Costas Siachamis
Noiz Addict
Ναι, με ''κρέμασαν'' κάποια projects.Kαι αυτά θα φύγουν. Τα έχω βάλει στις αγγελίες.Waterfall-K είπε:Πανε τα Nords?....
...κουράστηκα.
Ναι, με ''κρέμασαν'' κάποια projects.Kαι αυτά θα φύγουν. Τα έχω βάλει στις αγγελίες.Waterfall-K είπε:Πανε τα Nords?....
Σε βλεπω σε λιγο να το γυρνας σε μπουζουκι.... ;D ;DCostas Siachamis είπε:...κουράστηκα.
Δηλαδή; Τι εννοείς σε "κρέμασαν"; Χάλασαν;Costas Siachamis είπε:Ναι, με ''κρέμασαν'' κάποια projects....
Ναι, τα projects. Όχι τα μηχανήματα.Μανώλης Χναράκης είπε:Δηλαδή; Τι εννοείς σε "κρέμασαν"; Χάλασαν;
Είπα κι εγώ... του χάλασαν;Και ήταν αυτός λόγος να τα αλλάξεις; Άλλα "projects" δεν μπορούν να παιχτούν με τα ίδια μηχανήματα (Nord);Costas Siachamis είπε:Ναι, τα projects. Όχι τα μηχανήματα.
Κυκλοθυμικές καλλιτεχνικές αναταράξεις. Μην το ψάχνεις Μανώλη μου.Μανώλης Χναράκης είπε:Είπα κι εγώ... του χάλασαν;
Και ήταν αυτός λόγος να τα αλλάξεις; Άλλα "projects" δεν μπορούν να παιχτούν με τα ίδια μηχανήματα (Nord);
;D ;D ;DCostas Siachamis είπε:Κυκλοθυμικές καλλιτεχνικές αναταράξεις. Μην το ψάχνεις Μανώλη μου.
βάλε και μερικά... >Μανώλης Χναράκης είπε:;D ;D ;D
...έχω έρθει στα ίσα μου...και πολύ όμορφα νιώθω....Costas Siachamis είπε:Κυκλοθυμικές καλλιτεχνικές αναταράξεις. Μην το ψάχνεις Μανώλη μου.
Έχω Μανώλη. Μπήκα όμως στην φιλοσοφία τους.Μανώλης Χναράκης είπε:Έχεις ακόμα δρόμο. ;D
Κανένα κλιπ θα ανεβάσεις να ακούσουμε;
;DCostas Siachamis είπε:...έχω έρθει στα ίσα μου...και πολύ όμορφα νιώθω....
αλλά....πολύς χρόνος αφιερώθηκε και ξενύχτια..Κurzweil is the sound.
Απλά να το δηλώσω ήθελα..![]()
Εγώ δεν το βλέπω καν με IE9.Waterfall-K είπε:Motif XF ειν'τουτο ή εγω δε βλεπω καλα?![]()
Φυσικα και δεν το βλεπεις, πλακα κανω. ;DCostas Siachamis είπε:Εγώ δεν το βλέπω καν με IE9.