Favourite Rock & Metal drummers

δε λεω πλακα εχουν αυτα τα θεματα αλλα τίποτα πιο ουσιώδες...?

τεσπα ας πω και εγω...

Lars Ulrich - μπορει να μην ειναι καλος, αλλα αν δεν υπήρχαν ντραμμερ σα κιαυτον με απλα και ωραια θεματα (βλ. black album) θα ηταν πιο ζορικο να μπουμε σιγα σιγα στη speed metal φαση.

ειναι απαραδεκτος στα live αλλα στο studio εχει κανει το απολυτο drum tracking που χρειαζοντουσαν τα κομματια των metallica, απλα δεν επαιζε τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο...στο justice ηταν θεσπεσιος

κρίμα που εκει που ανεβηκε αρχισε τον κατηφορο, απότομα κιόλας

τα υπολοιπα τα αφηνω σε σας...θα τιγκαρει το thread με videos...

beeros05 είπε:
δε λεω πλακα εχουν αυτα τα θεματα αλλα τίποτα πιο ουσιώδες...?

τεσπα ας πω και εγω...

Lars Ulrich - μπορει να μην ειναι καλος, αλλα αν δεν υπήρχαν ντραμμερ σα κιαυτον με απλα και ωραια θεματα (βλ. black album) θα ηταν πιο ζορικο να μπουμε σιγα σιγα στη speed metal φαση.

ειναι απαραδεκτος στα live αλλα στο studio εχει κανει το απολυτο drum tracking που χρειαζοντουσαν τα κομματια των metallica, απλα δεν επαιζε τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο...στο justice ηταν θεσπεσιος

κρίμα που εκει που ανεβηκε αρχισε τον κατηφορο, απότομα κιόλας

τα υπολοιπα τα αφηνω σε σας...θα τιγκαρει το thread με videos...
Το μεγαλυτερο επιτευγμα του lars για εμενα ηταν τα ντραμς στο κομματι που αρχιζει το ναναναα του memory remains

Μπορει να ειναι αχρηστος σε πολλα αλλα οταν γραφει "γραφει κ ζωγραφιζει"

zampination είπε:
Το μεγαλυτερο επιτευγμα του lars για εμενα ηταν τα ντραμς στο κομματι που αρχιζει το ναναναα του memory remains
οπα....

σιγα το επιτευγμα....εχει και ενα to live is to die....και ολο το justice, για πιο memory μιλαμε τωρα..?

τεσπα ας μην κανουμε subtopic γιa τον ulrich...

beeros05 είπε:
οπα....

σιγα το επιτευγμα....εχει και ενα to live is to die....και ολο το justice, για πιο memory μιλαμε τωρα..?

τεσπα ας μην κανουμε subtopic γιa τον ulrich...
Για εμενα παντα.. κ σταματει εδω ο lars

Αυτος των Radiohead μ'αρεσει πιο πολυ. Παιζει πολυ ωραια και στο pyramid song πιστευω οτι απλά μεγαλουργει.

Ian Paice, Cozy Powell, Ian Paice, Brian Downey, Ian Paice, John Bonham, Ian Paice, Stewart Copeland, Ian Paice, Billy Cobham (ναι, ξέρω ότι δεν είναι ακριβώς ροκ, και σίγουρα όχι metal, αλλά είναι ο Billy Cobham), και μερικές εκατοντάδες άλλοι που τώρα μου διαφεύγουν. Δεν θυμάμαι, ανέφερα τον Paice;

Υ.Γ. Και γιατί ρε παιδιά δεν είναι καλός ο Lars; Μην ξεχνάτε πως o,τι απίστευτο κι αν έχει παιχτεί από την εποχή του μέχρι σήμερα, είναι η πρώτη και βασική επιρροή όλων των σύγχρονων δίκασων που πάνε με χίλια...  

vagabond είπε:
ian paice

cozy powel(rip)

neal peart

brian downey

carmine appice

Tommy Aldridge

anyway ολοι τους φοβεροι!!!!!!!!
+6 όσοι και οι drummers

+ Scott Rockenfield

ELIANIOS είπε:
John Bonham
+1

και των tool ο Danny Carey, ίσως καλύτερος από τον  Bonham :)

Είναι ο μόνος drummer που μερικές φορές απλά δεν τον καταλαβαίνω και δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω

Trending...

Νέα θέματα

Back