Φλερτάροντας μια ξανθιά... (Tele 50s)

Έφτιαξες thinline από solid σώμα;
οχι απο μια HB TELE Thinline που πετυχα στο ebay ειναι... :lol: :lol: :lol: δεν ειμαι και..θεος... :lol: (ημιθεος μονο!! :lol: :lol: :lol: )
ημίθεος > θεός, σύμφωνα με το κατά Βαμβακούλα (νομίζω) ευαγγέλιο. :lol:

Θέλω και γω τέτοιο σωμαααα!

GOOD NEWS:

Η παραγγελία έφυγε κι όλας!!! :D:D:D:D

Λέω "κι όλας" γιατί

1) στο site έλεγε ότι η κιθάρα θα ήταν διαθέσιμη μετά τις 26/06!!!

2) δεν φτάνει που πλήρωσα με έμβασμα, κάτι που καθυστερεί εκ των πραγμάτων, αλλά επιπλέον, σήμερα το πρωί πρόσθεσα και κάτι άλλο στην παραγγελία (αξίας 8.9¤) και πλήρωσα ΠΑΛΙ με έμβασμα!!!

Τώρα, ή η Εθνική Τράπεζα έκανε το θαύμα της ή οι Γερμανοί, γιατί η παραγγελία μου έρχεται ολόκληρη!!! 8O

Μάλιστα την κιθάρα τη στέλνουν ξεχωριστά με UPS οπότε Δευτέρα με Τρίτη αναμείνατε photos!!! ;)

BAD NEWS:

To άγχος αρχίζει να με κυριεύει...:roll:

Είδα στη σελίδα του Customer Service ότι το δέμα που περιέχει ΜΟΝΟ την κιθάρα ζυγίζει 9.12kg!!!

Ποιος ξέρει τι ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ μου στέλνουν .... !!! :?

Δεν έπαιρνα καλύτερα μια Les Paul??? :roll: :evil: :( :D :lol: :evil: :?:

Πολύ καλύτερη κιθάρα και πιό ελαφριά........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

κουράγιο..... τα καλά με αγωνίες κτώνται.....

Είδα στη σελίδα του Customer Service ότι το δέμα που περιέχει ΜΟΝΟ την κιθάρα ζυγίζει 9.12kg!!!
Μην μασάς, κι εγώ που πήρα μια Squier 51, έγραφε στο tracking ότι ήταν 9 kg (ότι να'ναι..)

...

....
Κουράγιο....μπορεί να έχει 11άρες που είναι βαριές. :wink:

Ο taq έχει δίκιο' date=' οι les Paul είναι πιο ελαφρές κι απο ένα μικρό μενίρ.

[img']http://alunos.lis.ulusiada.pt/11016406/imagens/menir_outeiro.jpg[/img]

EDIT: Αδιεξοδόμυαλε, μιλάμε ότι το avatar σου είναι ότι πιο αστείο έχω δει τελευταια. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μην μασάς' date=' κι εγώ που πήρα μια Squier 51, έγραφε στο tracking ότι ήταν 9 kg (ότι να'ναι..)[/quote']

Α ναι???

Πες μου τέτοια να μου φεύγει το άγχος!!! 8)

9 kg κιθαρα απλα ΔΕΝ υπαρχει.... :lol: οποτε μη σκας,το μεγαλυτερο βαρος θα ειναι το ΤΕΡΑΣΤΙΟ χαρτοκιβωτιο και το GIG BAG το οποιο συμπεριλαμβανεται στην τιμη. :wink:

9 kg κιθαρα απλα ΔΕΝ υπαρχει.... :lol: οποτε μη σκας' date='το μεγαλυτερο βαρος θα ειναι το ΤΕΡΑΣΤΙΟ χαρτοκιβωτιο και το GIG BAG το οποιο συμπεριλαμβανεται στην τιμη. :wink:[/quote']
Εκτός κι αν μπερδεύτηκαν (γιατί όπως είπα, κανονικά η κιθάρα ΔΕΝ υπήρχε διαθέσιμη πριν τις 26/06) και μου στέλνουν την αντίστοιχη custom shop έκδοση με hardcase :lol:

...η κανά σαπιό-κουπο Les Paul :lol:

Μην μασάς' date=' κι εγώ που πήρα μια Squier 51, έγραφε στο tracking ότι ήταν 9 kg (ότι να'ναι..)[/quote']

Α ναι???

Πες μου τέτοια να μου φεύγει το άγχος!!! 8)
Καλά.... μου φαίνεται ότι εσείς το συζητάτε σοβαρά ....

Και βέβαια θα είναι 9 κιλά μαζί με όλα τα υλικά συσκευασίας και το διπλό κουτί. Μια πρόσφατη παραγγελία μου στην οποία το ένα κουτί είχε 10 σετ χορδές, 1 καλώδιο και ένα μικρό υγρόμετρο (ζήτημα να ζυγίζει όσο 1-2 σετ χορδές) το πακέτο ήταν 1.96 kgr. Και ήταν μικρό κουτάκι.

(Μόλις βάλεις και τις 9άρες Ηλία θα ελαφρύνει κι άλλο :lol: :lol: :lol: )

Καλά.... μου φαίνεται ότι εσείς το συζητάτε σοβαρά ....

Εεεεε οοοοόσο νάααα ναιιιι.....

nervous%20man.GIF

Μόλις βάλεις και τις 9άρες Ηλία θα ελαφρύνει κι άλλο :lol: :lol: :lol:
Κάλή ιδέα!!!

Great%20Idea.jpg

ΗΡΘΕ Η ΚΟΥΚΛΑΑΑΑΑΑ

Πάρτε μερικές photos για αρχή και έπεται review σύντομα:

01_top.jpg

02_top.jpg

03_side.jpg

04_side.jpg

09_controls.jpg

12_saddles.jpg

06_uncovered.jpg

14_frets.jpg

09_controls.jpg

12_saddles.jpg

13_saddles.jpg

15_car_blonde.jpg

17_car_blonde.jpg

Όλες οι photos είναι διαθέσιμες σε αυτό το slideshow

VIVA LA MEXICO!!!!!!!!! :D:D:D:D

Καλορίζικη....Πολύ όμορφη.....είναι βαριά? :wink:
Τσάμπα το άγχος τελικά!!! :D

Είναι ελάαααχιστα πιο βαριά (από ότι καταλαβαίνω με το χέρι - δε τις ζύγισα) από την Rockinger μου. Αλλά αυτό είναι δικαιολογημένο, δεδομένου ότι η μία είναι από alder και η άλλη από ash ;)

Καλορίζικη....Πολύ όμορφη.....είναι βαριά? :wink:
Τσάμπα το άγχος τελικά!!! :D

Είναι ελάαααχιστα πιο βαριά (από ότι καταλαβαίνω με το χέρι - δε τις ζύγισα) από την Rockinger μου. Αλλά αυτό είναι δικαιολογημένο' date=' δεδομένου ότι η μία είναι από alder και η άλλη από ash ;)[/quote']

Το 'πιασα το υπονούμενο....Shhhhhhht μην έχουμε φασαρίες.... :wink: :wink: :wink:

(Πάντως εξακολουθώ να θεωρώ πιο όμορφή την CAR. Μην την παραμελήσεις.....έτσι?)

Το 'πιασα το υπονούμενο....Shhhhhhht μην έχουμε φασαρίες.... :wink: :wink: :wink:
Για alder και ash μίλησα...Όχι για maple και rosewood :lol:

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως όχι !!! ;)

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως όχι !!! ;)
Έεεεετσι. :wink:

Και πως πάει? Ξεκίνησε το relicing? (Εσύ, με τέτοιο ιδρώτα....και μόνο που τις κοιτάς λιώνουν :lol: :lol: :lol: )

Και πως πάει? Ξεκίνησε το relicing? (Εσύ' date=' με τέτοιο ιδρώτα....και μόνο που τις κοιτάς λιώνουν :lol: :lol: :lol: )[/quote']
Κάτι ψιλά κατάφερα....

i-2_B_L-1.jpg

Vintagetelebd2.jpg

:lol: :lol:

Μεγειες!! :lol:

Παντως την κουρμπα του 7αριου radius την εχεις πετυχει τελεια απο οτι βλεπω οποτε δεν θα εχεις προβλημα playability (απλα θα χρειαστεις λιιιγο υψηλοτερο action απο αυτο που εχεις συνηθισει λογω των vintage frets) :wink:

Aντε εισαι "εναν κανονικο bridge τελε μαγνητη" μακρια απο την Tele nirvana!!! :lol: :lol: :lol:

Trending...

Νέα θέματα

Back