kabamaru-x-
Νέο μέλος
πολυ ωραιο το κομματι φιλε
Που 'τζης?Room101 είπε:Ρε συ Λάμρπο, γιάντα δεν παίρνεις την Έμιλυ ή την Χαρά να το πούνε απ' την αρχη????
Ε άμα θες μέταλλο να σου φέρω το Λενιό!!! ;Dlambrosgg είπε:Που 'τζης?Ρε συ Λάμρπο, γιάντα δεν παίρνεις την Έμιλυ ή την Χαρά να το πούνε απ' την αρχη????
Εξ άλλου σημασία έχει να γίνει με τη φωνή της συγκεκριμένης που είναι μεταλο.![]()
Διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ με αυτό που λές. Όχι για να στηρίξω αυτό που έκανα, αλλα η φωνή της Κατερίνας Νιτσοπούλου είναι καθαρα metal στο στυλ Evanesence και Nightwish. Το ότι τραγουδάει πιο χαλαρά. επειδή το κομμάτι το απαιτεί στην εκτέλεση που είναι συμφωνώ. ΑΛλα η χροιά της είναι καθαρά για metal.ax1ss είπε:εμενα αν δεν μου αρεσε γιατι δεν υπαρχει συνδεση της φωνης με την μουσικη..εσυ παιζεις μεταλιες και η κοπελα τραγουδαει σαν να επαιζε μελοδικη ακουστικη και λυρα απο πισω..με λιγα λογια η φωνη δεν κολαει στις κιθαρες και το αντιστροφο
Υ.Γ. αν και ειμαι μεγας fun των nightwish
και για Gathering!!!! μην ξεχνιόμαστε!!!lambrosgg είπε:η φωνή της Κατερίνας Νιτσοπούλου είναι καθαρα metal στο στυλ Evanesence και Nightwish.
Σε ευχαριστώ πολύ! Είναι όντως της κιθάρας το γρύλισμα. Φωνάζει "όχι άλλο gain!!!!!"Μαριανα είπε:Πο πο τι ωραίο!! :-*
Δύσκολη ενορχήστρωση μου φαίνεται αφού πήρες μια μπαλάντα και της άλλαξες τα φώτα(με την καλή έννοια)! Μου άρεσαν πολύ τα πλήκτρα και τα βιολιά! Το εφέ που έχεις βάλει και κόβει την φωνή στο οοο μου έμεινε πολύ έντονα. Επίσης το γρύλισμα της κιθάρας (υποθέτω) εκεί που λένε οι στίχοι κάτι για φτερά το λάτρεψα!
..Αλήθεια πόσο καιρό σου πήρε;
Αλλα εκτός απο το γρύλισμα ακούγεται και μια κραυγή. Metal φωνητικό (το σήκωσα απο μια συλογή του computer music - μην νομίζετε ότι γκάριξα εγώ ;D)Μπα.. τώρα που ξανακούω αυτό το "γρύλισμα" κάπως τρομακτικό μου φαίνεται.. :![]()
ΑV Music Morpher 4 Gold. Ένα ψιλοελεινό πρόγραμμα είναι, αλλά δεν βρήκα αλλού καλύτερο voice extraction. Τα drums είναι vsti. Τα XLN Addictive Drums.Subfire είπε:με ποιο προγραμμα εκανες voice extraction?
drums κανονικά ή κάποιο vst?
Θα το κάνω άμμεσα κιόλας, αλλα έχω μια απορία. Να το ανεβάσω "masterαρισμένο" η τη μίξη?Ευχαριστώ για τον ήχο της κιθάρας αν και κάποιος είπε no comment και δεν κατάλαβα γιατί....
Να προτείνω κάτι???
Ανέβασε το κομμάτι χωρίς λόγια και όποιος θέλει να σου το στείλει πίσω με φωνητικά!Στο ίδιο post με ελεύθερη φαντασία....Αντρικα,γυναικεία,στρουμφίστικα...(!)...ότι θέλει ο καθένας,έτσι για χαβαλέ!
Όσο για το live θα σου πω....
Έχουμε 13/3 στο Rodeo αλλά δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για νέα κομμάτια...Στο επόμενο θα το δουλέψουμε και θα σε καλέσω!!!
Ήδη τους έκανα κ εγώ φίλους στ myspace και τους έστειλα και το link να ακούσουν τη διασκευή. Επίσης τους έστειλα μήνυμα και τους ζήτησα να μου δώσουν τα φωνητικά. Το μόνο που πήρα είναι αποδοχή τou friend request και το αυτόματο σχόλιο:sergei είπε:καταδεύτερον οι ΑΝΕΜΟΣ κυκλοφορούν κάπου στο internet... νομίζω είναι φίλοι μου στο myspace... γιατι δεν επικοινωνεις μαζί τους να κάνεις την δουλεία σου πιο εύκολη??? μπορει να τους αρέσει και να σε βοηθήσουν...
Προφανώς το myspace των anemos το διαχειρίζεται ο παραγωγός τους, αφού με έκανε ο ίδιος add μετα. Οι ίδιοι δεν πρέπει να έχουν καμμία σχέση.sergei είπε:ναι... η αλήθεια είναι οτι κάποιοι στο myspace μπαίνουν απλά για προώθηση της μουσικής τους... με καμια διάθεση να αλλάξουν απόψεις με άλλους myspacers...
χαχα...καλό... αλλά κάπως υπερβολικόlambrosgg είπε:Όχι ότι θεωρώ το myspace κάτι σημαντικό (η χαρά του ΕΜΟ είναι)