evening ballad (clip-longshadow)

Δεν κρατήθηκα ούτε μέχρι να το ακούσω ολόκληρο για να γράψω το σχόλιο  ;D

Πολύ ωραίο. :)

(Κάτσε να το βάλω απο την αρχή να δω τι έχασα όσο έγραφα)

Hχαρα, smooth και ωριμο παιξιμο, το ακουσα 3 φορες συνεχομενα κλπ κλπ...

Ανεβασε βρε ανθρωπε μια φορα και τιποτα μετριο, να εχουμε κατι να πουμε :D

Συμπαθητικο θα ελεγα...εμφανη βεβαια τα προβληματακια και το οχι τοσο "σιγουρο" παιξιμο -ειδικα στα bends- αλλα εισαι σε καλο δρομο. Συνεχισε ετσι και με αρκετη εξασκηση θα μπορεσεις να φτασεις πιστευω σε ενα αξιολογο αποτελεσμα.

Ξεγελασα κανεναν ? ;D ;D

Χαριλατρε και εγω πριν τελειωσει το κομματι ποσταρα ;D

Καταπληκτικό, πολύ προσεγμένη τοποθέτηση νοτών, ωραίο feeling. Τώρα τελευταία, δυστυχώς, τα clips και δη τα ωραία όσο πάνε και αραιώνουν.

Πολύ ωραίες φράσεις, φυσικότητα στο παίξιμο, άνεση, "αέρας", feeling, προσοχή στο ισορροπημένο μίξινγκ... τα έχεις όλα και συμφέρεις!   :D :)

Θα το ακουσω το πρωι γιατι κοιμαται η μικρη

αν και ειμαι βεβαιος για το αποτελεσμα  ;)

Eμενα περισσοτερο απο ολα (οχι οτι υστερει σε κατι) με εντυπωσιασε ο ηχος.........θεσπεσιος :P

οι φράσεις που παίζεις δεν έχουν τίποτε το στυλιζαρισμένο και αναμασημένο, είναι πρωτότυπες και εμπνευσμένες και, φαινομενικά τουλάχιστον, ανεξάντλητες

και εξαιρετικό ηχόχρωμα και στο άρπισμα και στο σόλο

τα πάντα όλα  8)

Πες μας ότι είναι και αυτοσχεδιασμός να τρέχουμε σε ποτάμια και θάλασσες να πηδήξουμε μέσα...

Μπράβο παιχταρά

Το "έχεις", αλλά χρειάζεσαι λίγη δουλίτσα σε θέματα όπως phrasing και δυναμικές. PRACTICE, PRACTICE, PRACTICE...

;D

κατ'αρχας εχει χαλια ηχο,μηδεν εμπνευση,βαρετο,μιξοκλαψιαρικο και το παιξιμο ειναι ερασιτεχνικο.....

:P

::)

ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΟ.Συγχαρητηρια φιλε μου  ;D

Μου άρεσε. Πολύ.

Για πολλούς λόγους. Και επειδή "μύριζε" Knopfler.

Δεν αφηνω ουτε ενα κλιπακι σου χωρις να το ακουσω. Στο εξης θα τα αφηνω και ολα ασχολιαστα. :) :) :)

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back