Οι διαφορές μεταξύ 50s & 60s είναι αντίστοιχα:menelaos είπε:Ωρέ παλικάρια, δεν απαντάτε και σ'εμέ, τον άμοιρο σφετεριστή του thread?Γιατί να προτιμήσω 50s ή 60s? Πέραν της τοστιέρας δλδ.........
![]()
Πληροφοριακά οι 57/62 - οτι και να δηλωνει η fender, τα πολυμετρα να ειναι καλά-ειναι πιο "χότ" απο τους CS69 και για την ακριβεια, οι CS69 (οι αγαπημενοι μου) ειναι τα μεγαλυτερα ψοφιμια (φακ γεα!!!) που εχω δει/μετρήσει σε μονοπηνιακούς...bloody_sunday είπε:...αρχικά νόμιζα ότι η Classic Player 50s θα πάει, λόγω ήπιων μαγνητών...
Ποιά η διαφορά του 57/62 RWRP μαγνήτη με τον Custom 69 ?elavd είπε:Οι διαφορές μεταξύ 50s & 60s είναι αντίστοιχα:
Maple neck - Rosewood neck
57/62 με RWRP μαγνήτες* - Custom 69 μαγνήτες *
Ιδιαιροτητα στο wiring: στη θέση 4 (ή 2 για τους ανάποδους παίζει η neck+bridge) - Κλασικο Wiring
9.5" radius - 12" radius
lock κλειδιά - κλασικά κλειδιά
Χρώματα: 2 Sunburst & Shoreline gold - 3T Sunburst & (Pale) Sonic Blue
---------
*Οι μαγνήτες είναι ΤΥΠΟΥ 57/62 και Custom Shop 69. Με λίγα λόγια φτιάχνονται στο Mexico.
Αν έχεις κουράγιο να το ψάξεις, έχω κάνει παλιότερα εκτενή έρευνα...
Αν δεν σε ενδιαφερει η ταστιερα διαλεξε μαγνητες και το αντιστοιχο μοντελλο.....menelaos είπε:Ωρέ παλικάρια, δεν απαντάτε και σ'εμέ, τον άμοιρο σφετεριστή του thread?Γιατί να προτιμήσω 50s ή 60s? Πέραν της τοστιέρας δλδ.........
![]()