επιλογη κιθαρας πολυ φθηνης...

petersp είπε:
Μην ρισκαρεις να παρεις την Bullet απο το εξωτερικο. Ειναι φθηνες κιθαρες και εχουν τρομερες διαφορες απο κιθαρα σε κιθαρα. Απο τα χερια μου εχουν περασει δυο. Αυτη που εχω τωρα η οποια φυσαει και μια αλλη η οποια ηταν για τα μπαζα. Να ξερεις υπαρχουν 2 διαφορετικα εργοστασια που φτιαχνουν την συγκεκριμενη κιθαρα κ υπαρχουν τρομερες διαφορες. Αν σου αρεσε αυτη στον Καγμακη, τοτε παρε αυτη.
ο καγμακης την δινει καπου στα 150 κατι ευρω... δεν θυμαμαι πολυ καλα... πως μπορω να ξερω απο πιο εργοστασιο ειναι η καλη ? και οι δυο τσαινα δεν ειναι ?

Αυτη που εμενα μου ετυχε καλη εχει Serial που ξεκιναει με CY.

To pickguard εχει 8 βιδες.

Αυτη που δεν μου βγηκε καλη εχει Serial που ξεκιναει με CYB.

To pickguard εχει 11 βιδες.

Αλλα αφου σου εκατσε καλα η συγκεκριμενη κιθαρα, γιατι σε απασχολει?

αν είναι να φτάσεις στα 150Ε, πάρε μια αφίνιτι με περίπου 165, με HSS... κάθε τόσο κάποιος παραγγέλνει από Θωμά...

οι μπούλετ έχουν και τη χειρότερη μεταπώληση, όλοι ξέρουν πως έιναι ό,τι πιο φτηνό βγάζει η εταιρία...

gdevelek είπε:
αν είναι να φτάσεις στα 150Ε, πάρε μια αφίνιτι με περίπου 165, με HSS... κάθε τόσο κάποιος παραγγέλνει από Θωμά...

οι μπούλετ έχουν και τη χειρότερη μεταπώληση, όλοι ξέρουν πως έιναι ό,τι πιο φτηνό βγάζει η εταιρία...
Δεν διαφωνώ καθόλου με τον gd..αλλά έχει πλάκα, γενικά, πως εξελισσονται αυτές οι κουβέντες στο forum. Ο άνθρωπος είπε ότι θέλει να δώσει 70 ευρώ...έχουμε φτάσει τα 160 και δεν θα ησυχάσουμε εάν δεν παραγγείλει μια Gibson στο τέλος...πάρε αγόρι μου την πιό φτηνή που θα βρείς από τις αγγελίες να διακοσμήσεις το εξοχικό σου...αλήθεια υγρασία έχει εκεί? ;)

marathon είπε:
αλήθεια υγρασία έχει εκεί? ;)
εχει εχει πως δεν εχει... θα την βαζω σε θηκη μαλακια ( ο τονος στο α ) και ας ελπισουμε οτι δεν θα γινει τοξο...

η standard που μου προτεινε ενας φιλος παραπανω ειναι καλυτερη απο την αφινιτι ?

επισης αν παρω μια αφινιτι τοτε δεν υπαρχει προβλημα σχετικα με αυτο που μου ειπε ενας φιλος παραπανω οτι υπαρχουν 2 εργοστασια που το ενα δεν τις φτιαχνει και τοσο καλα ?

aris 17561 είπε:
επισης αν παρω μια αφινιτι τοτε δεν υπαρχει προβλημα σχετικα με αυτο που μου ειπε ενας φιλος παραπανω οτι υπαρχουν 2 εργοστασια που το ενα δεν τις φτιαχνει και τοσο καλα ?
Στα 70 ή 130 ευρώ, λές να έχει σημασία?

aris 17561 είπε:
εχει εχει πως δεν εχει... θα την βαζω σε θηκη μαλακια ( ο τονος στο α ) (...)
μάλακια;

μαλάκια;

μαλακιά;

μαλακή μήπως;

(Φίλε aris, nothing personal.... παρασύρθηκα από ένα άλλο topic!!!)

marathon είπε:
Δεν διαφωνώ καθόλου με τον gd..αλλά έχει πλάκα, γενικά, πως εξελισσονται αυτές οι κουβέντες στο forum. Ο άνθρωπος είπε ότι θέλει να δώσει 70 ευρώ...έχουμε φτάσει τα 160 και δεν θα ησυχάσουμε εάν δεν παραγγείλει μια Gibson στο τέλος...πάρε αγόρι μου την πιό φτηνή που θα βρείς από τις αγγελίες να διακοσμήσεις το εξοχικό σου...αλήθεια υγρασία έχει εκεί? ;)
η ερώτηση που "καίγομαι" να κάνω στον άρη είναι

ΤΟΣΟ μπελάς είναι να παίρνεις την πρώτη κιθάρα σου στο εξοχικό, όποτε πηγαίνεις;   ???

Για τις Affinity δεν ξερω το-τα εργοστασια, απλα με Bullet επειδη ειχα προσωπικη εμπειρια, γι αυτο και σου ειπα. Η Standard ειναι ΠΟΛΥ καλυτερη απο τις αλλες δυο και κατασκευαζεται στην Ινδονησια. Κλεισε ραντεβου με τον τυπο, δοκιμασε την και παρτην.

gdevelek είπε:
η ερώτηση που "καίγομαι" να κάνω στον άρη είναι

ΤΟΣΟ μπελάς είναι να παίρνεις την πρώτη κιθάρα σου στο εξοχικό, όποτε πηγαίνεις;   ???
ξερεις τι γινεται ? γενικα ναι ειναι κουραστικο γιατι μεχρι τωρα αυτο εκανα... οποτε παω ομως πρεπει να κουβαλαωκαι ενα σωρο αλλαπραγματα ... κατσαρολες ταψια φαγητα ρουχα κτλ... συν κιθαρα συν ενυσχητη... ειναι λιγο πακετο

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
marathon είπε:
Λοιπόν αυτή τη Richwood την έβλεπα σήμερα και για τα λεφτά της φαινόταν πολύ αξιοπρεπές όργανο, αλλά δεν μπορώ να σχολιάσω για τον ήχο και το παίξιμο γιατι δεν ακούμπησα καν τις χορδές. Απλά την περιεργάστηκα για λίγο. ('Οχι, δεν είμαι Ελλάδα)

RayDTutto είπε:
...γιατι δεν ακούμπησα καν τις χορδές. Απλά την περιεργάστηκα για λίγο. ('Οχι, δεν είμαι Ελλάδα)
Πώς μπόρεσες να κρατηθείς να μην την δοκιμάσεις? ;D

marathon είπε:
Πώς μπόρεσες να κρατηθείς να μην την δοκιμάσεις? ;D
Δεν είχα κάνει ζέσταμα και δεν ήθελα να αφήσω τη φήμη μου βορά στα σχόλια των παρευρισκομένων... ;)

aris 17561 είπε:
ο καγμακης την δινει καπου στα 150 κατι ευρω... δεν θυμαμαι πολυ καλα... πως μπορω να ξερω απο πιο εργοστασιο ειναι η καλη ? και οι δυο τσαινα δεν ειναι ?
Νομίζω πως πάνω κάτω ό,τι κιθάρα και να πάρεις το ίδιο πράγμα δεν μπορεί να συμβεί? βέβαια αν είναι φθηνή δεν θα κλαις τα λεφτά σου.

Είχα μια Bullet Strat και ήταν ότι έπρεπε για τα λεφτά της

http://www.thomann.de/gr/fender_squier_bullet_strat_rw_frd.htm

επειδη ξερω οτι δυσκολευοσασταν να κοιμηθητε αυτες τις μερες , ειχατε σχεδον χασει το μυαλο σας , απο την αγωνια , ηθελα να σας γνοστωποιησω οτι σημερα μολις πριν λιγο πηρα απο ενα παιδι μια squier stratocaster standard προς 100 ευρω... μια χαρα μου φενεται... ωραιο κιθαρακι , αρκετο ποιοτικο για τα 270 που εχει αρχικη... σας ευχαριστω.

τωρα μπορειτε να συνεχισετε την ζωη σας σε κανονικους ρυθμους.... ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back