Epiphone Min-ETune System

TamTam Radio

Γνωστός άγνωστος
Noiz Addict
Ένα χρήσιμο κολπέτο (ειδικά για alternate tunings) ή απλά ένα εργαλείο για τους τεμπέληδες;

Μαμει το κολπο αλλα τωρα εσυ τα περνεις απο την επιφον και κανεις διαφημιση ναουμ.

Πλακα κανω φιλε,πλακα.

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Ax, θα λέμε στα εγγόνια μας:

Εσείς οι νέοι, εμείς στην ηλικία σας πιάναμε την πέτρα και τη στύβαμε, μέχρι και τις κιθάρες μας μόνοι μας τις κουρδίζαμε.

Το εβαλαν και στις Epi? Καλη φαση! Εχουμε κανενα λινκ απο Θωμα? (να μη ψαχνω, γερος ανθρωπος  ;D)

Johnny.T είπε:
Μαμει το κολπο αλλα τωρα εσυ τα περνεις απο την επιφον και κανεις διαφημιση ναουμ.

Πλακα κανω φιλε,πλακα.

Όχι, μου είπαν όμως ότι μπορώ να αναρτήσω βίντεο που να παίζει ένα φιλαράκι μου. ;)

Πλάκα πλάκα, μόνο εγώ τα βρίσκω λίγο spooky ;

Πάντως πρέπει να είναι τρελά χρήσιμο για όποιον παίζει με κούρδισμα(τα).

Απο περιεργεια, στην ουσια κουρδιζει με βαση το tension της καθε χορδης σε kg, σαν κουρδιστηρι ή και τα δυο;

Αναρωτιεμαι τι ποσοστο επιτυχιας σωστου κουρδισματος εχει (πχ 90% στα 100 κουρδισματα κτλ) ή παιζει πολυ μεγαλυτερο ρολο η ποιοτητα των χορδων, και αλλοι παραγοντες...

Στην αρχη το ειδα λιγο με στραβο ματι, κατι να με χαλαγε στο τοσο αυτοματο (ασε που ετσι μετα απο χρονια θα εχει ξεκουρδισει το αυτι να κουρδιζει :) ), αλλα σκεφομενος ποσες φορες σε live εχεις μπλεξει με κουρδισμα, νομιζω οτι ειναι σωτηριο...

Σε λίγα χρόνια θα είναι τόσο πειστικά τα built-in effects και τα ρομπότ-κιθαρίστες με τις αυτοκουρδιζόμενες κιθάρες, που θα ακουγόμαστε σαν τους ρεμπέτες των '00s.

"Δώσε ένα ΛΑ..."

Παράδειγμα:

http://www.gizmag.com/gibson-dusk-tiger-robot-guitar/13700/

Και ειδική μνεία αξίζιε να γίνει στο ξύλινο εμαγιέ. Όχι που λένε μερικοί ότι δεν παίζει ρόλο το ξύλο - ορίστε: παίζει και παραπαίζει. Αισθητικό. χαααχ

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back