ESP υπάρχει σε κατάστημα στην ελλαδα?Αλλιως απο ποιo site?

plus

Ακροατής
Θελω ν'αγορασω την esp ltd ec 1000 και δεν βρισκω τιμη κατω απο 1000 ευρω ,ενω ουσιαστικα στην αμερικη κανει γυρω στα 600 ευρω.Οποιος μπορει να βοηθησει μεχρι 700-750 διαθετω.(οχι μεταχειρησμενη)

Στα 700-750€ τη συγκεκριμένη Ευρώπη και καινούρια δεν τη βρίσκεις. Άσε πόσο κάνει Αμερική. Αν βάλεις μεταφορικά και τελωνεία, παρόμοια τιμή με Ευρώπη και Ελλάδα θα σου κάτσει

boukas είπε:
Στα 700-750€ τη συγκεκριμένη Ευρώπη και καινούρια δεν τη βρίσκεις. Άσε πόσο κάνει Αμερική. Αν βάλεις μεταφορικά και τελωνεία, παρόμοια τιμή με Ευρώπη και Ελλάδα θα σου κάτσει
+2112

για αυτο απο Ευρωπη με την μια! ;)

Πάντως στο e bay υπάρχει καινούρια με 8 και 8,5 κατοστάρικα δολλάρια, που σημαίνει ότι σε ευρώ είναι αρκετά λιγότερα...

Και 750 ευρώ,και καινούρια;

...και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος δεν γίνεται  ;)

Το zzounds δεν στέλνει εκτός US: http://www.zzounds.com/shipping

Kαλύτερα να κάνεις λίγη υπομονή,να μαζέψεις μερικά χρήματα και να την πάρεις από Ευρώπη.

Τις συγκεκιρμένες κιθάρες τις φέρνει ο Λιόλιος στην Θεσσαλονίκη αλλά με τιμές άλλου πλανήτη.Πάρτη από το Θωμά να βρείς την υγειά σου

απ ότι έχω δει οι τιμές στην Ελλάδα είναι ίδιες με εξωτερικό

έχω δει στην Αθήνα στο Guitar store και στον Παναγόπουλο

από Θεσσαλονίκη δεν ξέρω τι παίζει αλλά ο αντιπρόσωπος

είναι πάντα πιο ακριβώς λόγο το ότι στο 80% των περιπτώσεων

σου κάνει λιανική τιμή και άντε να κόψει κανένα 5% 

άνετα την βρίσκεις ελλάδα ίδια τιμή με thomann,αλλά για πιο κάτω απο 950 πολύ δύσκολα. :-\

kultura είπε:
Πάντως στο e bay υπάρχει καινούρια με 8 και 8,5 κατοστάρικα δολλάρια, που σημαίνει ότι σε ευρώ είναι αρκετά λιγότερα...
αν είναι από αμερική, βάλε και μεταφορικά και τελωνία μέσα

boukas είπε:
αν είναι από αμερική, βάλε και μεταφορικά και τελωνία μέσα
Όντως, αλλά μπορεί να βρεθούν περιπτώσεις που να έρχεται λιγότερα από 1000...

Το θέμα, όμως, είναι ότι στα 700 - 750 δεν υπάρχει πουθενά καινούρια...

Ε κι εδώ από 850-990€ κάνει και αναλόγως του μοντέλου και του τι φοράει για μαγνήτες

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back