Κοιτα.....Ειχα πιο παλια την epiphone les paul limited edition standard με το bigsby.Πριν την αγορασω απο το musicstore στην Γερμανια το ειχα ψαξει και η αληθεια ειναι οτι την φοβομουν που θα ηταν "epiphone" αλλα μονο το ονομα ηταν τελικα.Η δεν ειχε ΚΑΜΙΑ σχεση με φτηνοκατασκευη και μονο κακη δεν την ελεγες.....Οποτε πιθανολογω οτι και η tribute plus θα ειναι κατι παρομοιο....geo1black είπε:Την γνωρίζετε? Αξίζει τα 5 κατοστάρικα?
Τωρα το πας off topic και ξεφευγεις απο το αρχικο σου ερωτημαgeo1black είπε:Η και να αντιπροτείνετε κάτι στα 500 ευρώ..
Με 57άρηδες παίζει τα πάντα το ίδιο καλά.funky_bassman είπε:Αν θες να παίξεις rock/metal κλπ είναι μια χαρά... Για κάτι άλλο δεν κόβω το χέρι μου καθώς δεν την έχω ακούσει σε άλλα είδη...
Έχει ο κιθαρίστας μας σε μία από τις μπάντες μου την Epi Standard κι έχει βάλει πάνω τους 57άρηδες αλλά ενώ στα γκάζια είναι τέλεια, στις ψιλοβρώμες το ίδιο, όταν παίζουμε κάτι πιο funk καθαρό μου ακούγεται λίγο λάσπη... :-X Μπορεί να φταίει ο ήχος στην πεταλιέρα (Boss me -20) οπότε δεν το θεωρώ de facto γεγονός απλά το λέω να υπάρχει...fusiongtr είπε:Με 57άρηδες παίζει τα πάντα το ίδιο καλά.![]()
Ο Χρήστος έχει την PRS tremonti... Δυστυχώς δεν μου αρέσει και πολύ αλλά δεν παίζουν φράγκα για να την αλλάξει οπότε για τη δουλειά της μας κάνει προς το παρών (ο ίδιος την λατρεύει βέβαια)...messalion είπε:Μανωλη ο Χρηστος την εχει ?
Και εγω την λατρεψα που την επιασα στα χερια μου.Ειδικα του Χρηστου ηταν "βουτηρο"funky_bassman είπε:Ο Χρήστος έχει την PRS tremonti... Δυστυχώς δεν μου αρέσει και πολύ αλλά δεν παίζουν φράγκα για να την αλλάξει οπότε για τη δουλειά της μας κάνει προς το παρών (ο ίδιος την λατρεύει βέβαια)...
Σαφως......αλλα παιζουν και αλλα ρολο.Δεν χρειαζεται να τα αναλυσουμεΣε άλλη μπάντα που παίζουμε κάτι πιο funk/groove rock την έχει και δεν ξέρω ρε φίλε σε 2 ενισχυτές που την άκουσα μου λάσπωνε αν και στο overall ήταν μια χαρά... (ξέρεις τώρα είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά)
It's powered by two Gibson USA '57 Classic humbucker pickups with series/parallel pickup switching via two push/pull tone pots with 4-conductor pickup wiring.messalion είπε:Στρατο...Σπλιταρει η συγκεκριμενη ? Γιατι δεν βλεπω κατι.Οι 57αρηδες που φοραει ειναι οι 4conductor σωστα ?
Αλλο το split αλλο το series/parallelkkmspm είπε:Το series/parallel είναι κάτι σαν split ακουστικά μόνο που δεν βγάζει θόρυβο. Προσωπικά το προτιμώ από split![]()
σου κανει τοσο μεγαλη διαφορα ???messalion είπε:Αλλο το split αλλο το series/parallel![]()
Ναι ειναι η διαφορά ειναι μεγαλη αλλα δεν θα την ακουσεις αμα 1ον δεν εχει γινει σωστα η δουλεια και 2ον σε μικρες εντασεις.kkmspm είπε:σου κανει τοσο μεγαλη διαφορα ???
Τι να σου πω :-\....εχω δοκιμασει και τις 2 δαταξεις στην κιθαρα μου στους ιδιους μαγνητες και η διαφορα στον ηχο, αν και υπηρχε, ηταν ανεπαισθητη. Δλδ αν ακουγα κιθαρα με τετοια μοντα, δεν θα καταλλαβαινα αν ειναι split η parallel.... ::
![]()