Κατσε γυμνος στο αερα και ισως κρυωσεις... :lol: :lol: :lol:τρεμουλο
ΚΙ ΌΜΩΣ! :lol:Οχι νακας ρε παιδιά... είπαμε να τη βγάλουμε φτηνά...
Ώππααα!:!:Έχει φέρει μερικά κορεάτικα που τα δίνει πολύ φθηνά. Μιλάμε για 15-25¤ τα 6βιδα και τα 2βιδα αντίστοιχα. Οπότε φαντάζομαι ότι και σε τύπου floyd θα βρεις σίγουρα σε καλή τιμή.
Για ελλάντα ντεν ξέρει' date=' αλλά αν θες φτηνό, καλό, ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΜΑΣΙΦ FR μόνο από εδώ:
http://store.guitarfetish.com/tremelos.html[/quote']
Πλαστικά FR δεν πωλούνε πια??
Πήγα το Σάββατο από Guitar Shop (Τρικούπη & Σόλωνος) και είδα πολύ μεγάλη ποικιλία σε ανταλλακτικά, γέφυρες κλπ για όλα τα γούστα.Ώππααα!:!:Έχει φέρει μερικά κορεάτικα που τα δίνει πολύ φθηνά. Μιλάμε για 15-25¤ τα 6βιδα και τα 2βιδα αντίστοιχα. Οπότε φαντάζομαι ότι και σε τύπου floyd θα βρεις σίγουρα σε καλή τιμή.
Ξέρεις τίποτα περισσότερο?
Πλαστικά ποτέ δεν πουλάγανε' date=' πουλάγανε όμως χυτά από zamak, το άθλιο αυτό κράμα που με ένα χάδι σπάει και δύσκολα ξανακολλάει.[/quote'] :evil: :evil: :evil: Και μου το έλεγε η μάνα μου"Αυτό που σου πουλήσανε playmobil είναι,όχι τρέμολο"
Eχει φτιαξει τις τιμες του ο Νακας' date=' δεν ειναι τοσο χαλια.Λέτε να μας φτιαξει ο νακας ρε παιδιά; πήρα ένα διακοπτακι από το guitar σοπ κ έκανε μόλις 3 ευρώ. Καλή τιμή... Είδα κ εγώ τα τρεμουλα τότε στην βιτρίνα κ είχε ωραία χρύσα κ δ τόλμησα να ρώτησω πόσο... Τώρα με βάλατε σ υποψίες. Στ σίτε τ έχει ένα κ το δίνει 115 ευρώ! Παρά πολλά...
Το original floyd rose νομίζω έχει λιανική γύρω στα 250-300¤. Αν είναι όντως έτσι' date=' τα 115¤ πιστευω ότι είναι οκ. Εκτός και αν το ψάξεις από internet...[/quote']καμία σχέση με το γνήσιο όμως ρε παίδες, λογικευτείτε
Εγώ πάλι επειδή δεν έχω ιδέα από floyd για αρχή δε θα με πολυενδιέφερε το double locking ή το single locking και θα τα δοκίμαζα όλα. Αλλά αν ο φίλος ξέρει ακριβώς τί ζητάει τότε κινείται ανάλογα.Εξαρτάται όμως και τι θέλεις.Θέλεις να είναι double locking ή single locking?Αλήθεια υπάρχεια καμιά άλλη διαφορά σε αυτά τα δύο εκτός από το πως μπαίνουν οι χορδές?