;D ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:;D ;D ;D ;D ;D
Παντως ακομα κι ετσι,αμα ειναι στρατ,την καταλαβαινεις! ;D
Α, βεβαίως!
Αφού στη στρατ και μαγνήτας γκίπσον να βάνεις , πάλι σαν στρατ ακούγεται. ;D ;D
Αλήθεια το λέω, το έχει κάνει ένας εξάδερφός μου.
;D ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:;D ;D ;D ;D ;D
Παντως ακομα κι ετσι,αμα ειναι στρατ,την καταλαβαινεις! ;D
;D ;D ;DLK είπε:;D ;D ;D ;D
Α, βεβαίως!
Αφού στη στρατ και μαγνήτας γκίπσον να βάνεις , πάλι σαν στρατ ακούγεται. ;D ;D
Αλήθεια το λέω, το έχει κάνει ένας εξάδερφός μου.;D
;D ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:;D ;D ;D
Αφου ειπαμε...τα κσυλα...
Αφου σκεφτομαι να κανω μια ξυλινη επενδυση(αλντερ)για το Αβαλον,να δω διαφορες.. ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DLK είπε:;D ;D ;D ;D
Εμ έτσι είναι.
Γιατίς θάρσες αυτός δεν πήρε γιού βι ρακιέρα και το ακουμπά στο κσύλο; ;D
;D ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Ακου τωρα το κουφο..
Επειδη η ρακιερα μου ειναι γεματη,το χω ακουμπισμενο σε ΚΣΥΛΙΝΟ σκαμνι!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Όταν όμως η συχνοτική ταλάντωση των παλμικών δονήσεων, στον βαθμό που αυτές καθορίζονται από τις εκάστοτε ηχοχρωματικές συνιστώσες που, απαρτίζοντας ένα όλο αλλά και ταυτόχρονα συνυπάρχοντας μέσω παραγοντικών δεσμών με πλείστες όσες ακαθόριστες μεταβλητές μπορούν να επηρεάσουν ένα τελικό στάδιο συγχωνεύσεων με αλλότρια υποσύνολα αυτού του ίδιου όλου, έρχεται σε πλήρη συμφωνία με την πρωταρχική μέθοδο επεξεργασίσς, τότε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;DLK είπε:;D ;D ;D ;D
Πόσα πόδια έχει το σκαμνι;
Σε ρωτώ γιατί το σωστό είναι με τρία:
(είναι Αlvar Aalto…bauhaus….σε πει ο Σούπερ Φανκ όταν ξυπνήσει ;D ;D)
Με τέσσερα πόδια είναι ρέπλικα από το Ikea.
Δεν είναι σωστά πράματα αυτά. ;D ;D
Σε αυτό ακουμπάς behringer μόνο ;D ;D
Κυρ δικηγόρε μου λάθος φράσεις τόνισες και στέλνεις τον Σταύρο σε αδιέξοδα μονοπάτια. Σταύρο, σου υπογραμμίζω το σημείο που πρέπει να προσέξεις περισσότερο.LK είπε:`Αρθρο 1041
Τακτική χρησικτησία
"Εκείνος που έχει στη νομή του με καλή πίστη και με νόμιμο
τίτλο πράγμα κινητό για μια τριετία και ακίνητο για μια δεκαετία,
γίνεται κύριος του πράγματος (τακτική χρησικτησία)."
Αυτό ωρέ πάει για τα ακίνητα ( ο νόμιμος τίτλος)fusiongtr είπε:Κυρ δικηγόρε μου λάθος φράσεις τόνισες και στέλνεις τον Σταύρο σε αδιέξοδα μονοπάτια. Σταύρο, σου υπογραμμίζω το σημείο που πρέπει να προσέξεις περισσότερο.
Ένα χαρτί βάλτον να υπογράψει και ......τέλος. ;D ;D ;D
Λες να το κουνάει πανω στο σκαμπώ? ;D ;D ;D ;DLK είπε:Αυτό ωρέ πάει για τα ακίνητα ( ο νόμιμος τίτλος).
Εισαι μεγαλος παιχτης λεμε!longshadow είπε:Προσπάθησα να φέρω τα 3 κλιπς όσο πιο κοντά γίνεται σε θέμα έντασης.
Ομολογώ οτι έχασα λίγο τη μπάλα...(ειδικά μεταξύ focusrite - tl audio).
Περίμενα μεγαλύτερες διαφορές για να πω την αλήθεια...
Φυσικά. Φαντάσου τα με ένα μικρόφωνο που εν γένει έχει χαμηλή στάθμη.freerock1974 είπε:ΒΕΒΑΙΑ...Το γεγονος οτι ο ηχος στο Αβαλον στα 0db ειναι ΝΑΑΑΑΑ- με το συμπαθειο-μας λεει αρκετα.
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ. Και είναι και οι χαμένες συχνότητες ανεξαρτήτου εντάσεως!LK είπε:Φυσικά. Φαντάσου τα με ένα μικρόφωνο που εν γένει έχει χαμηλή στάθμη.
Τι θα γίνει αν δώσεις πολύ gain στα άλλα pre amp;
Θα έρθει στα ίσια ή θα μπουκώσει/ παραμορφώσει;
Great minds thin alikefusiongtr είπε:Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ. Και είναι και οι χαμένες συχνότητες ανεξαρτήτου εντάσεως!![]()
Για το πρώτο (μπλέ χρώμα) επιφυλάσσομαι , εξαρτάται.Υπαρχει ομως κατι που πιστευω ακραδαντα,οτι καμια καρτα ηχου των 150-300 ευρω δεν εχει τοσο καλους προενισχυτες απο εναν σχετικα φτηνο μεμονωμενο προενισχυτη,ουτε καν καλυτερους αππο τους προενισχυτες μιας φτηνης κονσολας.. :-[
Δεν εχεις αδικο...LK είπε:Φυσικά. Φαντάσου τα με ένα μικρόφωνο που εν γένει έχει χαμηλή στάθμη.
Τι θα γίνει αν δώσεις πολύ gain στα άλλα pre amp;
Θα έρθει στα ίσια ή θα μπουκώσει/ παραμορφώσει;
Επίσης….δοκίμασέ τα και με κάνα hi-end mic.![]()
Ακριβώς! Σε όλα τα πράματα αυτό το extra 15% το πλερώνεις ακριβά. Και αν εν τέλει συμφωνήσουμε σε αυτό το ποσοστό....δεν είναι καθόλου μικρό!freerock1974 είπε:Παντως κι εδω ισχυει το οτι για να παρεις διαφορες τις ταξης του 10%-15%(συνολικα αυτη ειναι η διαφορα στην ποιοτητα κατ εμε) πρεπει να δωσεις φραγκα...
Μαλλον αυτο το ποσοστο κανει τη διαφορα...και αν βαλεις ενα 15%+ σε καθε κρικο της αλυσιδας... 8)LK είπε:Ακριβώς! Σε όλα τα πράματα αυτό το extra 15% το πλερώνεις ακριβά. Και αν εν τέλει συμφωνήσουμε σε αυτό το ποσοστό....δεν είναι καθόλου μικρό!
Οχι,ειναι ολα απενεργοποιημενα.Ισως ακους τον χωρο ο οποιος δεν ειναι και πολυ στεγνος..Α, κάτι άλλο που ξέχασα να αναφέρω πριν...
Έχεις βάλει κάποιο send εφφεδάκι?
(Κάποιο βαθάκι ίσως με πάρα πολύ χαμηλά το send level?)