Επείγον! Ενισχυτής κιθάρας για μπάσο?

metallos

Μόνιμος θαμώνας
  Γεια σας αγαπητοι συμφορουμιτες.Χρειαζομαι την βοηθεια σας.Με την μπαντα μου εχουμε δικο μας χωρο αλλα απο μια βλακεια καψαμε τον  του μπασου ;D ;D ;D

Αναρωτιομουν λοιπον αν θα μπορουσαμε να χρησιμοποιησουμε τον ενισχυτη κιθαρας που εχω σπιτι και παιζω ως ενισχυτη μπασου σε εντασεις προβας(λογικες,καθως δεν εχουμε δικαση και αλλα τετοια βαβουριαρικα :D) χωρις να τον διαλυσω.Επισης δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα ο μπασιστας μας δεν παιζει slap(παιζουμε κατι σαν ατμοσφαιρικο μεταλ διανθισμενο με διαφορα αλλα στοιχεια).

Ο ενισχυτης ειναι ενας line 6 hd147:

http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Line-6-HD-147-300-Watt-Stereo-Head-/art-GIT0005122-000

και η καμπινα μια mesa boogie 1x12 με μεγαφωνο celestion black shadow 90watt.

Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τον χρονο σας :D

Θα προτεινα να χρησιμοποιησετε το(α) μεγαφωνο(α) του ενισχυτη μπασου που καψατε. Κατα τα αλλα δεν θα εχετε κανενα αλλο προβλημα....

metallos είπε:
   Γεια σας αγαπητοι συμφορουμιτες.Χρειαζομαι την βοηθεια σας.Με την μπαντα μου εχουμε δικο μας χωρο αλλα απο μια βλακεια καψαμε τον   του μπασου ;D ;D ;D

Αναρωτιομουν λοιπον αν θα μπορουσαμε να χρησιμοποιησουμε τον ενισχυτη κιθαρας που εχω σπιτι και παιζω ως ενισχυτη μπασου σε εντασεις προβας(λογικες,καθως δεν εχουμε δικαση και αλλα τετοια βαβουριαρικα :D) χωρις να τον διαλυσω.Επισης δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα ο μπασιστας μας δεν παιζει slap(παιζουμε κατι σαν ατμοσφαιρικο μεταλ διανθισμενο με διαφορα αλλα στοιχεια).

Ο ενισχυτης ειναι ενας line 6 hd147:

http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Line-6-HD-147-300-Watt-Stereo-Head-/art-GIT0005122-000

και η καμπινα μια mesa boogie 1x12 με μεγαφωνο celestion black shadow 90watt.

Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τον χρονο σας :D
Δε νομιζω πως θα'χεις κανενα προβλημα(σε λογικες παντα εντασεις).Το μονο θεμα ειναι ο ηχος αλλα μιας & προκειται μονο για προβες φανταζομαι πως δε θ'αποτελει & κυριο μελημα,προς το παρον τουλαχιστον.Το οτι η καμπινα ειναι 12ιντση βοηθα & στο θεμα των χαμηλων συχνοτητων.

Ενας compressor/limiter θα αποτελουσε μια εξτρα σιγουρια.Αν χρησιμοποιειτε υπολογιστη μπορεις να δρομολογησεις το μπασσο μεσα απο τον υπολογιστη σε ενα limiter(αν & θα πρεπει να προσεξεις πιθανα latency προβληματα)& απο εκει στον ενισχυτη, η μεσω ενος πεταλιου εαν δεν υπαρχει pc/mac.

Οπως & να'χει παντως φανταζομαι πως θα'σαι ok...  

myster_maze είπε:
Θα προτεινα να χρησιμοποιησετε το(α) μεγαφωνο(α) του ενισχυτη μπασου που καψατε. Κατα τα αλλα δεν θα εχετε κανενα αλλο προβλημα....
Μμμμ,κοιτα το σκεφτηκα και εγω αλλα υπαρχει ενα θεματακι ;DΑυτος που καψαμε ηταν κεφαλακι το οποιο επαιζε σε ενα παλιο marshall valvestate(τοω λειτουργουσαμε δηλαδη ως καμπινα :D).Το ξερω πολυ καμμενη φαση αλλα 17χρονα ειμαστε και δυστυχως εχουν πεσει αφραγιες αυτο τον καιρο :-\Το celestion λες να το ψησουμε σε λογικη ενταση;α...επισης ο μπασιστας μας παιζει με ενα precision μπασο και παντα καθαρα αν σε βοηθαει σε κατι :)Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια ;D

Κομπρεσερ( ;D ;D ;D) και λιμιτερ εχει ο μπασο boy μας οποτε δεν χρειαζομαστε pc :)Μμμ σωστο παντως γιατι δεν το ειχα σκεφτει :)Ευχαριστω πολυ  :D

Ε, τοτε συνεχιστε να χρησιμοποιειτε το valvestate ως καμπινα! Προσοχη στα Ωμ! Αν και αφου επαιζησαν του valvestate δεν νομιζω να εχετε προβλημα και με το celestion...

myster_maze είπε:
Ε, τοτε συνεχιστε να χρησιμοποιειτε το valvestate ως καμπινα! Προσοχη στα Ωμ! Αν και αφου επαιζησαν του valvestate δεν νομιζω να εχετε προβλημα και με το celestion...
Ευχαριστω πολυ και παλι :)Θα τα δοκιμασουμε και τα 2 να δουμε τι ακουγεται καλυτερα ;) :)

Trending...

Νέα θέματα

Back