φρουτα του δασους
Ακροατής
Είσαι σίγουρος? Απ' ότι ξέρω οι Gibson Les Paul Classic δεν έχουν burstbuckers αλλά 496R-500T.ELIANIOS είπε:οχι ρε συ εγω του αλλαξα γιατι δε μαρεσαν oι bb.
Και ετσι εβαλα 496ρ 498τ.
Δεν είναι όλα το ίδιο από ότι ξέρω. Chambered είναι με θάλαμο και είναι έτσι:elio55 είπε:Η Κλασσικ ειναι Hollow, chambered, swiss cheese. Ο καθενας το λεει οπως θελει. Καθε βεβαια τροπος κατασκευης ειναι διαφορετικος. Παντως δεν ειναι solid mahogany.
http://www.thomann.de/gr/gibson_les_paul_1960_vos_wc.htmNestoras είπε:Είσαι σίγουρος? Απ' ότι ξέρω οι Gibson Les Paul Classic δεν έχουν burstbuckers αλλά 496R-500T.
ELIANIOS είπε:η 1960 ηταν αναμεσα στη 2η και 3η κατα σειρα τιμης στανταρτ και οχι αναμεσα σε στουντιο(παρα πολυ απαραδεκτες) και std.
Η Classic με την VOS τι σχεση εχουν??ELIANIOS είπε:
H 60s VOS και η Classic διαφέρουν "ριζικά". Η VOS κατασκευάζεται στο Custom shop της Gibson(long neck tenon, solid back, flame top κλπ) ενώ η Classic (plain maple top, short tenon, swiss cheese 'η chambered back) στην κανονική γραμμή παραγωγής. Η μόνη ουσιαστική ομοιότητά τους είναι στο πάχος του μανικιού που είναι λεπτότερο.andre_gib είπε:Η Classic με την VOS τι σχεση εχουν??
Εκτος απο 2000+ διαφορα στην τιμη...
Ρωταω γιατι κι εγω ειχα την ιδια απορια με τον φιλο σχετικα με τους μαγνητες, καθως οι std εχουν burstbuckers και οι classic τους 496 & 498 και αντ'αυτου βλεπω link με ασχετο μοντελο...
Δεν μας τα λες και πολύ καλά. Μάλλον είσαι αδιάβαστος.ELIANIOS είπε: