Επιλογη funky Κιθαρας

Stevie σύνελθε και πιο κόσμια... ::)

Αυτό το υφάκι:   "όταν διαβάζω μ@λ#κιες"...."Φιλαράκι άκουσε με και άσε τι λένε οι άλλοι"..

...είναι αρκετά προκλητικό.

Κοίτα δεν νομίζω πως όταν πάρει αυτή την κιθάρα για funk θα θέλει κάποιος κάτι άλλο... Μεταξύ μας με ένα Hi gain dist πετάλι μέχρι και metal παίζεις....

Εγώ θα διάλεγα μια MIM και θα της πετούσα πάνω ένα σετάκι Lace (ότι πιό Funk έχω ακούσει σε strat) φυσικά και μια tele με Νocaster ή Antiquity θα γάζωνε....

Ελπίζω να μη λέω μ^%$^%$κιες και θυμώσει ο Stevie που ξέρει το καλό το πράμα, αλλά δεν μας λέει πρώτα το παλικάρι που το ξεκίνησε τι αντιλαμβάνεται ως funky που θέλει να παίξει;

Earth, Wind & Fire, Funkadelic, James Brown, Prince, Afrika Bambaata, RCHP, Mother's Finest, Living Colour, Galactic, Mofro (to name but a few) όλοι funk παίζουν.

Να επιμείνω βέβαια ότι:

a) Funk έχει παιχθεί και με tele, strat, kramer, LP, 335, Mustang, SG και πάει λέγοντας . Δες με τι παίζαν οι Leo Nocentelli ή ο Roger Troutman  ;) H αίσθηση ρυθμού η μεταφορά στο δεξί και το muting του αριστερού (θενξ long) είναι όλα τα λεφτά

b) Πιο σημαντικό είναι το μπάσο/ντραμς  ;D 8)

audiokostas είπε:
b) Πιο σημαντικό είναι το μπάσο/ντραμς  ;D 8)
Ναι αλλά αυτό ισχύει γιά όλα τα είδη μουσικής!  ;D

kwstas79 είπε:
Εκτός εάν οι κιθαρίστες λέγονται Jeff Beck, Pat Metheny, John McLaughlin και ελάχιστοι άλλοι...

-1. Δεν έχει εκτός. Ρώτα και τον Jeff Beck, τον Pat Metheny, τον John McLaughlin και τους ελάχιστους άλλους.

marathon είπε:
Εκτός εάν οι κιθαρίστες λέγονται Jeff Beck, Pat Metheny, John McLaughlin και ελάχιστοι άλλοι...
Όταν παίζουν μόνοι τους ναι, αν θέλουν και παρέα όμως  :P

kwstas79 είπε:
Ναι μωρέ αλλά δεν θέλω να τους τα λέω απότομα γιατί τρομάζουν και αφηνιάζουν.

Ναι αλλά αυτό ισχύει γιά όλα τα είδη μουσικής!  ;D
Οχι όμως πάντα.

koyaaaaaaaaaanisqatsi   ;)

Προσέχτε όμως μη βγαίνουμε εκτός. Θα επισύρουμε την μήνιν του τα πάντα θωρών S.....

Evilnye είπε:
Όταν παίζουν μόνοι τους ναι, αν θέλουν και παρέα όμως  :P
Σε αυτούς, η παρέα είναι συνήθως για να τους υπηρετούν

Για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα, επειδή ήρθα νωρίς στο γραφείο, έριξα μια ματιά σε ένα DVD των Incognito. Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον Audiokostas. O κιθαρίστας (με Strat) συμπληρώνει τον μπάσο, drummer και πρωταγωνιστικό ρόλο εδώ έχει ο πληκτράς.

funky_bassman είπε:
Θέλω και εγώ όταν φτάνω νωρίς στη δουλειά να βλέπω dvd!!!!!!!
ΠΑΡΕ ΜΑC

-1. Δεν έχει εκτός. Ρώτα και τον Jeff Beck, τον Pat Metheny, τον John McLaughlin και τους ελάχιστους άλλους.
Εδώ και 30 χρόνια τους ρωτάω...τα ίδια μου λένε

funky_bassman είπε:
ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ MAC ΣΤΟ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΑΝ ΒΛΕΠΩ DVD??????
pm ή στην επόμενη μπυροποσία

funky_bassman είπε:
ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ MAC ΣΤΟ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΑΝ ΒΛΕΠΩ DVD??????
Πουθενά. Απλά θα μπορείς να λες στους υπόλοιπους στον ΟΑΕΔ και στην σειρά για το συσσύτιο πόσο περήφανος είσαι που έπεσες θύμα διαφημιστών και είσαι ευτυχής κάτοχος ενός υπερυπολογιστή.

Trending...

Νέα θέματα

Back