;D Όταn το βαρεθώ είναι όλο δικό σου.Thanks πάντως για τα καλά σου λόγια.boukaw7 είπε:οοοοολαααααα αυτά είναι δικά σου; Πω ρε μαγκα να τα χαίρεσαι!
Το jp8080 θα μου το κάνεις δώρο έτσι;
;D Όταn το βαρεθώ είναι όλο δικό σου.Thanks πάντως για τα καλά σου λόγια.boukaw7 είπε:οοοοολαααααα αυτά είναι δικά σου; Πω ρε μαγκα να τα χαίρεσαι!
Το jp8080 θα μου το κάνεις δώρο έτσι;
Με μερικά κάπου κάπου αν χρειαστεί πράγμα σπάνιο βέβαια, αλλά είναι μερικά αρκετά αξιόλογα για να χρησιμοποιηθούν π.χ.atmosphere,drumzon,korg Legancy k.α.johnnyk είπε:ωραίος και ο rufneck. να φανταστω δε παίζεις καθόλου με software?
επειδή βλέπω είσαι σοβαρός με τα synth θα σου πρότεινα να πουλήσεις μερικα απο τα VA (πχ γιατί novation ks5 και supernova? ), και να χτυπήσεις studio electronics se1x για τρελά μπάσα, και κανένα andromeda ή ακομη καλύτερα κάποιο vintage :jupiter 6,8 prophet5,memorymoog κλπ. αν ήδη έχουν περάσει απ τα χέρια σου πάω πάσο . επίσης απαγορεύεται να μην έχεις ένα wavetable synthruffneck είπε:Με μερικά κάπου κάπου αν χρειαστεί πράγμα σπάνιο βέβαια, αλλά είναι μερικά αρκετά αξιόλογα για να χρησιμοποιηθούν π.χ.atmosphere,drumzon,korg Legancy k.α.ωραίος και ο rufneck. να φανταστω δε παίζεις καθόλου με software?
Tα novation τα γουστάρω γιατί είναι καταπληκτικά σε gabba hardcore,drum&bass και hard-trance παραγωγές όπως και το mks-50(ALFA JUNO 1) που φαίνεται στις φώτο του στούντιο.Τώρα το jupiter 8 υπάρχει στο varios σαν software emulation of an analogue polyphonic synth μαζί με το tb-303 και συν το d-50 σε v-card που έχω βάλει, άρα μου είναι περριτά να τα έχω και σε hardware(http://www.soundonsound.com/sos/sep03/articles/rolandvarios.htm?print=yes).Τώρα δεν είχα το memorymoog αλλα το minimoog και πάνω κάτω ξέρω τι παίζει(τώρα πια έχει πουληθεί εδώ και πολύ καιρό).Το andromeda ήταν να το πάρω αλλά βγάζει προβλήματα ακόμα και δεν το αγγίζω μέχρι να διορθωθούν γιατί όταν παίζω live δεν μπορώ να είμαι με το φόβο μην μου παγώσει όλο το μηχάνημα αν και είναι καταπληκτικό όργανο έτσι δεν το συζητάω.Τώρα για τα άλλα μην βιάζεσαι γιατί του χρόνου πιθανών να είμαι με άλλα 5 νέα synth.PROPHET 8,NORDWAVE,VIRUS TI (επειδή τελικά έμαθα ότι θα αργήσει το καινούριο),waldorf Stromberg και Solaris του John Bowen ή andromeda (αν όλα είναι O.K από την εταιρία).Απλώς χρειάζομαι χρόνο γιατί κοντεύουν να ασπρίσουν τα μαλλιά μου με τόσα manual που έχω διαβάσει μέχρι τώρα στη ζωή μου.johnnyk είπε:επειδή βλέπω είσαι σοβαρός με τα synth θα σου πρότεινα να πουλήσεις μερικα απο τα VA (πχ γιατί novation ks5 και supernova? ), και να χτυπήσεις studio electronics se1x για τρελά μπάσα, και κανένα andromeda ή ακομη καλύτερα κάποιο vintage :jupiter 6,8 prophet5,memorymoog κλπ. αν ήδη έχουν περάσει απ τα χέρια σου πάω πάσο . επίσης απαγορεύεται να μην έχεις ένα wavetable synthΜε μερικά κάπου κάπου αν χρειαστεί πράγμα σπάνιο βέβαια, αλλά είναι μερικά αρκετά αξιόλογα για να χρησιμοποιηθούν π.χ.atmosphere,drumzon,korg Legancy k.α.ωραίος και ο rufneck. να φανταστω δε παίζεις καθόλου με software?![]()
Δεν θα διορθωθούν δυστυχώς.Το andromeda ήταν να το πάρω αλλά βγάζει προβλήματα ακόμα και δεν το αγγίζω μέχρι να διορθωθούν γιατί όταν παίζω live δεν μπορώ να είμαι με το φόβο μην μου παγώσει όλο το μηχάνημα αν και είναι καταπληκτικό όργανο έτσι δεν το συζητάω.
κρίμα δεν είναι :'( ένα τέτοιο synth να μην τους νοιάζει σαν εταιρία να το διορθώσουν.OurDarkness είπε:Δεν θα διορθωθούν δυστυχώς.Το andromeda ήταν να το πάρω αλλά βγάζει προβλήματα ακόμα και δεν το αγγίζω μέχρι να διορθωθούν γιατί όταν παίζω live δεν μπορώ να είμαι με το φόβο μην μου παγώσει όλο το μηχάνημα αν και είναι καταπληκτικό όργανο έτσι δεν το συζητάω.
Ναι είναι όντως κρίμα, μετά από επανελημμένα emails στην εταιρεία (μέσω του forum του Andromeda) δεν έγινε τίποτα. Το μόνο που υπάρχει είναι μία beta έκδοση του λειτουργικού συστήματος η οποία έχω ακούσει ότι βελτιώνει λίγο τις περιβάλλουσες. Το synthesizer αυτό τελικά "έθαψε" την Alesis, αφού επένδυσε τεράστια οικονομικά κονδύλια και know-how. Δε νομίζω ότι η Numark να κάνει το ίδιο λάθος, αφού πλέον η Alesis λειτουργεί ως θυγατρική της Numark. Αν ήθελε να επενδύσει, θα έπρεπε κατ' αρχάς να βρει καινούριους προγραμματιστές με πολύ καλή γνώση DSP κώδικα, αφού από τους παλιούς οι περισσότεροι δεν δουλεύουν πλέον στην Alesis. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι αυτό που χρειάζεται περισσότερο είναι κάποια βελτιστοποίηση του κώδικα και διόρθωση σφαλμάτων, παρά τα εκατοντάδες καινούρια στοιχεία που ζητήθηκαν απο χρήστες. Φυσικά ούτε λόγος για reverse-engineering.κρίμα δεν είναι ένα τέτοιο synth να μην τους νοιάζει σαν εταιρία να το διορθώσουν.
Έχω μία σχέση μίσους - έρωτα με το MC-505 και εδώ και καιρό κατά σύμπτωση σκέφτομαι να κάνω ακριβώς ότι έκανες κι εσύ. Απλά σκεφτόμουν περισσότερο το Akai MPC 4000+, σαν καλύτερη επιλογή. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να αποχωριστώ τους ρυθμούς που έχω φτιάξει, και να σου πω την αλήθεια βαριέμαι να τους περάσω σε sampler.αχ! τι μου θύμησες με το mc505 παλιές καλές εποχές με breakbeat.To είχα το οργανάκι παλιότερα αλλά τελικά κατέληξα να το δώσω για να πάρω το mc909.
Ναι φιλε johnny, καλα εχει δει το ματι σου. Το εχουν και οι μικρο, με τους οποιους γνωριζωμαστε.johnnyk είπε:electrixxx πολύ ωραία πραγματάκια
για δώσε παραπάνω info για το πρώτο ,το cat. νομίζω οτι το χει παρει το μάτι μου σε συναυλίες των micro. πολύ ωραίο και vintage φαίνεται
Mην σε τρελαίνει το θέμα, απλά τα αναλογικά είναι πολύ λιγότερα πλέον σε σχέσει με τα καινούρια που τα περισσότερα είναι modeling analog γι΄αυτό και ο λόγος που κάποιοι τα αγαπούν τόσο πολύ καθώς και ότι κάποια από αυτά είναι legend για τον ζεστό ήχο τους για μας τους πληκτράδες.Τώρα αν βγει κάτι ποιο ανανεωμένο άλλοι θα το προτιμήσουν και άλλοι όχι.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το παλιότερο μοντέλο είναι καλύτερο πάντοτε από το νεότερο π.χ prohet 8,moog voyager(προσωπική άποψη, απλώς γιατί προσφέρουν περισσότερα πράγματα) ,αυτό είναι στην κρίση του καθενός(τους αρέσει ο ήχος,είναι συλλεκτικά,αναμνήσεις τις τότε εποχής των πρώτον αναλογικών κτλ.).Βέβαια υπάρχουν και καινούργια που είναι καταπληκτικά σε σχέσει με τα παλιότερα άρα σωστά πράττεις και κάνεις την επιλογή ενός καινούργιου γιατί έχουν να σου προσφέρουν πολύ περισσότερα π.χ. multitimbral,ήχους,πολυφωνία κτλ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΩΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟlambrosgg είπε:Ρε παιδιά εντάξει να παινεύονται για vintage κιθάρες, αλλα και για vintage synthia? Δεν το καταλαβαίνω αυτό... Να εξελίσεται το θέμα τεχνολογία-ήχος-συνθ και πάλι τα παλιά συνθ να είναι καλύτερα.
Παρατηρώ το θέμα και βλέπω πολύ παλιά όργανα, τα οποία κοστίζουν πολύ περισότερο απο τα σύγχρονα, αφού είναι περιορισμένος ο αριθμός.
Μήπως είμαι πολύ ανώμαλος που θα προτιμούσα να είχα ένα motif xs και ένα OASYS παρά μια αναλογική αντίκα?
Κοιτούσα τιμές στο ebay τέτοιων οργάνων και... παίρνεις 4-5 σύγχρονα συνθ!