https://guitarfetish.3dcartstores.com/REDactives-Guitar-Pickups_c_446.html
Χτες βγήκαν!!! Λέτε να αξίζουν;
Χτες βγήκαν!!! Λέτε να αξίζουν;
Για δειξε μου εσυ εναν EMG με 23 ευρω.......just_me είπε:σιγουρα δε μπορουμε να κρινουμε χωρις να τους εχουμε ακουσει η δοκιμασει αλλα το μονο που ξερω ειναι οτι με τα ιδια λεφτα παιρνεις εναν μεταχειρισμενο EMG απο τις αγγελιες ;D
Σε αυτο συμφωνω απολυτα ως κατοχος διαφορων GFS μαγνητωνWho knows....αυτο που ειναι σιγουρο παντως,και δεδομενης της πολυ καλης αναλογιας ποιοτητας/τιμής των υπολοιπων gfs, ειναι οτι αξιζουν δοκιμης....
Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι αυτος που σου τους πουλαει σου ειπε οτι δεν του αρεσει καθολου ο ηχος!!!(θα ηταν παγκοσμια πρωτοτυπια ;D) σκεφτηκες την πιθανοτητα να ειναι κανας βαριεστημενος vintagας ;D υπαλληλος που ετσι και αλλιως δεν του αρεσουν οι active και απαντουσε στο....νιοστο mail για αυτο το θεμα? λεω εγω τωρα.metalmike είπε:Eγώ ένα έχω να πω --> pathetic...και αυτό γιατί όταν τους είχα στείλει email αυτός που μου απάντησε (απ' ότι κατάλαβα ίσως ήταν κάποιο από τα αφεντικά ή το ίδιο το αφεντικό) μου είπε πως δεν του αρέσει καθόλου ο ήχος και η φιλοσοφία των active μαγνητών και δεν πρόκειται ποτέ να βγουν active GFS μαγνήτες!
Τουλάχιστον μέχρι πριν λίγα χρόνια, απαντούσε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης στα emails.Dreamdancer είπε:Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι αυτος που σου τους πουλαει σου ειπε οτι δεν του αρεσει καθολου ο ηχος!!!(θα ηταν παγκοσμια πρωτοτυπια ;D) σκεφτηκες την πιθανοτητα να ειναι κανας βαριεστημενος vintagας ;D υπαλληλος που ετσι και αλλιως δεν του αρεσουν οι active και απαντουσε στο....νιοστο mail για αυτο το θεμα? λεω εγω τωρα.
Ούτε εγώ.Πως το λες pathetic χωρις καν να τους εχεις ακουσει παντως εγω δεν το πιανω.....
Οκ τώρα φίλε Dreamdancer; Άλλη φορά μην θεωρείς τόσο αφελή τον άλλον χωρίς να τον γνωρίζεις!gdevelek είπε:Τουλάχιστον μέχρι πριν λίγα χρόνια, απαντούσε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης στα emails.
Ναι ειναι μοδα τωρα.......εδω και 20 χρονια......JohnGam είπε:Τη στάση της εταιρίας είπε pathetic ο φίλος, όχι τον ήχο. Ξεκολλάτε. Αφού τα active είναι μόδα τώρα! Ακούστε τους μαγνήτες και αφήστε τις μιζέριες, μπορεί να είναι ηχάρα μπορεί και ΓΤΠ.
Σιγά, μην εξάπτεσαι.JohnGam είπε:Τη στάση της εταιρίας είπε pathetic ο φίλος, όχι τον ήχο. Ξεκολλάτε. Αφού τα active είναι μόδα τώρα! Ακούστε τους μαγνήτες και αφήστε τις μιζέριες, μπορεί να είναι ηχάρα μπορεί και ΓΤΠ.
Αναλογα σε ποιον αναφερεσαι.....JohnGam είπε:Χα χα! Ο "σωστός" της παρέας να υποθέσω?
Μονο και μονο το οτι κυκλοφορησαν χτες και επειδη εσυ δεν εισαι κανας "περιεργος" δεν υπεθεσα οτι μιλας για τους μαγνητες. (η αληθεια ειναι οτι το διαβασα καπως βιαστικά και παρασυρθηκα forgive me ;D )metalmike είπε:"Eγώ ένα έχω να πω --> pathetic...και αυτό γιατί όταν τους είχα στείλει email αυτός που μου απάντησε μου είπε πως δεν του αρέσει καθόλου ο ήχος και η φιλοσοφία των active μαγνητών και δεν πρόκειται ποτέ να βγουν active GFS μαγνήτες!"
Πόσο πιο ξεκάθαρο πως το γράφω για αυτό που έγινε και όχι για τους μαγνήτες δηλαδή; ;D Χρήστο κι εσύ απαράδεκτοςΚαι στην τελική πώς μπορώ να σχολιάσω τον ήχο μαγνητών που κυκλοφόρησαν XTEΣ (κυριολεκτικά ;D); Μετά εγώ είμαι ο αφελής
![]()
Σε συγχωρώ γιατί είσαι από τα καλύτερα παιδιά και έχεις μια από τις ομορφότερες κιθάρες του κόσμου...and beyond ;Dmessalion είπε:Μονο και μονο το οτι κυκλοφορησαν χτες και επειδη εσυ δεν εισαι κανας "περιεργος" δεν υπεθεσα οτι μιλας για τους μαγνητες. (η αληθεια ειναι οτι το διαβασα καπως βιαστικά και παρασυρθηκα forgive me ;D )
gdevelek είπε:Τί είναι η κατασκευή μαγνητών, κάποια θρησκεία όπου υπάρχουν θεόσταλτοι και απαράβατοι κανόνες; Ο τύπος άλλαξε γνώμη και πλέον φτιάχνει active pickups, μαγκιά του, γούστο του και καπέλο του, εσύ από πού κι ως πού τον χαρακτηρίζεις "pathetic"?
Ορίστε η απάντηση σου φίλε JohnGam, ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσένα και καταλαβαίνουν κάποια πολύ απλά πράγματα ;DΧα χα! Ο "σωστός" της παρέας να υποθέσω?
Σαφως ειναι θρησκεια ;D.Δεν μπορεις να αλλαζεις εσυ γνωμη οποτε θες.Να λες οτι δεν σου αρεσουν οι active και μετα να φτιαχνεις δικη σου σειρα.Ασε που αφου δεν σου αρεσουν και εφτιαξες δικους σου αυτοματα σημαινει οτι ειναι και μαπα.Πως ειναι δυνατον να τα λες μαλιστα ολα αυτα ενω αφησες να εννοηθει απο το..υφος σου (αυτο και αν ειναι τρανταχτη αποδειξη :gdevelek είπε:Τί είναι η κατασκευή μαγνητών, κάποια θρησκεία όπου υπάρχουν θεόσταλτοι και απαράβατοι κανόνες; Ο τύπος άλλαξε γνώμη και πλέον φτιάχνει active pickups, μαγκιά του, γούστο του και καπέλο του, εσύ από πού κι ως πού τον χαρακτηρίζεις "pathetic"?