θα το εκτιμουσα αν διευκρινιζες λιγο καλυτερα την παρατηρηση σου..notlrac είπε:Οπως το ειπες θεωρειται..
Για την πρωτη απορια σου η απαντηση διδεται απο μονη της στην τελευταια σειρα κατω απτην απαντηση σου με το link απο το myspace.Αν δω κιθαριστα 22 χρονων ελληνα που να παιζει ετσι θα το παραδεχτουμε δεν ειμαστε κομπλεξικοι...Vartanis είπε:Εχω μια απορια.
Σε τι εξυπηρετει αυτη η ...διαφημηση;
Παιδια που να παιζουν γρηγορα και καλα,τουλαχιστον εδω στο noiz ειναι πολλα.
Μην αναφερω ονοματα και ξεχασω και κανενα.Βαζω και εμενα μεσα ( χαχαχαχαχαχαχαχα) ;D
Αλλα.....
Ελλαδα ζουμε και για εδω, δεν εχει κανενα νοημα.Αποψη μου.
Οσο για τον ανταγωνισμο εξω, υπαρχουν χιλιαδες ( στην κυριολεξια ) που παιζουν σαν το ....ταλεντο μας και πολυ φοβαμαι, πολυ πολυ πολυ πολυ καλυτερα.
Καλη συνεχεια και καλο λιβανισμα.Κυριακη γαρ. ;D
Το οτι παιζει με ελαχιστο gain και ολα πεννα τι σου λεει?Vartanis είπε:Εχω μια απορια.
Σε τι εξυπηρετει αυτη η ...διαφημηση;
Παιδια που να παιζουν γρηγορα και καλα,τουλαχιστον εδω στο noiz ειναι πολλα.
Μην αναφερω ονοματα και ξεχασω και κανενα.Βαζω και εμενα μεσα ( χαχαχαχαχαχαχαχα) ;D
Αλλα.....
Ελλαδα ζουμε και για εδω, δεν εχει κανενα νοημα.Αποψη μου.
Οσο για τον ανταγωνισμο εξω, υπαρχουν χιλιαδες ( στην κυριολεξια ) που παιζουν σαν το ....ταλεντο μας και πολυ φοβαμαι, πολυ πολυ πολυ πολυ καλυτερα.
Καλη συνεχεια και καλο λιβανισμα.Κυριακη γαρ. ;D
τι λέει....?Under Pressure Band είπε:Το οτι παιζει με ελαχιστο gain και ολα πεννα τι σου λεει?
Under Pressure Band είπε:Το οτι παιζει με ελαχιστο gain και ολα πεννα τι σου λεει?
στη παιδική χαρά (που συνήθως καταλήγουν όταν ξυπνήσει η Εύη...) δεν μετράνε!!!!Vasmar είπε:και να μην αυξάνονται άδικα οι σελίδες του thread ;D
ότι δεν έχει δεί ποτέ τον Jeff Beck και αρκετούς άλλους που δεν παίζουν με πένα?οτι δεν ξερει να παιζει legato και εχει χαλασει το gain στον ενισχυτη ?
με πεννα εννοω τα πικαρει ολα alternate picking και μικρο ενισχυστη..marathon είπε:στη παιδική χαρά (που συνήθως καταλήγουν όταν ξυπνήσει η Εύη...) δεν μετράνε!!!!ότι δεν έχει δεί ποτέ τον Jeff Beck και αρκετούς άλλους που δεν παίζουν με πένα?
Ο φιλος σου παιζει πολυ ωραια,δε σνομπαρω ποτε την ταχυτητα,μου αρεσει να ακουω γρηγορους κιθαριστες(οχι βεβαια να τρεχουν συνεχεια..)και του ευχομαι ο,τι καλυτερο!Under Pressure Band είπε:Αν δω κιθαριστα 22 χρονων ελληνα που να παιζει ετσι θα το παραδεχτουμε δεν ειμαστε κομπλεξικοι...
freerock1974 είπε:
Στο χεράκι σας είναι να μηνmarathon είπε:στη παιδική χαρά (που συνήθως καταλήγουν όταν ξυπνήσει η Εύη...) δεν μετράνε!!!
Δεν αμφιβάλλω. Αλλα να σου πω την αληθεια, βασιστηκα περισσοτερο στην ηλικία του, για το σχόλιο περι μουσικής. Με καθε επιφυλαξη, μπορει να πεφτω στην εξαίρεση...Under Pressure Band είπε:Ευχαριστουμε για τα καλα λογια,το παιδι παιζει και αλλα πραγματα..αυτο ειναι ενα δειγμα![]()
freerock1974 είπε:.................καλο θα ηταν να καταλαβει οτι υπαρχουν χιλιαδες αλλοι που παιζουν
εξωφρενικα γρηγορα και να εμπλουτισει την φιλοδοξια του με σωστους στοχους και γενικη
μουσικη παιδεια.