Ένα instrumental που έγραψα αυτές τις μέρες. Όλα τα σχόλια, εννοείτε, δεκτά! https://soundcloud.com/cigaret13/exodus
cigaret13 είπε:[/left]
Σάμυ μην τρως μπανάνες, εμπλούτισε την διατροφή σου με λαδερά και πίνε χυμούς, βοηθάει.... ;D Πέρα από την πλάκα ευχαριστώ που το άκουσες και για το σχόλιο, παρόλο που ξέρω ότι με τέτοιου είδους "μουσική" βγάζεις σπυράκια... :-X
Αγαπημένη φίληεκτός από τσίπρα πίνω πολλά νερά,τρελαίνομαι για λαδερά- είμαι λαδιάρης ;D- τρώω πάντα σαλάτα κι ας μην έχω κυρίως πιάτο και από φρούτα δόξα τον Δία δεν τα χορταίνω και δι αυτό διατηρώ επιδερμίδα απαλή σαν το πωπό μικρού παιδιού
Όμως το θέμα μας δεν είναι αυτό. ΝΑΙ? ή ΟΧΙ? μη το κάμνουμε και δημοψήφισμα. ΟΧΙ ;D ;D ;D
Θέλοντας ή μη χρόνια τώρα έχω ακούσει τόνους απ το ιπποείδος της μουσικής που αρέσκεις λαίμαι, να ήταν τπτ χιπυ χοπ να είπω δεν ξεύρω, αλλά από δαύτο έχω άθελά μου καταναλώσει χιλιάδες ώρες και γι αυτό εκφέρω γνώμη.
Επίσης θεωρώ πουλί σημαντική τη βελτίωση που παρουσιάζεις εσύ και άλλα μέλη του πόρδουμε χάρις και την επικοδουμιτή λέγω κριτική που ακούμε αναμεταξύ μας και ασκαρδαμυκτί λαίμαι
Με αρέσει να παρατηρώ τας παρατηρήσεις των άλλων, τις βελτιώσεις που ο καθείς κάνει ακολουθώντας τας συμβουλάς, οπότε μη με φχαριστάς που άκουσα δια μίαν ακόμη φορά τα φρικουλιάρικα πονήματά σου ;D ;D ;D
Έτσι.....+1000 Δεν περίμενα ποτέ να το πώ, αλλά, Σάμυ είσαι ωραίος.......samy paraga είπε:Επίσης θεωρώ πουλί σημαντική τη βελτίωση που παρουσιάζεις εσύ και άλλα μέλη του πόρδουμε χάρις και την επικοδουμιτή λέγω κριτική που ακούμε αναμεταξύ μας και ασκαρδαμυκτί λαίμαι
Με αρέσει να παρατηρώ τας παρατηρήσεις των άλλων, τις βελτιώσεις που ο καθείς κάνει ακολουθώντας τας συμβουλάς, οπότε μη με φχαριστάς που άκουσα δια μίαν ακόμη φορά τα φρικουλιάρικα πονήματά σου ;D ;D ;D
Βαράω Γιώργο..... ;D Edit: Ζήλεψα τις δισολίες σου (με πέμπτες) 8).....δεν είπες τίποτα.... :gvour είπε:Βαρα Φωτη!
Thanks Μπίλαρε....χάθηκες....καιρό έχουμε να σε ακούσουμε...Φανταστικός Φώτη![]()
;D ;D ;D ;Dcigaret13 είπε:Thanks Μπίλαρε....χάθηκες....καιρό έχουμε να σε ακούσουμε...
Μιλάμε για πουλί λούστρεξ στο πόρδουμε, λες και πήραν όλες μαζί κολέξ παστριξ ένα πράμα λαίμαι ;D ;D ;DDinosp είπε:Βτγ, άλλαξε φύλο και ο Τζιμπούρ? Που βαδίζουμε κύριες μου?
Ρε Φωτη βιαζεσαι!cigaret13 είπε:δισολίες (με πέμπτες) 8).
Nτινε,τοσα χρονια μου ελεγαν οτι εμοιασα της μανας μου-κυριως γυναικες-και δεν ηξερα γιατι.Βτγ, άλλαξε φύλο και ο Τζιμπούρ? Που βαδίζουμε κύριες μου?
Δες ξεύρω φίλοους, αν δε σε κόβουν τα στρινγς τι να είπω, εμένα πάντως με ματώνουν τα δάχτυλα όταν παίζω πουλί ;D ;Dcigaret13 είπε:Παράγκα, επιτέλους βρήκα τον εαυτό μου.....
Aν λες για το μουσι,εχω μια κοπελια,φιλη,να το σενιαρει.cigaret13 είπε::-* Επί την ευκαιρία, όταν κατέβω Αθήνα θέλω πληροφορίες για κομμωτήρια.....ξέρεις εσύ.. 8)
Το μούσι μάς τελείωσε Γιώργο, από μαλλιά όμως βατσινιά, οπότε πάω να χαθώ....gvour είπε:Aν λες για το μουσι,εχω μια κοπελια,φιλη,να το σενιαρει.
Ξερει.
Αν λες για το μαλλι-καραφλα-αιτε να χαθεις αναγωγε,κοροιδευτη. ;D ;D ;D :-*