οντως εχω ζησει χρονια στο εξωτερικο και ποτε μου δεν εχω ακουσει κανενα λαο να μιλαει για "φιλογιαπωνεζους","φιλογερμανους","φιλοουγκαντεζους"...... ;Dκαι ανάγει τους πάντες σε (μοναδικές στην Ελλάδα λέξεις) "φιλέλληνες" και "ανθέλληνες"
Έλα βρε και εγώ τα έμπλεξα ;D Έφαγα ένα χρόνο... 1897 ήταν η πανωλεθρία μας...Superfunk είπε:ωχ,τωρα το ειδα οτι εγραψα 1878...εγω αναφερομουν σε αυτο
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_1897
Παντως και το 1878 καναμε...τρομερα λαθη (κατα τον Ρωσοτουρκικο πολεμο κηρυξαμε τον πολεμο στην Οθωμανικη Αυτοκρατορια (αν θυμαμαι καλα ηταν η κυβέρνηση Κουμουνδούρου ??μπορει να κανω και λαθος) και οταν εκαναν ανακωχη με τους Ρωσους μας επνιξαν στο αιμα...
Λογικό (νομίζωfleamail είπε:Όπως επίσης είναι ενδιαφέρον το ότι φτάσαμε τις 10 σελίδες χωρίς σκοτωμούς! Keep up
Ναι, αλλά τι θα κάνουμε τώρα χωρίς «Βαρβάρους»... Θα αποχαιρετήσουμε την «Αλεξάνδρεια»; Τα προσωπεία έχουν πέσει... Και όσοι δεν κατάλαβαν μέχρι ώρας, θα ξυπνήσουν απότομα όταν απολυθούν οι περί τους 300.000 Δ.Υ που διαβάζουμε στις εφημερίδες.RayDTutto είπε:Μα γι' αυτό οι 'Βάρβαροι' ήταν πάντα "μια κάποια λύσις"
Αντε να παίρνει σειρά και η Εκκλησία.................Terry RoscoeBeck5 είπε:Το μόνο καλό σε αυτήν την ιστορία- αν τελικά συμβεί- είναι ότι δείχνει να κόβεται ο ομφάλιος λώρος που συνδέει τα κόμματα με τους πολίτες- και δημιουργεί την «πελατειακή σχέση/ σαπίλα»
Έχεις μια τάση να θίγεις όλα τα «τζιζ» θέματα βρε Κώστα ;D. Καλά τα λέμε ήρεμα τόση ώραaudiokostas είπε:Αντε να παίρνει σειρά και η Εκκλησία.................
Πιστευεις οτι πολιτικος θα αφησει να γινει κατι τετοιο; Οποια κυβερνηση απολυσει 300Κ Δ.Υ (που ορθως θα το εκανε κατ' εμε), δεν προκειται να ξαναβγει κυβερνηση ουτε σε 20 χρονια (αν δεν πεσει την στιγμη της ανακοινωσης).Terry RoscoeBeck5 είπε:Ναι, αλλά τι θα κάνουμε τώρα χωρίς «Βαρβάρους»... Θα αποχαιρετήσουμε την «Αλεξάνδρεια»; Τα προσωπεία έχουν πέσει... Και όσοι δεν κατάλαβαν μέχρι ώρας, θα ξυπνήσουν απότομα όταν απολυθούν οι περί τους 300.000 Δ.Υ που διαβάζουμε στις εφημερίδες.
αφού βέβαια αγοράζουμε (με δανεικά) ό,τι φτιάχνουνSuperfunk είπε:οντως εχω ζησει χρονια στο εξωτερικο και ποτε μου δεν εχω ακουσει κανενα λαο να μιλαει για "φιλογιαπωνεζους","φιλογερμανους","φιλοουγκαντεζους"...... ;D
παντως στο Βερολινο που ζω ολοι μας λατρευουν,να καταλαβεις παντα για καθαριστριες στα σπιτια Ελληνιδες προτιμουν...
Καλά δεν ήταν και πολλοί...thanasisk είπε:Στο Βυζαντιο, στις δυσκολες, ορισμενοι Αυτοκρατορες με @@ (και οχι @@ αυτοκρατορες) ελιωναν τους τρουλους και τα σκευη για να τα φερουν περα.
καραροφλμαοspy είπε:Όλα ξεκίνησαν το 1204. Ο Πάπας Ιννοκέντιος ο Γ' είναι ο μεγάλος ένοχος.
Δυστυχώς το γεγονός οτι κατοικοεδρεύουμε στον ίδιο χώρο όπου έζησαν κάποια μεγάλα κεφάλια της ανθρωπότητας στο παρελθόν και οικειοποιούμεθα αυτήν την κληρονομιά μας προσθέτει μιας μορφής "ιερή" υποχρέωση να μην είμαστε κουμάσια.Λογικό (νομίζω), δεδομένου ότι στο noiz υπάρχουν συγκροτημένοι πνευματικά και ευφυείς άνθρωποι και το θέμα είναι μάλλον αυτονόητο και αυταπόδεικτο.
Κάτι που πάντα αναρωτιόμουν. Αν δεν είχαμε Πλάτωνα, Αριστοτέλη και κρασί απ' το βαρέλι σε τι κατάσταση θα βρισκόμασταν; Let me explain. Ως γνωστόν, και άκρως ενοχλητικόν, ο Έλληνας στα δύσκολα περιχαρακώνεται στην καραμέλα του "όταν εσεις κοιμόσασταν σε σπηλιές εμείς γράφαμε φιλοσοφία". Μήπως, λέω μήπως ελλείψη ένδοξου παρελθόντος και ιστορίας, (ξανά) μήπως ασχολούμασταν λίγο περισσότερο με το εδώ και τώρα και ακόμα καλύτερα με το αύριο; Μήπως όσο κοιτάμε πίσω δεν βλέπουμε τι έρχεται κατά πάνω μας; Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ δυσκολεύομαι να περπατήσω ανάποδα.
Υπάρχει και ο Πελλοπονησιακός παιδιά. Με Περσική βοήθεια ....Jasemeister είπε:Δυστυχώς το γεγονός οτι κατοικοεδρεύουμε στον ίδιο χώρο όπου έζησαν κάποια μεγάλα κεφάλια της ανθρωπότητας στο παρελθόν και οικειοποιούμεθα αυτήν την κληρονομιά μας προσθέτει μιας μορφής "ιερή" υποχρέωση να μην είμαστε κουμάσια.
theoctapus είπε:@ignatios
Καλά όσα λες, αλλά δεν είναι όλοι στον ιδιωτικό τομέα καθήκια. Είναι πολλοί no doubt, άλλα όχι όλοι. Το ίδιο και στο δημόσιο. Υπάρχουν κάποιοι που δουλεύουν. Απλά εδώ είναι ΠΟΛΥn λιγότεροι.