Καλημέρα.
Τα ακουστικά όργανα είναι 'ενα τελείως διαφορετικό κεφάλαιο απο τα ηλεκτρικά.Παίρνοντας μια strat π.χ με αυτα τα λεφτά λίγο πολύ είσαι σίγουρος οτι παίρνεις ένα ΜΑΣΙΦ όργανο ποιότητας που δεν θα απέχει πολυ απο αυτό που έχεις στο μυαλο σου.Ασε που αν κατι θελεις να αλλάξεις-βελτιωσεις π.χ μαγνήτες μπορείς ανετα να επέμβεις και να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Στα ακουστικά οργανα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά.Εκει τα ξύλα δέν είναι το 60 αλλα το 90% του ηχου και φυσικά σημαντικο ρόλο παιζει η κατασκευαστικη φιλοσοφια καθε εταιριας, που δινει και τον ηχο της ΑΝ εχει ΔΙΚΟ ΤΗΣ ηχο και δεν αντιγραφει...Οσο για να επεμβεις ουτε κουβεντα βεβαια εκτος απο ψιλολοιδια
Τι θελω να πω.Σ αρεσει ο ηχος
Gibson? Εισαι προσανατολισμενος προς τα εκει? Αν ναι παιξε με διαφορες κιθαρες κατασταλαξε ως προς την χρηση και το παιξιμο σου και αν σου κανει το συγκεκριμενο μοντελο ΠΑΙΞ'ΤΟ και παρτο. Εχω αγορασει κι εγω ακριβη ακουστικη απο τον Θωμα πριν 6 χρονια αλλα ημουν 100% σιγουρος τι να περιμενω και φυσικα επεσα μεσα στην επιλογη μου.
Τελος εγω δεν θα σου συστησω κιθαρα καθ οτι εμαι φανατικος Martinικος

(3 εχω) αλλα θα σου πω οτι σ αυτην την κατηγορια τιμης ΟΛΕΣ οι μεγαλες εταιριες εχουν οργανα που μπορει να ικανοποιησουν το αυτι σου .Γι αυτο σου ειπα αποφασισε πρωτα τι ΗΧΟ θελεις.
Κια μια συμβουλη.ΞΕΧΝΑ τα ηλεκρο...Ειναι πολυ προτιμοτερο να δωσεις το ιδιο ποσο για μια ακουστικη και ΜΕΤΑ για να την ενισχυσεις.Υπαρχουν διαφοροι τροποι.Θα την εχεις ομως, θα την ξερεις και πανω σ αυτον τον ηχο θα δουλεψεις.
Αν αγορασεις ηλεκτρακουστικη να ξερεις οτι ενα μερος του ποσου που δινεις παει στα ηλεκτρικα που συνηθως δεν ειναι και τα καλυτερα λογω συμπιεσης κοστολογιου.
Αυτα στα λεω επειδη στις μερες μας -και γενικα δηλαδη-το ποσο που θες να διαθεσεις ειναι σοβαρο.Αν μουλεγες οτι διαθετω 300 ευρω θ' αλλαζε το πραγμα
Καλα ψωνια!