Costas Siachamis
Noiz Addict
το εχω βρει αυτο το site...σε ευχαριστουμε φιλτατε.pascal είπε:
το εχω βρει αυτο το site...σε ευχαριστουμε φιλτατε.pascal είπε:
σε πολλες Φεντερ αυτος που "δενει" και τσεκαρει το οργανο υπογραφει στο neck pocket.Κατω απο το μπρατσο, εκει που ενωνει με το σωμα, εχει ενα χαρτι κολλημενο με ενα ονομα με στυλο γραμμενο . ΓραφειA Castaneta, και απο κατω εχει ιδιοχειρα την υπογραφη του.
Τι ειναι αυτος???
Φιλε μου καλησπέρα. Για την highway, ποτε δεν ακουσα κατι ασχημο.Και επειδη γυριζουν εδω στο σπιτι 2 απο αυτες που τις εχουν συναδελφοι μουσικοι που παιζουμε μαζι ειναι πολυ οκ με την κιθαρα τους.Γλυκια,ζεστη στον ηχο της,blues,ανετη στο παιξιμο,ομορφη και με καλη τιμη να την αποκτησει κανεις και να την εχει.TODORIS είπε:Καλησπέρα και συγχαρητήρια SFγια το αρθρο σου!Η telecaster που για κάποιο λόγο είχα φάει κόλημα ήταν μια american ash tele(2007 corona) βρέθηκε μια εδώ στις αγγελίες αλλά δε υπήρχαν λεφτά τότε..Θα ήθελα να ρωτήσω τον SF η όποιον άλλο γνωρίζει (εκ πείρας)ποια από τις tele με ash σώμα που πρότεινε είναι κοντά στην american ash tele?Από αυτές μου γυάλισε η highway tele!!Πρέπει να βγώ στη γύρα να τις ακούσω γιατί σκοπεύω η επόμενη μου κιθάρα να είναι tele!!
Τα japan Μοντελα της fender,ισαξια με τα αμερικανικα και πολλες φορες καλυτερα!TODORIS είπε:Καλησπέρα και συγχαρητήρια SFγια το αρθρο σου!Η telecaster που για κάποιο λόγο είχα φάει κόλημα ήταν μια american ash tele(2007 corona) βρέθηκε μια εδώ στις αγγελίες αλλά δε υπήρχαν λεφτά τότε..Θα ήθελα να ρωτήσω τον SF η όποιον άλλο γνωρίζει (εκ πείρας)ποια από τις tele με ash σώμα που πρότεινε είναι κοντά στην american ash tele?Από αυτές μου γυάλισε η highway tele!!Πρέπει να βγώ στη γύρα να τις ακούσω γιατί σκοπεύω η επόμενη μου κιθάρα να είναι tele!!
αυτη (και ειναι και "καλυτερη" απο την american ash)TODORIS είπε:Καλησπέρα και συγχαρητήρια SFγια το αρθρο σου!Η telecaster που για κάποιο λόγο είχα φάει κόλημα ήταν μια american ash tele(2007 corona) βρέθηκε μια εδώ στις αγγελίες αλλά δε υπήρχαν λεφτά τότε..Θα ήθελα να ρωτήσω τον SF η όποιον άλλο γνωρίζει (εκ πείρας)ποια από τις tele με ash σώμα που πρότεινε είναι κοντά στην american ash tele?Από αυτές μου γυάλισε η highway tele!!Πρέπει να βγώ στη γύρα να τις ακούσω γιατί σκοπεύω η επόμενη μου κιθάρα να είναι tele!!
Αυτό μετράει πάνω απ'όλα!....καλόπαιχτη!...fuzzywoo είπε:Το γενικό feel πάντως, και αυτό το θεωρώ πιο σημαντικό απ όλα, με εμπνέει και αν την σηκώσω δν την αφήνω εύκολα..
Η Tele μου τελικά είναι Highway1 Upgrade και αν κατάλαβα καλά έχει σημαντικές διαφορές από τα απλά Highway μοντέλα. Το Greasebucket ένα εξ αυτών το οποίο πραγματικά δε γνωρίζω τι είναι (αν θέλει κάποιος ας μου εξηγήσει, θα το εκτιμήω).TheSkyEtc είπε:Πολύ καλή κάλυψη φίλε.. Σήμερα πήρα στα χέρια μου τη πρώτη μου ηλεκτρική κιθάρα,
μια Tele U.S. Highway One και για την τιμή της (720) πιστεύω ήταν η καλύτερη δυνατή
επιλογή για κάτι καλό. Μακάρι να είχα διαβάσει τον οδηγό αγοράς σου αλλά και πάλι
νομίζω πως έπραξα σωστά. Ψάχνω για Voxάκι τώρα και με τον καιρό θα βάλω και καλούς μαγνήτες. Cheers!! ;D
Αν δεν ειναι Fender, δεν ειναι stratocaster φιλε μου....τοσο απλα.... ;DNapoleon είπε:παιζει να φτιαξετε παρομοιο οδηγο και για stratocaster? (οχι μονο fender καλυτερα)
Λοιπον....μεχρι και τα μεσα της δεκαετιας του 1990,ολοι οσοι επαιζαν με τελε...απλα επαιζαν χωρις κανενα προβλημα..... ;D (ακου Roy Buchanan,James Burton,Steve Cropper....ακους κατι....ΛΑΘΟΣ?? ;D)ekim είπε:Παιδιά καθ' ότι λίγο άσχετος με το θέμα μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι εννοεί ο SF όταν λέει για αλλαγή intonated saddles. Αν είναι έυκολο να γίνει και καμιά πρόταση για να έχουμε και μια γεύση. Μπράβο και από μένα για το άρθρο, πάρα πολύ κατατοπιστικό. Μ' έψησες άγρια για αγορά
καλά τα λέει ο support με εξαίρεση το κούρδισνμα του πιάνου που τα λέει ανάποδα: οι μπάσες γίνονται λίγο πιο μπάσες και οι πρίμες γίνοντι λίγο πιο πρίμες. Το ίδιο κάνει και ο Eric Johnson στην κιθάρα του. Για αυτό και λέγεται stretch tuning.Superfunk είπε:ετσι για καποιο καιρο αρκετοι παικτες εκαναν αυτο
http://www.seymourduncan.com/support/choosing-installing/tech-tips/saddle_up_your/
sf όλο το νόιζ θα παίζει με τέλε, που πορευόμεθα;;; 8)Και πάλι σ' ευχαριστούμε φίλε SF για τις άμεσες και κατατοπιστικότατες απαντήσεις σου. Με βλέπω να την χτυπάω την highway1 texas tele και μάλιστα σύντομα.