Αν προκειται για ανθρωπινες ζωες...Και αν προκειται καποιοι ηλιθιοιhttp://www.in.gr/auto/news/article.asp?lngEntityID=48620
για να δουμε θα βαλουμε μυαλο???
Καλα κλασσικο αυτο' date='αλλα τι μπορεις να κανεις οταν τις περισσοτερες φορες στα νησια αυτα ο rent a car ειναι μπατζανακης του διοικητη του τμηματος?? :twisted:
Στη Σαντορινη δεν τους προλαβαινουν τους τουριστες τα παλικαρια του κεντρου υγειας,ουτε στο ΚΑΤ να δουλευανε... :twisted:[/quote']
Ετσι....ετσι.....
Θυμαμαι περυσι...ειχα νοικιασει ενα αυτοματο 100αρι και μου λεει ο τυπος...φιλε μην το τρεχεις πανω απο 70 και οχι κολπα κτλ γιατι θα χρεωθεις εξτρα εαν συμβει κατι.....
Οποτε γυρνωντας μετα απο κανα 2 μερες...λεω στον φιλο μου...βαλε την καμερα να γραφει και ετσι οπως του το παω ..με ρωταει
-Ολα ενταξει φιλε;;;
-Υπηρξε προβλημα μαστορα...δεν πληρωνω τιποτα....
-Αυτο αποκλειεται...η αστυνομια ειναι διπλα...
-Μαστορα...το τiμονι μετα τα 100 επαιζε και στις σουζες ειχα προβλημα με το πισω φρενο...τι τα νοικιαζεις αυτα τα μηχανακιa..θα σκοτωσεις κοσμο;;
-Ο Μαστορας μενει μαλακας....![]()
![]()
Του δινουμε τα φραγκα και την κανουμε....το εχω το βιντεακι καπου εδω...θα προσπαθησω να το ανεβασω......![]()
![]()
![]()
ΧΑ ΧΑ ΧΑ τα καραγκιοζακια..Δε ντρεπονται λιγο λεω εγω?Καλα κλασσικο αυτο' date='αλλα τι μπορεις να κανεις οταν τις περισσοτερες φορες στα νησια αυτα ο rent a car ειναι μπατζανακης του διοικητη του τμηματος?? :twisted:
Στη Σαντορινη δεν τους προλαβαινουν τους τουριστες τα παλικαρια του κεντρου υγειας,ουτε στο ΚΑΤ να δουλευανε... :twisted:[/quote']
Ετσι....ετσι.....
Θυμαμαι περυσι...ειχα νοικιασει ενα αυτοματο 100αρι και μου λεει ο τυπος...φιλε μην το τρεχεις πανω απο 70 και οχι κολπα κτλ γιατι θα χρεωθεις εξτρα εαν συμβει κατι.....
Οποτε γυρνωντας μετα απο κανα 2 μερες...λεω στον φιλο μου...βαλε την καμερα να γραφει και ετσι οπως του το παω ..με ρωταει
-Ολα ενταξει φιλε;;;
-Υπηρξε προβλημα μαστορα...δεν πληρωνω τιποτα....
-Αυτο αποκλειεται...η αστυνομια ειναι διπλα...
-Μαστορα...το τομονι μετα τα 100 επαιζε και στις σουζες ειχα προβλημα με το πισω φρενο...τι τα νοικιαζεις αυτα τα μηχανακαι..θα σκοτωσεςι κοσμο;;
-Ο Μαστορας μενει μαλακας....![]()
![]()
Του δινουμε τα φραγκα και την κανουμε....το εχω το βιντεακι καπου εδω...θα προσπαθησω να το ανεβασω......![]()
![]()
![]()
Mustang έχεις ρε συ Superfunk?εφυγα στις 5 το πρωϊ απο Αθηνα και εφτασα Θεσ/νικη γυρω στις 9.30.