dimezakk mustaine
Ακροατής
paidia exw mia ibanez arz 300 k skeftome n valw floyd rose.3erei knc kanenan p na vazei kai ti timh 8a paixtei?
ΔΕΝ γίνεται, τόσο απλά!dimezakk mustaine είπε:paidia exw mia ibanez arz 300 k skeftome n valw floyd rose.3erei knc kanenan p na vazei kai ti timh 8a paixtei?
Θα χρειαστεί να πας σε μάστορα.dimezakk mustaine είπε:paidia exw mia ibanez arz 300 k skeftome n valw floyd rose.3erei knc kanenan p na vazei kai ti timh 8a paixtei?
Το τρέμολο που διάλεξε είναι floyd και η κιθάρα μια μέσου κόστος lp πολύς καλής ποιότητας.kbasilis είπε:Θα χρειαστεί να πας σε μάστορα.
Η τιμή εξαρτάται από το τρέμολο που θα διαλέξεις.
"Φιλική παράκληση" αν μπορείς να τα γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες.![]()
Θα ακούσει πόσο κοστίζει.Sottos είπε:Τι λες να ακούσει απ το μάστορα όταν του πει "θέλω να της βάλω floyd!" ?
O μάστορας θα του πει πιο από τα floud rose θέλει αν έχει ποικηλίες(Licensed,original κτλ),θα του πει αυτό τόσο εκείνο τόσο.Sottos είπε:Το τρέμολο που διάλεξε είναι floyd και η κιθάρα μια μέσου κόστος lp πολύς καλής ποιότητας.
Τι λες να ακούσει απ το μάστορα όταν του πει "θέλω να της βάλω floyd!" ?
Το παιδί έχει ανοίξει πολλά θέματα ρωτώντας για RR, V, explorer, Tele κλπ. Ας μην το μπερδεύουμε. Κάποια πράγματα είναι πολύ τρελά ή απλά ασύμφορα για να γίνουν σε μια κιθάρα(κι έχω κάνει μερικά τρελά projects...).
Ποιος ξέρει...?miii είπε:μάλλον μας τρολάρει το παλικάρι και μείς απαντάμε τσεκάρετε τα μνμτα του..
+1miii είπε:ρε μάγκα πάρε μια κιθάρα επιτέλους 15 μέρες τώρα δλδ...και όχι μη βάλεις floyd στη κιθαρα δλδ μίνιμουμ 150 ευρώ ένα shaller + ένα 60 ο μάστορας =κουστουμάκι
με γειά http://www.thomann.de/gr/kramer_guitars_assault_220_fr_aw.htm και έχεις 2 μάχημες κιθάρες