Takis Politis
Noiz Addict
Βαλτε στον Pro Junior ενα 10αρι απο PA γυρω στα 200 βαττ (εγω εχω βαλει ενα Eminence Beta a) & θα παθετε πλακα απο τον ογκο και την ενταση αλλα & το ποσο καθαρος μενει ακομα και παιγμενος πολυ δυνατα(δεν φταιει το μεγεθος του 10αριου που εχει απο τη μανα του' date='αλλα η κακη του ποιοτητα & το χαμηλο headroom..)[/quote']
και ποιος σου ειπε οτι τον θελουμε καθαρο;; :lol:
ολη η #αυλα αυτου του ενισχυτη ειναι οι overdive και Grunge ηχοι του! 8)
εγω παντως δεν μιλησα για ηχογραφηση αλλα για live παιξιμο..εκει τι γινεται με το δεκαρακι;(σε οτι καμπινα και να ειναι..).αλλα μιλαω για τα δικα μου γουστα παντα :wink:Iσα-ισα το 10αρι ΗΧΟΓΡΑΦΕΙΤΑΙ ευκολοτερα
εξαρταται τι νομιζεις οτι ειναι ptp...με βαση αυτο που λες πολλοι ενισχυτες οι οποιοι νομιζεις οτι ειναι ptp,δεν ειναι!αλλα εγω ετσι και αλλιως δεν μιλαω μονο για ptp αλλα και για handwired κτλ... :wink:Γενικα οτιδηποτε ενισχυτη και να παρετε ο οποιος εχει κατασκευαστει πριν το 80 point to point θα ειναι...
εννοειται!οποιος νομιζει οτι θα εχει καλυτερο ηχο επειδη ντε και καλα ο ενισχυτης του ειναι ptp ειναι απλα στον κοσμο του...point to point θα ειναι... :lol: (μη νομιζετε βεβαια οτι αυτο εγγυαται σωνει και καλα ΚΑΛΥΤΕΡΟ ηχο.. :lol: :lol: