με αυτές που παίζεις και στις άλλες σου κιθάρες blues.gibsonas είπε:καλημερα!!!βρεθηκε αυτη η κιθαρα στην κατοχη μου( και επειδη ειμαι ασχετος απο srat ) και δεν εχει χορδες...ποιες μου προτεινετε?παιζω κυριως blues...
O Thomann, το Ebay είναι γεμάτο...επισης θελω να της αλλαξω το pickguard με το κλασικο το tortoise(καπως ετσι...) εχετε κανενα link??
ευχαριστωωω
ναι θελω να πω με τους συγκεκριμενους μαγνητες που εχει αν καποιες ¨¨ταιριαζουν¨¨ ποιο πολυ....marathon είπε:με αυτές που παίζεις και στις άλλες σου κιθάρες blues.
O Thomann, το Ebay είναι γεμάτο...
Παρακαλώ![]()
...και βλέπεις τεράστια αλλαγή στον ήχο όταν αλλάζεις χορδές...gibsonas είπε:η αλλοι μου μαγνητες ειναι emg active........ ???
δηλαδη αυτο δεν ισχυει στο παρακατω βιντεο????γιατι εχοντας τεσταρει και εγω αυτο το πειραμα καταληξα σε αυτα που λεει ο τυπος...Superfunk είπε:Δεν υπαρχουν χορδες που να ταιριαζουν σε...μαγνητες...βαλε αυτες που σε βολευουν.![]()
Είναι γεγονός ότι ο dmometalguitar, είναι έγκυρος και πιστοποιημένος για να τον πάρει κάποιος στα σοβαρά....gibsonas είπε:δηλαδη αυτο δεν ισχυει στο παρακατω βιντεο????γιατι εχοντας τεσταρει και εγω αυτο το πειραμα καταληξα σε αυτα που λεει ο τυπος...
Superfunk είπε:Δεν υπαρχουν χορδες που να ταιριαζουν σε...μαγνητες...βαλε αυτες που σε βολευουν.![]()
Fender telecaster pickups
€50
Αθήνα
Fender Stratocaster American Standard USA 2006 60th Anniversary
€1,400
Αθήνα
Fender SCN Bridge USA Μαγνήτης
€50
Αθήνα
Gibson Les Paul Standard '60s Figured Top 2022 Iced Tea
€2,000
Αθήνα
Fender Jimi Hendrix Artist Series Tribute Stratocaster 1997 (USA)
€2,800
Ηράκλειο
Fender Yngwie Malmsteen Overdrive / YJM
€250
Νέα Σμύρνη