Το βγάζει αυτό το χρωματάκι και η soundsation ?
Στο περίπου. Το παρα- πορτοκαλίζουν οι τύποι.Το βγάζει αυτό το χρωματάκι και η soundsation ?
Α τον κανάγια ?Φυσικά με χαλάει το rosewood , αλλά αυτό είναι.
Μάλιστα... μάλιστα... ? Να σου πω... τόσοι γάμοι έγιναν το καλοκαίρι στην περιοχή. Έχε πίστη, θα ανοίξουν οι δουλειές ?Έχω και στο μυαλό μου να τα χώσω για Gibson , αν βρεθεί αυτή που θέλω....αλλά used φυσικά, οπότε είπα να μην ανοίγομαι πολύ οικονομικά.
Πραγματικά , εκεί ποντάρω! ?Μάλιστα... μάλιστα... ? Να σου πω... τόσοι γάμοι έγιναν το καλοκαίρι στην περιοχή. Έχε πίστη, θα ανοίξουν οι δουλειές ?
Υπάρχει και σε maple. Δεν την φέρνει ο στόλλας?Από την άλλη οι soundsation είναι δοκιμασμένες και σε strat και σε tele.
Είναι πολύ ωραίες κιθάρες, με ωραίο ήχο, άνετο μανίκι, και ωραίο finish.
Φυσικά με χαλάει το rosewood , αλλά αυτό είναι.
To ξέρω, αλλά δεν ξέρω ποιος τις έχει....
Έκανα edit από πάνω, δε σε πρόλαβα. Αυτή που έβαλα είναι η retro σειρά και με τιμή 2πλάσια +To ξέρω, αλλά δεν ξέρω ποιος τις έχει....
Όχι, δεν το πιστεύω... Γρήγορα ένα σύννεφο για να πέσω ?Αλλαγή σχεδίων
Ο ορισμός του "άγιο είχαμε" ?Άκυρο, βλέπω είναι hard tale.
Και... «Nebuchadnezzar II» να τις πούνε, (Ναβουχοδονόσορ Β΄), δεν είναι τώρα αυτά πράγματα για το status του κ. συνήγορου.Οι Sonic είναι οι Bullet με άλλο όνομα
Δεν έχω τέτοια κόμπλεξ εγώ.Και... «Nebuchadnezzar II» να τις πούνε, (Ναβουχοδονόσορ Β΄), δεν είναι τώρα αυτά πράγματα για το status του κ. συνήγορου.
Όταν κάνας φίλος με ρωτούσε "ο Γιαννάκης μας θέλει να μάθει ηλεκτρική κιθάρα, τι να του πάρω;", η στάνταρ απάντηση ήταν "την πιο φτηνή squier".
Ο κ. συνήγορος δεν είναι "Γιαννάκης" για να πάρει starter όργανο- ήμαρτον δηλαδή.
Ο @LK είναι εξέχον μέλος της τοπικής κοινωνίας. Το φαντάζεσαι να πάει κάνας πελάτης στα γραφεία της LK and Partners Law Firm και να δει ξεχασμένη σε καμία άκρη μια... Sonic Squier; Θα εκτεθούμε ανεπανόρθωτα ?
Εντάξει, είπαμε σφιχτό το budget, αλλά ας κρατήσουμε τουλάχιστον τα προσχήματα.
Fender Jimi Hendrix Artist Series Tribute Stratocaster 1997 (USA)
€2,800
Ηράκλειο
Fender stratocaster 1977
€1,400
Καλλιθέα
Fender Stratocaster
€1,000
Ηλιούπολη
Fender Stratocaster 1967
€14,000
Ηλιούπολη
Fender Stratocaster (Player Series)