Είναι το λεγόμενο Ashtray' date=' που νομίζω υποτίθεται χρησιμοποιείται για στήριγμα του καρπού και για προφύλαξη της γέφυρας
...
Νομίζω όμως ότι η 50s που παρήγγειλα, δεν το περιλαμβάνει...[/quote']
Πάντως εμένα μου περισεύει ένα τέτοιο. Η πλάκα είναι ότι ήταν μέσα στη θήκη μίας κιθάρας που πήρα και δεν το χρειάζεται. :wink:
Γιατί...εδώ που τα λέμε ποιά το χρειάζεται? :wink:
Δεν αλλάζουν τα γούστα! Απλά μεγαλώνοντας αποκτάς σοφεία και καταλαβαίνεις επιτέλους οτί ΜΙΑ είναι η κιθάρα! :lol: :lol: 8)Ρε παιδιά αλήθεια τι γίνεται? Γερνόντας αλλάζουν τα γούστα μας? Αν με ρωτούσες πριν καμιά 10-ετία για τις tele θα έβγαζα σπυράκια και τώρα μου φαίνονται κούκλες.
Kαλά αυτό το ξέρω!!!Δεν αλλάζουν τα γούστα! Απλά μεγαλώνοντας αποκτάς σοφεία και καταλαβαίνεις επιτέλους οτί ΜΙΑ είναι η κιθάρα! :lol: :lol: 8)
οχι,αν το βαλεις ομως οντως ο κατω μαγνητης εχει λιγοτερο θορυβο (μια και ενισχυεται το shielding ) ειναι ομως εντελως αδυνατον να παιξεις mute,η να εκμεταλευτεις τις απιστευτες ηχητικες δυνατοτητες ολου του μηκους της χορδης σε μια τελε, οποτε για αυτο ελαχιστοι κιθαριστες το χρησιμοποιουν......Το ashtray που λέτε μήπως ενισχύει κάπως το μαγνητικό πεδίο;
μπα.....μπηκες πλεον στον ΣΩΣΤΟ δρομο...σε λιγα χρονια θα εχεις και εσυ την αποψη των...σοφων :lol: οτι δηλ. ΜΙΑ ειναι η κιθαρα ...
Ολες οι αλλες ειναι απλα "κιθαρες...γκαρνταρομπας" :lol:
Οταν πετυχεις την σωστη τελε και μαθεις να την χρησιμοποιεις ΣΩΣΤΑ δεν ξανασχολησαι με αλλες κιθαρες σοβαρα.
Ειναι σαν να δαμαζεις ενα ατιθασο αραβικο αλογο...σου βγαινει λιγο η πιστη στην αρχη αλλα μετα εισαι ΠΑΝΤΑ μπροστα απο τους αλλους με τα πιο "βολικα" αλογα στην ...ηχητικη πιστα :lol: :lol: :lol: :lol: