Σαμη Παραγκα
Noiz Addict
Για ποιο λόγο θα ερχόσουν δλδ ΚΑΙ τσάμπα, γιατί παρότι βρεθήκαμε ΚΑΙ προσωπικά δεν ενθυμούμαι να μου έχεις τέτοια εκτίμησηΕρχομαι.
Τσαμπα.
?
Για ποιο λόγο θα ερχόσουν δλδ ΚΑΙ τσάμπα, γιατί παρότι βρεθήκαμε ΚΑΙ προσωπικά δεν ενθυμούμαι να μου έχεις τέτοια εκτίμησηΕρχομαι.
Τσαμπα.
?
Θα μας βοηθούσε πολύ,να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες για την στολή που πρόκειται να φορέσουμε,σε περίπτωση που συνεργαστούμε μαζί σου.Εγώ δεν είμαι σόουμπιζ, αλλά κι ό Μπάουι όταν έκανε τους Σπάιντερς, έβαλε τον Ρόνσον και τους άλλους να ντυθούν, όπως θεωρούσε πως ταιριάζει στο όλον.
Για ποιο λόγο θα ερχόσουν δλδ ΚΑΙ τσάμπα, γιατί παρότι βρεθήκαμε ΚΑΙ προσωπικά δεν ενθυμούμαι να μου έχεις τέτοια εκτίμηση
Συγγνώμη για το off topic, αλλά για αυτό έχει σημασία να γουστάρεις αυτό που κάνεις και να έχεις άτομα που σου ταιριάζουν από δίπλα.Οτι και να γράψεις,έχει γραφτεί καλύτερα,ότι και να παίξεις και ότι ακροβατικό κάνεις επι σκηνής,το έχει κάνει άλλος καλύτερα.
Συμφωνώ 100%. Το μόνο μουσικό περιβάλλον στο οποίο πέρασα καλά ήταν η μπάντα που είχα με τους 20 χρόνια φίλους μου.Ετσι φτιάχνονται οι μουσικοί,η μουσική και τα γρουπ,απο ανθρώπους που αρκετές φορές είναι απο παιδιά μαζί,με ξεκάθαρο στόχο,επιμονή και κάποια στιγμή ολα αυτά θα ευθυγραμμιστούν.
Σωστός και αυτό είναι το κυριότερο,άν δέν έχουν τώρα και τόσο καλή σκηνική παρουσία,υπάρχουν ερεθίσματα για να το καλύψεις.Συγγνώμη για το off topic, αλλά για αυτό έχει σημασία να γουστάρεις αυτό που κάνεις και να έχεις άτομα που σου ταιριάζουν από δίπλα.
Προφανώς η συμπερίληψη αφορά μια φαντασιώση και όχι την πραγματικότητα. Φυσικά και παίζει τεράστιο ρόλο η εμφάνιση.Α. Να παίζει για το τραγούδι. Αν έχει και προσωπικότητα στο παίξιμο είναι σίγουρα θετικό.
Β. Ό,τι ισχύει για το Α. συν να είναι συμβατές οι προσωπικότητες των μελών. Μεγάλα red flags ο εγωισμός, η αφερεγγυότητα και οι ουσιοεξαρτήσεις. Για μένα η εξωτερική εμφάνιση δεν μετράει τόσο, ειδικά τώρα που (καλώς φυσικά) ζούμε την εποχή του diversity και της συμπερίληψης.
Mε ποσους session εχεις παιξει?A. Session
Προτιμώ έναν όχι εκπληκτικό μουσικό ο οποίος έχει κάτσει, έχει κάνει πρόβες τα κομμάτια, τα έχουμε συζητήσει, έχουμε τσακωθεί γι αυτά μετά την τρίτη μπύρα, παρά έναν παικταρά που που θα έρθει για τέσσερις ώρες στο στούντιο, να παίξει ένα γενικά καλό πράγμα με έναν γενικά καλό ήχο. Άρα γενικά είμαι αντίθετος στους session μουσικούς στα δικά μου projects.
Ξεκινάς με λάθος ερώτηση.Mε ποσους session εχεις παιξει?
1-2 Δεν νομίζω επαέ μέσα να είναι μέλος ο Νταλάρας, αλλά ακόμα κι αν ήταν -ο Δέλτας γνωρίζει - για μια κι όξω άσθμα στο στούντιο παίζει να μιλάμε και για τσάμπα.Νομίζω ότι πρέπει να οριοθετηθεί το επίπεδο της συνεργασίας.
1. Αμιγώς επαγγελματικό project. Με budget και στόχο.
2. Ημι- επαγγελματικό.
3. Πάμε και όπου βγει....?