Επιτέλους μια σωστή Les Paul

Σωστη les paul με εναν humbucker και ενα volume δε τη λες! Ουτε αυτην την λες σωστη les  paul...

μηπως εισαι κατασκοπος...στρατοκαστερακιας?

2 humbuckers δεν εχει ?
ναι δυο εχει.ο φιλος bouzoukleri θα την ηθελε με ενα (για αυτον ειναι πιο σωστη ετσι) ε ενταξη περι ορεξεως....γουστα ειναι αυτα.ευχομαι φιλε bouzoukleri να σου κανουν ενα signature μοντελο! :)

droneblack είπε:
ευχομαι φιλε bouzoukleri να σου κανουν ενα signature μοντελο! :)
ο γιαραμπής να μου κόβει μέρες και ο βούδας να σου δίνει χρόνια

ευχαριστώ                            :D

droneblack είπε:
ναι δυο εχει.ο φιλος bouzoukleri θα την ηθελε με ενα (για αυτον ειναι πιο σωστη ετσι) ε ενταξη περι ορεξεως....γουστα ειναι αυτα.

ευχομαι φιλε bouzoukleri να σου κανουν ενα signature μοντελο! :)
Βγαζει τον εναν...  ;D

Θα διαφωνήσω, η σωστή LP είναι η παρακάτω και κοστίζει μόνο $1000 (άντε και άλλα $100 για το μεταχειρισμένο σετάκι EMG 81/60):

edwards2w.jpg

Και είναι η καλύτερη επειδή: 1) συνοδεύεται από τέτοιο θυληκό, 2) είναι δικιά μου ;D ;D ;D ;D

metalmike είπε:
Θα διαφωνήσω, η σωστή LP είναι η παρακάτω και κοστίζει μόνο $1000 (άντε και άλλα $100 για το μεταχειρισμένο σετάκι EMG 81/60):

edwards2w.jpg

Και είναι η καλύτερη επειδή: 1) συνοδεύεται από τέτοιο θυληκό, 2) είναι δικιά μου ;D ;D ;D ;D
Nice!... Και με μια ωραία κοπέλα να την κρατά, ακόμη καλύτερα!

Από gibson με ένα μαγνήτη και ένα volume, προσωπικά επέλεξα Melody Maker se LP. 

Ένας δυνατός humbucker(από τους δυνατότερους passive της gibson), ένα volume, 50s μπράτσο chunky αλλά ματ="γρήγορο" κι αρκετά βολικo, καλό hardware με wrap-around γέφυρα. Όλα αυτά δεν είναι τίποτε βέβαια χωρίς την κατάλληλη τιμή:

http://www.thomann.de/gr/gibson_les_paul_melody_maker_sb.htm

(τη μαύρη έψαχνα αλλά είναι out of stock...).

Trending...

Νέα θέματα

Back