φυσικα και ΔΕΝ ισχυει....αν ειναι δυνατον....ισα,ισα τις περισσοτερες φορες γινονται και καλυτερες μια και αλλη ταστοδουλεια θα σου κανει ενας καλος τεχνιτης απο τη μαζικη του εργοστασιου.Εχω νομιζω πως εχω διαβασει στο φορουμ οτι οι κιθαρες χανουν απο τον πραγματικο τους ηχο οταν αλλαξουμε τα ταστα!Ισχυει?
οι τιμες στην Αθηνα παιζουν απο 150-250 (συν κανα 50αρι το νεο nut που θα χρειαστει να κοψει ο μαστορας για να γινει ολοκληρωμενη δουλεια)SP ξερεις μηπως και ποσο θα κοστισει?
να μην παιζεις....Και τι πρεπει να κανω για να μην φαγωνονται και στις υπολοιπες κιθαρες?
οσο ελαφρυτερες χορδες φορας τοσο περισσοτερο θα κρατησουν τα ταστα σου.λογικα θα βοηθουν στο φαγωμα και οι 9αρες?ετσι?
πολλες φορες φταιει η κακη,φτηνη,ποιοτητα του κραματος των ταστων.Μπορει να φταιει και η τεχνικη του καθενος?
ουπςnikos17m είπε:ε τοτε αλλαξε μονο αυτα αν εισαι απο Αθηνα ειναι ενας τεχνικος(δυστηχος δεν θυμαμε το ονομα του) που χρεωνει 5 ευρω το ταστο οποτε θα ειναι οκ αν μονο τα 3 εχουν φαγωθει.Εγω παντως ειμαι απο Θεσσαλονικη αν εισαι απο εδω στειλε μου πμ να σου πω μερικα ονοματα που μπορουν να αναλαβουν την δουλεια.