βεβαια ο βόλος δεν έχει και κανένα μαγαζί με μουσικά που να μην είναι κλέφτες επομένως ο φίλος μάλλον την έχει πατήσει απο αυτή την άποψη.DAK είπε:Το καλυτερο ειναι να στηριζεις τοπικα καταστηματα και οχι ιντερνετικα (του εξωτερικου).![]()
θα συμφωνησω διαφωνωντας - οι καινουργιες bullet ειναι ΠΟΛΥ καλες.................SteveB είπε:Γενικότερα θα έκλεινα σε καμια φτηνή epiphone μιας και (προσωπικά,μη με φάτε) σε αυτά τα λεφτά είναι γενικά οι πιο προσεγμένες.
όχι, θέλει απλά την κιθάρα που πρότεινα παραπάνω, ή μια παρόμοια τέλος πάντων, δηλαδή κιθάρα με ενσωματωμένη κάρτα ήχου USBSteveB είπε:φίλε μου δυστυχώς για καρφί κιθάρα σε υπολογιστή θέλει πολύ δουλειά και μια καρτούλα ήχου....
ναι, αυτό είναι λύση για τις κιθάρες που δεν έχουν ενσωματωμένη κάρτα USB (σχεδόν όλες δηλαδή)sakis29 είπε:ειδα στο τομαν αυτο: http://www.thomann.de/gr/behringer_ucg102.htm
να σας ρωτησω κατι-αυτο ειναι εξωτερικη καρτα ηχου? να το αγορασω σε περιπτωση που δεν αντεξει η δικη μου καρτα?
θα σε παρακαλουσα αλλη φορα να κανεις και μεταφραση σε GTP ειναι πιο glamourous ;D ;D ;Dstudio54GR είπε:Φυσικά τα μαγαζιά της πόλης μας (Βόλος) είναι ΓΤΠ.
το παιδι λεει ξεκαθαρα οτι θελει μια κιθαρα μεχρι αυτα τα λεφτα - δεν ειναι λυση αυτο που του προτεινεις.............και ποσο μαλλον σε αυτο το budget ε??Να πάρεις μια πεταλιέρα με USB και να προτιμήσεις μιά κιθάρα της προκοπής....
Με γειες! Πήρες αυτή με το διπλό μαγνήτη και τους 2 μονούς? Καλόπαικτη!sakis29 είπε:ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις, μολις παραγγειλα απο τομαν μια fender squier bulet strat! ειναι η πρωτη μου κιθαρα, αν δεν αντεξει ο υπολογιστης θα παρω και την εξωτερικη.
ευχαριστω και παλι πολυ!
σακης
...εφόσον βέβαια υπάρχουν κατάλληλα monitors ή κατι αξιοπρεπές τέλος πάντων για τελική ενίσχυση και ηχείοSottos είπε:αλλά το ηχητικό αποτέλεσμα είναι μακράν καλύτερο από καποιο φθηνό ενισχυτάκι.
Μιας και πλήρωσες ήδη τα μεταφορικά για την κιθάρα μήπως θα ήταν καλύτερα να πάρεις και την κάρτα;Γιατί το πιο πιθανό είναι να τη χρειαστείς και μετά θα πρέπει να ξαναπληρώνεις μεταφορικά.sakis29 είπε:ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις, μολις παραγγειλα απο τομαν μια fender squier bulet strat! ειναι η πρωτη μου κιθαρα, αν δεν αντεξει ο υπολογιστης θα παρω και την εξωτερικη.
ευχαριστω και παλι πολυ!
σακης
όχι γιατί η κάρτα στην Ελλάδα κοστίζει αρκετά λιγώτερο από Thomann + 20oselifer είπε:Γιατί το πιο πιθανό είναι να τη χρειαστείς και μετά θα πρέπει να ξαναπληρώνεις μεταφορικά.
Squire strat hss με τον hum ήταν η πρώτη μου κιθάρα και την έχω ακόμη.sakis29 είπε:παρειγγειλα απο thommann μια fender squire strat SSS (ακομα δεν την πληρωσα, αυριο θα παω στην τραπεζα), μηπως επρεπε να παρω αυτην με το hambucker?