Δεν εχω βγαλει ακομα βασιμο συμπερασμα... Βασικα οσο περισσοτερο παιζω τοσο περισσοτερο μου αρεσει... Δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι μου αρεσει τρελα... Ειναι ενας πολυ καλος ενισχυτης με απο ολα επανω του...Νομιζω του λειπει λιγο resonanse . Τουλαχιστον με την δικια του καμπινα του λειπει σιγουρα...chris gti είπε:Έλα ρε τρελέ, μεγειές!!! Πως τον βλέπεις?
Eννοω οτι ειναι σχετικα Bright ενισχυτης και ενω εχω παρα πολυ gain , δεν εχει αυτην την ογκιλλα-μπασιλα που εχει ο 6505+ !!!!! Στην μιξη και σε μεγαλες εντασεις μεσα σε isocab δεν φενεται... Εξαλλου ειναι δυσκολο να περασεις το resonance μεσα στην μιξη . Τουλαχιστον εγω...bloody_sunday είπε:Eίναι πολύ ωραίος και με γεια... Τι εννοείς όμως λέγοντας πως του λείπει το resonance;
ΔΕΝ τα περιγραφει γιατι απλα ειναι η ΛΑΘΟΣ λεξη....Πιστευω οτι η λεξη resonance τα περιγραφει ολα !!!!!!!
Μεγαλυτερη απο 2χ12 ? Να σου υπενθυμησω οτι εχω και 6505+ και fireball και του συγκρινω και πιστεψε με ξερω πολυ καλα τι σημαινει resonance...Superfunk είπε:ΔΕΝ τα περιγραφει γιατι απλα ειναι η ΛΑΘΟΣ λεξη....
Ογκο και μπασα θελεις τα οποια μονο μια ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ καμπινα θα σου δωσει.
Ok εξηγησε μου τι ειναι resonsance αν θες και τι διαφορετικο εννοω εγω ? Δεν κοντραρω απλα ρωταω !!!!!odis13 είπε:Αρη καταλαβα τι εννοεις αλλα η λεξη resonance αλλο πραγμα σημαινει, αυτο προσπαθουν να σου πουν.
Ξέρεις τι ερμηνεία έχεις δώσει εσύ στην λέξη αυτή, όχι τι σημαίνει πραγματικά.aris 17561 είπε:και πιστεψε με ξερω πολυ καλα τι σημαινει resonance...
Κατσε ανεβαζω κλιπ....odis13 είπε:Χοντρα-χοντρα resonance ειναι ο συντονισμος, η συχνοτητα που συντονιζει μια κατασκευη.
Αυτο που εννοεις εσυ ειναι αν καταλαβα καλα το ποσο ανοιχτος και γεματος, ποσο punchy ειναι ο ηχος
http://en.wikipedia.org/wiki/ResonanceOk εξηγησε μου τι ειναι resonsance
Λές βλακείες...το iPhone που φτιάχνει τα videos ο Άρης...ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ (κατά το δοκούν) punch & sustain με το κιλόSuperfunk είπε:http://en.wikipedia.org/wiki/Resonance
μαλιστα...ηχητικα στο ειδος της μουσικης που παιζεις το resonance ΔΕΝ ειναι επιθυμητο μια και ΑΦΑΙΡΕΙ punch & sustain (μια και χανεται ΕΝΕΡΓΕΙΑ)...σκεψου ας πουμε μια ελαφρια,hollow body κιθαρα σε σχεση με μια βαρια solid body (η δευτερη ειναι πολυ πιο καταλληλη για...μεταλ..)