ερωτηση για "φουσκωμα" στο μανικι

solega

Παλιά καραβάνα
η strato Μου αντιμετωπιζει ενα φουσκωμα στα ταστα πανω απο το Plate.η ευθυγραμμιση δυστυχως δεν εφερε αποτελεσματα.υπαρχει σωτηρια?

εμ φωτο δεν εχω αλλα και να βγαλω μαλλον θα πρεπει να εχεις την ΥΠΕΡΟΡΑΣΗ για να καταλαβεις οτι τασταρει στα συγκεκριμενα ταστα  ???

Απλα τασταρει και λες οτι εχει φουσκωμα ή οντως εχει "καμπυλωμα"? Τη ρυθμιση ποιος την εκανε?

απο την οκταβα και μετα καθε σηκωμα μπουκωνε τη νοτα και τασταρε.εγινε ευθυγραμμιση απο τεχνικο (δε θα ηθελα να αναφερθω στο ονομα) και διαπιστωσε πως εχει φουσκωσει μονο εκεινη η περιοχη πανω απο το plate. για να αποφυγουμε το τασταρισμα σηκωσαμε χορδες αλλα ειναι εντελλως εξω απο τα νερα μου το οργανο με αυτη τη ρυθμιση.δε θελω να τη δωσω,ειναι MIJ ΜΕ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ αμερικανικο set μαγνητων.

solega είπε:
πως να φαω το maple   ???
Είτε σκέτο είτε με ρύζι και λαχανικά.

(Σαφώς και φτιάχνει. Είτε με ρυθμίσεις, είτε με "ισιωμα" των τάστων. Μήπως πήγες σε μικρότερο νούμερο χορδές? Πόσα χρόνια την έχεις? Ξαφνικά το έπαθε?)

solega είπε:
πως να φαω το maple   ???
Πάιρνεις αυτό

micheles.MAPLE.syrup.jpg

και το περιχύνεις σε αυτές

4095_MEDIUM.jpg

Χωρίς πλάκα τώρα, ο μάστορας πρέπει να ξέρει τι να κάνει και να σου προτείνει μια καλή λύση. Το να σηκώσεις το action επεδή φούσκωσε η ταστιέρα είναι π1π3ς :)

φιλικά

νίκος

harilatron είπε:
(Σαφώς και φτιάχνει. Είτε με ρυθμίσεις, είτε με "ισιωμα" των τάστων. Μήπως πήγες σε μικρότερο νούμερο χορδές? Πόσα χρόνια την έχεις? Ξαφνικά το έπαθε?)
Η κιθαρα ειναι 17 ετων.Εχει κανενα χρονο δυο που το επαθε????

καλησπερα φίλε μου,

η strat σου ειναι μονο κακορυθμισμενη και τιποτα αλλο.καθε οργανο,κιθαρα η μπασσο

θελει διαφορετικη ρυθμιση.οι περισσοτεροι ρεγουλαρουν οργανα by the book.

το οργανο ο "μαστορας" πρεπει να το κανει να τραγουδησει και οχι να του αλλαξει

μονο χορδες...

gatos53 είπε:
καλησπερα φίλε μου,

η strat σου ειναι μονο κακορυθμισμενη και τιποτα αλλο.καθε οργανο,κιθαρα η μπασσο

θελει διαφορετικη ρυθμιση.οι περισσοτεροι ρεγουλαρουν οργανα by the book.

το οργανο ο "μαστορας" πρεπει να το κανει να τραγουδησει και οχι να του αλλαξει

μονο χορδες...
Μεγάλη κουβέντα είπες γάτε. Θα μας πείς τώρα κι εσύ ποιός είναι ο μάστορας που θα το κάνει να τραγουδήσει?

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back