samy paraga
Noiz Addict
Αστοιχείωτε, δεν έχεις κινητό με μετατροΠΕΟ? ;D ;DSuperfunk είπε:πολυ ελαφρια ειναι γυρω στα 6,5 με 7 pounds,γυρω στα 7 με 7,5 pounds ειναι ελαφρια ,δεν ξερω ποσο ειναι σε κιλα ,κανε μετατροπη.... ;D
Αστοιχείωτε, δεν έχεις κινητό με μετατροΠΕΟ? ;D ;DSuperfunk είπε:πολυ ελαφρια ειναι γυρω στα 6,5 με 7 pounds,γυρω στα 7 με 7,5 pounds ειναι ελαφρια ,δεν ξερω ποσο ειναι σε κιλα ,κανε μετατροπη.... ;D
Superfunk είπε:πολυ ελαφρια ειναι γυρω στα 6,5 με 7 pounds,γυρω στα 7 με 7,5 pounds ειναι ελαφρια ,δεν ξερω ποσο ειναι σε κιλα ,κανε μετατροπη.... ;D
Δεν υπαρχει λαθος ή σωστο γι αυτο καλο ειναι να σχηματισεις τη δικη σου γνωμη. Προσωπικα συμφωνω με την αποψη για τα δυο κομματια. Ειναι ιδανικη περιπτωση γιατι εχει λιγοτερες πιθανοτητες να σκευρωσει το σωμα αν ειναι απο ενα κομματι και μου δινει την ψυχικη ηρεμια οτι η κιθαρα μου δεν ειναι puzzle...aggeloskrv είπε:...Μετα απο μια συζητηση που ειχα με καποιον τεχνικο (κιθαρων) μου ειπε πως αν θες μια καλη strat καλο θα ειναι το σωμα της να ειναι 2 κομματια...
Fender telecaster pickups
€50
Αθήνα
Fender Stratocaster
€600
Νίκαια
Fender Stratocaster American Standard USA 2006 60th Anniversary
€1,400
Αθήνα
Fender SCN Bridge USA Μαγνήτης
€50
Αθήνα
Gibson Les Paul Standard '60s Figured Top 2022 Iced Tea
€2,000
Αθήνα
Fender Jimi Hendrix Artist Series Tribute Stratocaster 1997 (USA)
€2,800
Ηράκλειο