bloody_sunday
Θρύλος του Noiz
Μόνο στα όοοοοονειιιιραααα, μόοονο στααα όοοοοοονειιιιράαααα...
menelaos είπε:Μα βγάλε το καταραμένο το pickguard ρε εγκληματία, τη δολοφόνησες!!! ;D ;D ;D ;D (<--- PRS speaking ;D ;D)
Υπάρχουν και οιbloody_sunday είπε:Γενικώς, πολλοί ψάχνουν την "Gibson LP του φτωχού". Μερικοί δεν τα καταφέρνουν - άλλοι πείθουν τον εαυτό τους ότι τα κατάφεραν. Άλλοι καταφεύγουν σε ημίμετρα στυλ LP Studio... (χωρίς να είναι απαραίτητο να πάρει κάποιος σώνει και καλά Gibson - ας μαζέψει μερικά λεφτάκια κι ας πάρει μια Duesenberg που "φυσάει").
Για αυτό ρωτάω κι εγώ εδώ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=155780.msg196715#msg196715Earendil είπε:Υπάρχουν και οι
![]()
...![]()
![]()
bloody_sunday είπε:(α) Το Guitar Center είναι στην Αμερική και όχι στην Ευρώπη. Αν την παραγγείλεις θα σου έρθει ο κούκος αηδόνι.
(β) What you see is what you get. Oύτε ίχνος διακόσμησης. Σύγκρινε πχ. τη φωτό αυτή με τη φωτό μιας απλής LP Standard και θα καταλάβεις γιατί έχει πέσει τόσο η τιμή: έχουν μειώσει στο απόλυτο, μίζερο ελάχιστο τα στοιχειώδη έξτρα της... σαν να παίρνεις ένα αμάξι με καλή μηχανή (οι μαγνήτες) αλλά μόνο με το πλαίσιο, παράθυρα και καθίσματα. Από ήχο δεν έχω ιδέα, δεν την έχω παίξει.
Γενικώς, πολλοί ψάχνουν την "Gibson LP του φτωχού". Μερικοί δεν τα καταφέρνουν - άλλοι πείθουν τον εαυτό τους ότι τα κατάφεραν. Άλλοι καταφεύγουν σε ημίμετρα στυλ LP Studio... (χωρίς να είναι απαραίτητο να πάρει κάποιος σώνει και καλά Gibson - ας μαζέψει μερικά λεφτάκια κι ας πάρει μια Duesenberg που "φυσάει").