τι να το κανει.....?Homi είπε:Καμια απαντηση?? Κανεις μπασσιστας δεν χρησιμοποιει πεταλακι eq?? ???
Οχι βέβαια. Και συνυπολογιζομένου και του eq από το BDDI, ρωτάει κανείς τι το χρειάζεται το πετάλι. Αλλά βέβαια γούστα είναι αυτά.odis13 είπε:Ε ενταξει, δεν ειναι και τελειως αχρηστο το eq για το μπασο. Τοσοι μπασοενισχυτες με multiband eq για πλακα τα εχουν? ;D
Θα το βαζα μάλλον πριν το ΒDDI.
???Αν οντως θελεις ενα, θα συμφωνησω με τον audio στο να μπει μετα το BDDI.
Εντάξει, είναι και οι αρμονικές, αλλά με τις χορδές μας του 1821 και το tone τέρμα κλειστό φροντίζουμε να τις γειώσουμε ( κυριολεκτικά) ;D ;D ;DSuperfunk είπε:Εξω απο την πλακα...ενας παλαβος φιλος μου το ειχε μετρησει και οντως η ΧΡΗΣΙΜΗ περιοχη του μπασου ειναι και αυτη που παιζει ο ..ΝΟΡΜΑΛ κοσμος... ;D δηλ ., απο 35Hz(E-String DropD) μεχρι 500-600Hz(περιπου στο 19ο ταστο της ΣΟΛ χορδης).
Τώρα, προσωπικά, είμαι σίγουρος ότι δεν σου χρειάζεται.Homi είπε:Εχω ενα Schecter stilleto studio με emg-hz και 3-band active eq και το sansamp bass driver DI.Σκευτομουν για το eq πιο πολυ για αλλαγες σε slap κτλ και για καλυτερες αρμονικες απου χρειαζετε
Οσα πιο πολλα EQ μπαινουν στην εξισωση, τοσο περισσοτερο χανεται ο ηχος. Παντα ξεκιναμε απο flat καταστασεις και προσθετουμε/κοβουμε με μετρο οπου και αν χρειαζεται . Μεταξυ της προενισχυσης του μπασου, του Sansamp και του ενισχυτη, μου φαινεται λιγο δυσκολο να μην μπορεις να πετυχεις κατι που θα σου δωσει το EQ της Boss. Αν το θες για να εχεις ενα slap switch η ενα boost στο ποδι σου, τοτε ισως να σου φανει χρησιμο.Homi είπε:Ναι κυριως metal παιζω.Πιστευω θα ειχα περισσοτερες δυνατοτητες για να boostαρω καποιες συχνοτητες με ενα graphic eq.Το μονο που φοβαμαι ειναι μηπως μου καταστρεψει τον ηχο παρα να μου τον βελτιωσει...
iugudhfmdp,oa MJFGN XDFaudiokostas είπε:
Σωστός......THEOD είπε:BASS NEEDS EXTRA IQ NOT
EXTRA EQ