satanikoskioftes
Μόνιμος θαμώνας
Καλησπέρα και συγγνώμη αν εχει ξαναποσταρηστεί αλλά εδώ και λίγες μέρες είδα το kickstarter campaign της fryette.Εδώ και καιρό σκέφτομαι να πάρω ένα ΑxeFx όχι τόσο για τα πολλά εφέ και τα amo models αλλά για το γεγονός ότι μπορείς να βγάλεις τρελό ήχο με διαστημικά γκάζια σε ελάχιστες εντάσεις.Αρχικά έψαχνα κάτι μέχρι 20 watts που να ακούγεται σαν VHT ultralead ή Diezel hagen κάτι που δεν έχω δεί ως τώρα. Τσεκάρετε το μηχάνημα και πείτε αν θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω για τέτοιο σκοπό (σούπερ γκάζια/χαμηλές εντάσεις) και γενικά την άποψη σας και αν θα το επιλέγατε
Υ.Γ. Κάτι μου λέει πως φέτος ή του χρόνου θα βγει καινούριο axe.Μιας και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και μαζί με το axe για να του δώσεις tube feel δε θα ήταν φρονιμότερο να πάρω το fryette και να περιμένω;Από ότι έχω δει τα μηχανήματα που βγάζει είναι διαχρονικά γενικά (δε βγάζουν κάτι 3ς την ώρα) .
Υ.Γ. Κάτι μου λέει πως φέτος ή του χρόνου θα βγει καινούριο axe.Μιας και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και μαζί με το axe για να του δώσεις tube feel δε θα ήταν φρονιμότερο να πάρω το fryette και να περιμένω;Από ότι έχω δει τα μηχανήματα που βγάζει είναι διαχρονικά γενικά (δε βγάζουν κάτι 3ς την ώρα) .