randy_rhoads
Μόνιμος θαμώνας
το ξέρω και είναι το κλασσικό σετάκι dimeφιλε randy_rhoads o συγκεκριμενος brigde ταιριαζει πολυ με τον seymour duncan 59...
το ξέρω και είναι το κλασσικό σετάκι dimeφιλε randy_rhoads o συγκεκριμενος brigde ταιριαζει πολυ με τον seymour duncan 59...
Με Dimarzio PAF. Δεν έχω δοκιμάσει πολλούς μαγνήτες αλλά αυτόν τον συνδυασμό τον έχω και είμαι 100% ικανοποιημένος. Δες όμως μήπως είναι πολύ vintage για τα γούστα σου.grinder είπε:2. Dimarzio Super Distortion, αλλά με ποιόν για neck;; ???
Δεκτόν.droneblack είπε:Φιλε Grey αναμεσα στους δυο στο βιντεο στα δικα μου αυτια ,που τους εχω και τους δυο,ο sh-6 ακουγεται καλυτερα .Στο βιντεακι παντως ο sh-6 χανει στη μιξη .ηθελε λιγο παραπανω ενταση κατα την ταπεινη μου γνωμη.
emg 81/85 εχω σε μια απο τις les paul μου....μια χαρα ειναι..βεβαια εγω εχω το 9volto...υπαρχει μια μοντα στο ebay με 24 volt που υποστηριζει αυτο ακριβως που ανεφερες εσυ κ το υπογραμισα....προσωπικη εμπειρια βεβαια απο 24 αρι δεν εχω.... ;Dgrinder είπε:Απ' ότι καταλαβαίνω η γενικότερη αντίληψη μάλλον είναι πως πρόκειται για 81/85, αλλά με ποιο ζεστό και διαυγές ήχο...
O Rebel Yell my friend ειναι by far ο καλυτερος all around προς metal μαγνητης που παιζει εκει εξω....grinder είπε:Φίλε Βελζεβουλο Rebel Yell που προτείνεις μου φαίνεται ότι είναι πολύ πριμαριστός. Επιπλέον δε νομίζω ότι θέλω να δώσω τόσα χρήματα όσο ζητάει ο Tim Millis για τους Bare Knuckle (αν και θα προσπαθήσω να σπρώξω τους Blackouts). Από το μέχρι στιγμής ψάξιμο μάλλον καταλήγω σε EMG 57/66. Από passive πρώτη επιλογή ο Dimarzio Tone Zone σε συνδυασμό με PAF Pro.