firebird και mini humbuckers

nickzero

Νέο μέλος
μολις πηρα μια gibson firebird v και φοραει τους mini hambuckers!συνηθως παιζω με ernie ball αλλα το πιστεθετε οτι δεν ακουγεται η κιθαρα καθολου!!!!!!!εχετε καμια γνωμη???????????????????????

Ναι,για να μη κουραζεσαι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ καποιες ΑΛΛΕΣ χορδες να την κανουν να ακουγεται καλυτερα.

και φοραει τους mini hambuckers
μιλαμε για τους ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ μαγνητες που υπαρχουν,αλλαξε τους αμεσως με ενα σετακι Seymour Duncan Antiquities (Firebird)

superfunk μου εκανες κομματια την καρδια πρωι πρωι.....αλλα ευχαριστω που μου ανοιγεισ τα ματια!!!!!!!και αν ωαλω αυτουσ που λες ποιεσ χορδες να προτημησω????????

Να προσυπογράψω εγώ που κατόπιν προτροπής του SF αγόρασα μια Firebird με τα specs που αναφέρει.....

ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΛΕΙΑ, ΣΑΝ ΠΙΑΝΟ.

Παρε Antiquity να δεις το φως.

Αν και οι Bill Lawrence μου έκαναν κλικ (σε TELECASTER).

sorry ρε παιδια που σασ ζαλιζω αλλα αν τα παρω απο e-bay τηα πληρωσω φορουσ  και δεν ξερω ποσο ειναι και επισης το thomann πλεον βγαζει για firebird αυτουσ που σας εστειλα...................

Με 8500 πωλήσεις και 100% φερεγγυότητα μην του δώσεις τα λεφτά σου με τίποτα. Κανείς δεν μπορεί να είναι τόσο τίμιος.

Κάποια κομπίνα θα παίζει

:P

Τι φόρο να πληρώσεις (αν πληρώσεις λόγω μικρού δέματος) μωρέ στο διακοσάρι; κανα 50$;

Οπως νομίζεις κάνε (πάρε τους Alnico) αλλά για να στο λένε τα δύο (συγκεκριμένα αυτά) παιδιά, κάτι θα ξέρουν.

Αν σου κάνει ξεχωριστή αποστολή ΔΕΝ θα πληρώσεις ΤΙΠΟΤΑ σε φόρους.

Βάλτους πάνω θα πάθεις πλάκα....

Εγώ πήρα μια Firebird III Custom Shop Historical Reissue ΕΤΟΙΜΗ με Antiquity II (με προτροπή του SF) και έχω πάθει την πλάκα μου.... η κιθάρα σκίζει στα καθαρά και σκούζει στα βρώμικα.... Ισως να είναι και η καλύτερη κιθάρα που έχω πιάσει (δυστυχώς όχι και η βολικότερη-λόγω συνήθειας).

ναι ναι εχεις δικιο σαφως και τωρα που μου το λες θα προχωρησω στην αγορα τους γιατι απογοητευτηκα παρα πολυ με τον ηχο της.....

ευχαριστω

Καλή ιδέα για ξεχωριστή αποστολή! Αποκλείεται έτσι να περάσουν τελωνείο. Και τα ταχυδρομικά του είναι πολύ φτηνά...

Παράγγειλε τον ένα και μόλις τον ταχυδρομίσει, παράγειλε και τον άλλο!

Α, να πώ και κάτι.... ελπίζω να έχεις κανέναν ενισχυτή της προκοπής.

Μην περιμένεις τίποτα τρελλα από κανέναν Solid State.....

Αν παίζει κανένας καλός λαμπάτος θα τρελλαθείς, τελείως όμως λέμε.

Αν σου κάνει ξεχωριστή αποστολή ΔΕΝ θα πληρώσεις ΤΙΠΟΤΑ σε φόρους.

Βάλτους πάνω θα πάθεις πλάκα....

Εγώ πήρα μια Firebird III Custom Shop Historical Reissue ΕΤΟΙΜΗ με Antiquity II (με προτροπή του SF) και έχω πάθει την πλάκα μου.... η κιθάρα σκίζει στα καθαρά και σκούζει στα βρώμικα.... Ισως να είναι και η καλύτερη κιθάρα που έχω πιάσει (δυστυχώς όχι και η βολικότερη-λόγω συνήθειας).

[/quote

ναι τελικα θα τους παρω!να σε ρωτησω η firebird που πηρες τι κλειδια εχει?

studio54GR είπε:
Α, να πώ και κάτι.... ελπίζω να έχεις κανέναν ενισχυτή της προκοπής.

Μην περιμένεις τίποτα τρελλα από κανέναν Solid State.....

Αν παίζει κανένας καλός λαμπάτος θα τρελλαθείς, τελείως όμως λέμε.
αν ακουσεις τον pearce G1 θα αλλαξεις γνωμη :D ;)

p1010268s.jpg

p1010269f.jpg

Αυτή είναι η κιθάρα...

Δε λέω καλός (κορυφαίος) ο pearce G1

Αλλά και οι δικοί μου καλά παιζουν οι καημενούληδες  ;)

http://

Trending...

Νέα θέματα

Back