funkysoul
Παλιά καραβάνα
Να το πάρω από την αρχή. Έχω έναν Laney VC 15 που κάποτε ήταν combo και τώρα είναι κεφαλή με 2χ10 καμπίνα. Χρησιμοποιώ 1 over drive πετάλι πάντα μόνο για να μπουσταρω το βρόμικο του Laney στα σόλο μου. Μέχρι πρότινος είχα ένα Boss od 3 από το οποίο επερνα vol και gain όσο χρειαζόταν αλλά δεν είχα τα μεσαία καθόλου οπότε και το αντάλλαξα με ένα maxon od 808. Το οποίο χτες το βράδυ στην πρόβα με την μπαντα προσπαθώντας να βγω μπροστά στα σόλο δεν ακογομουν καθόλου στο mix ακόμη και με το vol του πετάλου στο Max. Την Δευτέρα όμως που έπαιξα σε άλλο σημείο με άλλο ενίσχυτη έναν ENGL Screamer 50 head με 2χ12 καμπίνα έβγαινα καλητερα αν και πάλι το vol του πετάλου ήταν αρκετά ψηλά. Δεν θυμάμαι ακριβώς ίσως κάπου 14:00.οποτε και είμαι προβληματισμενος με το αν φταίει ο ενίσχυτης μου ή το Maxon απλά δεν μου κάνει την δουλειά.
Προσπαθοντας να αλλάξω κάτι δοκίμασα να μπουσταρω τον ενισχυτή με το μονταρισμενο ehx satisfaction fuzz και είχα καλητερα αποτελέσματα αλλά με Fuzz απόχρωση
Η κιθάρα είναι τύπου LP με 2 2πλους και παίζουμε κλασικα πραγματάκια '65-'75 ας πούμε
Τα φώτα σας.
Προσπαθοντας να αλλάξω κάτι δοκίμασα να μπουσταρω τον ενισχυτή με το μονταρισμενο ehx satisfaction fuzz και είχα καλητερα αποτελέσματα αλλά με Fuzz απόχρωση
Η κιθάρα είναι τύπου LP με 2 2πλους και παίζουμε κλασικα πραγματάκια '65-'75 ας πούμε
Τα φώτα σας.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: