Επιλογη funky Κιθαρας

funky_bassman είπε:
ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ MAC ΣΤΟ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΑΝ ΒΛΕΠΩ DVD??????
Αν σε υπολογιζουν τοσο ωστε να ξοδεψουν ενα σκασμο λεφτα να σου παρουν ενα τοσο ακριβο, μεγαλο και αστραφτερο πρες παπιε για το γραφειο σου, θα σε απολυσουν λογικα πολυ δυσκολα επειδη βλεπεις DVD.

Έτσι κι αλλιώς θα τον απολύσουν όταν ανακαλύψουν πόσες ώρες γράφει στο Noiz και ότι στο φανοποιείο της εταιρίας του  βάφει περλέ funky κιθάρες...ας του μείνει τουλάχιστον το Mac

Σωστός ο Evris...αλλά το ξέρει γιατί του το είπα στη προηγούμενη μπυροποσία.

marathon είπε:
Έτσι κι αλλιώς θα τον απολύσουν όταν ανακαλύψουν πόσες ώρες γράφει στο Noiz και ότι στο φανοποιείο της εταιρίας του  βάφει περλέ funky κιθάρες...
Φτάσαμε λοιπόν εκεί που ήθελα... Και για να μην μαμάμε το ποστ...

Οι καλύτερες funky κιθάρες είναι οι FBΜ custom που θα αρχίσω να κατασκευάζω εγώ από Σεπτέμβρη!!!! Ήδη ψάχνω κορδέλα για να κόβω τα ξύλα και έχω βρει προμηθευτή εξωτικών ξύλων από το εξωτικό νησί της Νάξου... (τι τον έχω τον ξάδελφο τον ξυλουργό???) Και επειδή θα με απολύσουν ας βγάζω τα προς το ζειν!!!!

On topic ............. επιτέλους

Κάποιος έπρεπε να τους πει ότι αυτές οι κιθάρες δεν κάνουνε για funk

Troutman.JPG

Prince_guitar_Smithsonian-20070301.jpg

Ξυλουργός και δεν έχει κορδέλα?

Κορδέλες έχουμε κύριος...άνοιξε καινούργιο θέμα, κάνε λιστα με τι ζητάς και εδώ είμαστε

Η δεύτερη του Prince EMG έχει επάνω?...καραvintage ήχο δηλαδή

marathon είπε:
Εκτός εάν οι κιθαρίστες λέγονται Jeff Beck, Pat Metheny, John McLaughlin και ελάχιστοι άλλοι...
οφφ τοπικ αλλα εισαι πολυ πολυ λαθος  ;)

εαν ο Beck δεν ειχε ρυθμ σεκτιον που γ@μει ουτε ο ιδιος θα λαλουσε  ;)

bluezlick είπε:
οφφ τοπικ αλλα εισαι πολυ πολυ λαθος  ;)

εαν ο Beck δεν ειχε ρυθμ σεκτιον που γ@μει ουτε ο ιδιος θα λαλουσε  ;)
Bulgaria...λαλεί με ένα synth συνοδεία....έχεις πέσει σε Beckoλόγο ;D ;D

marathon είπε:
Σε αυτούς, η παρέα είναι συνήθως για να τους υπηρετούν
Έχω την εντύπωση πως μουσικοί αυτού του επιπέδου δεν σκέφτονται με αυτό τον τρόπο. Εύχομαι να μην κάνω τραγικό λάθος  :P

Evilnye είπε:
Έχω την εντύπωση πως μουσικοί αυτού του επιπέδου δεν σκέφτονται με αυτό τον τρόπο. Εύχομαι να μην κάνω τραγικό λάθος  :P
Πλάκα κάνω και η απόδειξη ότι πράγματικά δεν σκέφτονται έτσι είναι οι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ μουσικοί που παίζουν συνήθως μαζί τους.

καταλαβαινω το γεγονος οτι funky ρυθμους μπορεις να παι3εις με ολες τις κι8αρες (αν το χεις) απλα αυτο που ρωτησα (και μερικοι απαντησαν) ειναι τι κι8αρα εχετε να προτείνετε.πχ μια strat με μαγνητες ..... ή μια tele ....ή.....!αν καποιος εχει δοκιμασει κατι ασ το προτείνει.

Αρα λοιπόν, αν δεν κάνω λάθος, η ερώτηση είναι:

"Μεταξύ strat & tele, ποιά πιστεύετε ότι είναι η ιδανικότερη για funk σε στυλ ....... (συμπλήρωσε το κενό κατά το δοκούν)."

Ή

"Εσείς με ποιά κιθάρα θα προτιμούσατε να παίζατε το αγαπημένο σας είδος funk ;"

Γιατί η αρχική ερώτηση

ποιες είναι οι προδιαγραφές μιας τέτοιας (σ.σ. Funky style) κιθάρας(μαγνήτες,3ύλα κλτ)?
δεν νομίζω ότι (όπως απεδείχθη) μπορεί να απαντηθεί.

theokal είπε:
καταλαβαινω το γεγονος οτι funky ρυθμους μπορεις να παι3εις με ολες τις κι8αρες (αν το χεις) απλα αυτο που ρωτησα (και μερικοι απαντησαν) ειναι τι κι8αρα εχετε να προτείνετε.πχ μια strat με μαγνητες ..... ή μια tele ....ή.....!αν καποιος εχει δοκιμασει κατι ασ το προτείνει.
Όλες... ;)

Είναι θέμα personal taste.

Ναι, μπορεί να έχουν επικρατήσει τα φεντεροειδή σε αυτό το είδος και λογικό είναι, αλλά κι απο την άλλη...

http://www.youtube.com/watch?v=8Qnoh3h6JD8

audiokostas είπε:
Γιατί η αρχική ερώτηση  δεν νομίζω ότι (όπως απεδείχθη) μπορεί να απαντηθεί.
Μετά τις φωτογραφίες του Prince, νομίζω ότι απαντήθηκε

Παιδιά συγνώμη, longshadow audiokostas & funky_bassman sorry guys.  :)

απλά είχα νεύρα.. κάποια στιγμή θα συνέβαινε..  ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
No worries Stevie  ;)

Συμβαίνει και στους καλύτερους από εσάς  ;D

και οι διακοπές μικρές γμτ........

audiokostas είπε:
No worries Stevie  ;)

Συμβαίνει και στους καλύτερους από εσάς  ;D

και οι διακοπές μικρές γμτ........
Πολύ μικρές ρε φίλε φέτος....

Trending...

Νέα θέματα