Floyd Rose Εξαρτημα??

Kapony

Θαμώνας
Καλησπερα, εχω μια ESP Grass Roots, και εχω ενα προβλημα με τη γεφυρα.

Η μια απο τισ 2 βιδες απο το floyd(μαιμου φυσικα) εχει χαλασει και δεν μπορω να ρυθμισω το υψος.

Μπορω να αγορασω ενα ζευγαρι βιδες ξεχωριστα η χρεαζεται καμια αντικατασταση??? ???

φανταζομαι χαλασανε οι στροφες ε;οταν το φτιαξεις το θεμα να ξερεις ποτε να μην το πειραζεις με χορδες τεντομενες επανω...οση πιεση μπορεις να αποφυγεις καλο ειναι,να το ρυθμιζεις μονο εντελος ξεκουρδιστος αν οχι χωρις καν χορδες!

playloud είπε:
Ολα τα parts του floyd πωλουνται ξεχωριστα
ακομα και το σημειο που βιδωνει το τρεμολο αρμ;

και αν ναι ξερεις κανενα μαγαζι αθηνα ή πατρα;

Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα στην Grassroots μου και πηρα αυτο :

http://www.thomann.de/gr/goeldo_sc3881_lagerbolzen.htm

Σε σενα χαλασαν οι στροφες της βιδας ή η εσοχη του allen?

Χρησιμοποιησα βεβαια μονο την βιδα και οχι το bushing (αν εχω καταλαβει καλα ετσι λεγεται το θηλυκο μερος του) μιας και μπαινει κανονικοτατα.

Και το γω το ιδιο ακριβως αντιμετωπισα, κατα πασα πιθανοτητα οφειλεται στην κακη ποιοτητα του μεταλου που χρησιμοποιησαν.

Παραγγελνεις λοιπον το μαραφετι απο thomann, χαλαρωνεις τελειως τις χορδες, βγαζεις την γεφυρα, ξεβιδωνεις την παλια βιδα (λογικα θα το καταφερεις ανετα με το χερι), βαζεις την καινουργια και εισαι κομπλε.

Ποια grassroots εχεις αν επιτρεπεται?

Την έχω 10 χρονια, ειναι του Hammett με τα skulls,  την είχα παρει πιτσιρικας full πωρωμένος τότε, ουτε ηξερα τι σημαίνει grass roots.

Εσυ πια είχες? Ενασ φίλος μου έχει του  Hetfield. Ξεκουρδίζουν και να τις φυσηξεις!

Ελα ρε και γω την ιδια εχω! Νομιζα πως ημουν ο μονος στην ελλαδα που την ειχε!!!

Παραδοξως η δικια μου δεν ξεκουριζε τοσο ευκολα, αλλα ειχε τα πιο σκληρα ελατηρια που εχω συναντησει ποτε σε τρεμολο!

Αυτη την στιγμη της εχω βαλει original fr και ολο λεω να της παρω ενα ωραιο maple μπρατσακι και ενα σετακι tom anderson για να την επαναφερω στην ενεργο δραση!

Γρασιδοριζα rules  8)

Ρε παιδια υπαρχει καποιος στη Ελλαδα που μπορώ να παραγγειλω αυτες τις βιδες γιατι ο thoman θα τα φερει αυτα στισ 20/3.

Ειμαι απο Βόλο και πήγα σε ενα καταστημα εδώ για να τα αντικαταστήσω και δεν βρήκε πουθενά και τι μου λέει.

Μου λέει να κανουμε πατέντα και να βάλουμε βίδες που είναι για κατσαβίδι.

Τώρα να σας πώ ειδικός δεν είμαι αλλά ειδικός γιατί εμένα μου φένονται αυτα τραγικά.  :o

σιγα την πατεντα ρε παιδια μονο το κεφαλι της βιδας θα ειναι διαφορετικο

αν οι βολτες ειναι διαφορετικες τοτε απλα δεν θα μπαινει

τωρα απο εμφανιση ισως εκει να ειναι το τραγικο της υποθεσης ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back