Και οπως καθομουν σημερα που λετε, μουρχετε μια φλασια, πως τοσο καιρο που εχω τον ενισχυτη μου (Β52 ΑΤ100), δεν εχω δοκιμασει να γραψω με αυτον μεσω του line-out που εχει... Ακου πραγματα δηλαδη... ;D ;D
Οποτε συνεδεσα τον ενισχυτη με τo UX2 και αρχισα τις αλχημειες.
Θελω τα φωτα σας για το αν εχει potential ο ηχος, η να το παρατησω και να συνεχισω να γραφω με το POD.
Για οσους ενδιαφεροντε:
4 tracks συνολο, ηχογραφημενα με 2 διαφορετικες κιθαρες και 2 διαφορετικα σεταρισματα στον ενισχυτη (καναλια/eq)
Καμπινες απο το LeCab με καποια GuitarHack impulses, και τελος eq/comp.
Μπασσο εγραψα με κιθαρα και Pitch Shift μετα, 2 καναλια duplicate, το ενα dry με ΠΟΛΥ comp και eq, το αλλο τιγκα στη βρωμα
με high και lo pass
Τελος τα τυμπανα ειναι Superior Drummer με το NY AVATAR kit, parallel compression και λιιιιγο reverb εκει που πρεπει.
Δεν ειναι η πιο καθαρη/καλη μιξη που εχω κανει ποτε, ουτε τα καλυτερα takes. Γενικα ειναι λιγο βιαστικη δουλεια αλλα θελω να δω αν αξιζει αυτο το setup.
Cheers
B52_Metal_test_with_SDX_AVATAR_2.mp3
Οποτε συνεδεσα τον ενισχυτη με τo UX2 και αρχισα τις αλχημειες.
Θελω τα φωτα σας για το αν εχει potential ο ηχος, η να το παρατησω και να συνεχισω να γραφω με το POD.
Για οσους ενδιαφεροντε:
4 tracks συνολο, ηχογραφημενα με 2 διαφορετικες κιθαρες και 2 διαφορετικα σεταρισματα στον ενισχυτη (καναλια/eq)
Καμπινες απο το LeCab με καποια GuitarHack impulses, και τελος eq/comp.
Μπασσο εγραψα με κιθαρα και Pitch Shift μετα, 2 καναλια duplicate, το ενα dry με ΠΟΛΥ comp και eq, το αλλο τιγκα στη βρωμα
Τελος τα τυμπανα ειναι Superior Drummer με το NY AVATAR kit, parallel compression και λιιιιγο reverb εκει που πρεπει.
Δεν ειναι η πιο καθαρη/καλη μιξη που εχω κανει ποτε, ουτε τα καλυτερα takes. Γενικα ειναι λιγο βιαστικη δουλεια αλλα θελω να δω αν αξιζει αυτο το setup.
Cheers
B52_Metal_test_with_SDX_AVATAR_2.mp3