ηρθε και αλλο γραμμα απο το μελλον.... ;D
Βουκουρεστι 4 Ιουνιου 2043
Αγαπητε πατερα,
Καταρχην να ξερεις οτι παρολο που λυπηθηκα πολυ κατανοω οτι επρεπε να πουλησεις την μητερα στο εργοστασιο επεξεργασιας ανθρωπινων οργανων που ανοιξε η Β.ΚΟΡΕΑ στην Αθηνα,τα 2 ευρω που πηρες θα σε βοηθησουν να αγορασεις λιγο χαρτονι για τον δυσκολο χειμωνα που ερχεται,ετσι κι αλλοιως η μητερα ηταν παντα ασθενικη και θα κακαρωνε αν κοιμοταν κατω απο τις 3 Γεφυρες (λυπαμαι που τον καταυλισμο σας τον κατελαβαν οι Πακιστανοι και Νιγηριανοι μεταναστες και σας εδιωξαν,αστυνομια νομιζω δεν υπαρχει πια στην Ελλαδα μια και το μισο ευρω/μηνα που τους εδιναν δεν τους εφτανε και μεταναστευσαν ολοι στην Β.Κορεα)
Εδω τα παω καλα,ο προϊσταμενος μου στο νεκροτομειο με εχει σαν παιδι του και χθες μου γνωρισε μια...κοπελλα! (εχω να παω με γυναικα απο το 2012 που εφυγα απο την ΕΛΛΑΔΑ,μια και εδω οι γυναικες συχαινονται τους Ελληνες,νομιζω οτι εχει να κανει με κατι παλιες ιστοριες οπου "με μια οδοντοπαστα στη Ρουμανια εβγαζες γκομενα" καποιου Χαρρυ Κλυν,τον ξερεις?)
Επισης πηρα αυξηση και τωρα βγαζω 20 ολοκληρα ευρω την ημερα...(σε βορειοκορεατικα γον που ειναι πλεον το νομισμα της Ελλαδας δεν ξερω ποσο ειναι μια και με πληθωρισμο 10000000% την ωρα που εχετε ειναι δυσκολο να υπολογιστει)...
Θελω να σου στειλω χρηματα αλλα μετα την εθνικοποιση των τραπεζων και το οριστικο κλεισιμο τους δεν ξερω πως να στα στειλω.
Διαβαζω πολυ ιστορια απο την ημερα που η Β.Κορεα προσαρτισε την Ελλαδα και θελω να σου δωσω μια συμβουλη πατερα: Nα φορας παντα μια φωτο του ΚΙΜ ΚΙΝΤΟΥΚ (η οπως διαολο λενε τον νεο προεδρο της Ελλαδας) περασμενη στο λαιμο σου και να τον χαιρετας κομμουνιστικα (πως χαιρετας κομμουνιστικα θα σου μαθει καποιο μελος της ΓΣΕΕ που θα κοιμαται στο διπλανο σου χαρτοκουτο),ετσι μπορει να σου δωσει να φας το κομμα κανα πιατο ρυζι.
Η Μαιρουλα ειναι καλα,δυστυχως (οπως και οι περισσοτερες Ελληνιδες προσφυγες στη Ρουμανια) ειναι λιγο μπαζο σε σχεση με τις Ρουμανες και δεν μπορει να βρει μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προσοδοφορα εργασια (να φανταστεις ακομα και η Τζουλια κηπουρος δουλευει),αλλα τα βγαζει περα...
Αγαντα πατερα
Υ.Γ 1.Μη πουλησεις και το δευτερο νεφρο σου ,νομιζω οτι δεν θα επιζησεις.
Υ.Γ.2.Δεν μπορω να σου στειλω τιποτα μια και το ταχυδρομικο περιστερι (τα συνορα της Ελλαδας ειναι κλειστα απο οτι ξερεις) δεν σηκωνει βαρος
Υ.Γ 3.Οσο και δυσκολο να σου ειναι μη ΦΑΣ το ταχυδρομικο περιστερι μας χρειαζεται για να επικοινωνουμε και εδωσα μια περιουσια για να το αγορασω (τα 2 ευρω που μου εστειλες απο την πωληση της γκαρσονιερας μου στο Κολωνακι)
Υ.Γ.4 .Α,δεν σου ειπα ποια πετυχα χθες στο δρομο....την Αννουλα!Την θυμασαι την Ανουλα που επαιζε φλαουτο στην Κρατικη Ορχηστρα?ΜΙΑ ΧΑΡΑ τα παει.
Σου στελνω μια φωτο της εν ωρα εργασιας να τη δωσεις στη μανα της