rhcpgiannis
Νέο μέλος
Τις εχω ακουσει και τις 2, αλλα μιας και την epiphone την εχω σπιτι μου και παιζουμε πανω - κατω το ιδιο style θα σου την πρωτεινα ανεπιφυλακτα!!
στη στατιστική υπάρχουν πάντα τα λεγόμενα "outliers" τα οποία παραμερίζεις και αγνοείς πριν βγάλεις συμπέρασμαKsekourdistos είπε:Το πλεον αξιοπιστο ? Πες μου οτι το συμβουλευεσαι προτου αγορασεις ?
Ειναι το μοναδικο reviewαδικο που μπορει να δεις να λενε οτι ο mg σπερνει και ενας rectifier οτι ειναι κονσερβοκουτι.
Ακομα και το δελτιο ειδησεων του STAR ειναι πιο αξιοπιστο και σοβαρο απο αυτο το site...... ;DΠαραθετω δυο reviews apo Harmony Central το πλεον κατα την γνωμη μου αξιοπιστο site για γνωμες.
Δεν σε "πιάνω" επακριβώς.Θέλεις να πεις ότι αν θέλεις να μάθεις πότε ξεμαλλιάστηκε η Τζούλια με την Μπάστα, ή σε ποιό μπαράκι της Μυκόνου τραγούδησε ο Γαλάτης το "ασπρονήσι", υπάρχει καλύτερη πηγή? (απο το star οχι απο το noiz)Superfunk είπε:Ακομα και το δελτιο ειδησεων του STAR ειναι πιο αξιοπιστο και σοβαρο απο αυτο το site...... ;D
Εκεί είναι που δε μπόρεσα να βγάλω άκρη για το αν οι Antiquity (humbuckers) του Seymour Duncan αξίζουν ή όχι τα λευτά τους, έχουν 50'ς ήχο κλπ. Η βαθμολογία κυμαινόταν από 3-10!!!!. Και φυσικά περί ηχητικού προσανατολισμού ούτε λόγος.Superfunk είπε:Το Harmony Central κατα 90% φιλοξενει reviews 13χρονων που ειναι πολυ δυσαρεστημενοι γιατι με την Harley Benton strat & τον Gorilla amp που αγορασαν δεν μπορουν να βγαλουν "ηχο Metalica" (καλο για μεταλ? ;D)
πολύ συχνά αυτός που γράφει λέει και μερικά πράγματα για τον εαυτό του, πόσα χρονια παίζει, τι εξοπλισμό έχει, τι μουσική παίζει, αν παίζει λάιβ και ένα σωρό άλλαSuperfunk είπε:Το Harmony Central κατα 90% φιλοξενει reviews 13χρονων που ειναι πολυ δυσαρεστημενοι γιατι με την Harley Benton strat & τον Gorilla amp που αγορασαν δεν μπορουν να βγαλουν "ηχο Metalica" (καλο για μεταλ? ;D)
εννοείς απο πλευρά ήχου?rocka cola είπε:οτι πιο κοντινο σε κιθαρα gary moore με λιγα λεφτα.
Epiphone Les Paul Custom Alpine White
€500
Καματερό
Epiphone Les Paul 1959 Outfit
€500
Κατερίνη
Epiphone SG (G-400) Korina Left Handed
€530
Καλλιθέα
Epiphone Olympic Double SB722D 1964 USA
€2,850
Liberec