Αρχηγέ μου, τα είπες όλα. +1000alderbody είπε:Και αν το Noiz εχει παρει "λαθος δρομο" δεν νομιζω οτι φταιει κανεις.
Ετσι συμβαινει σε πολλα φορα. Ολα κανουν τον κυκλο τους.
Η μαλλον ετσι μας φαινεται.
Οταν καποια πραματα εχουν ειπωθει 500Κ φορες και δεν βγαινει στην επιφανεια κατι νεο, λογικο ειναι να βαριεται καποιος να ξαναδωσει την ιδια πληροφορια.
Επισης λογικο ειναι οταν λιγο πολυ εχουν σχηματιστει τα "προφιλ" των μελων, να ειναι γνωστες οι αποψεις τους και να μην υπαρχει διαθεση για περεταιρω διαλογο, τη στιγμη που ειναι γνωστο εκ των προτερων οτι θα οδηγησει σε αδιεξοδο.
Ας εχουμε ολοι ως γνωμονα οτι καταθετουμε/διαβαζουμε αποψεις και οχι αξιωματα (οσο "παλιοι" και "εμπειροι" ενδεχομενως ειμαστε) και τα πραματα θα κυλανε πιο ομαλα.
Ακριβώς επειδή οι απόψεις που διαβάζαμε από τον Wow! ήταν ξεχωριστές, η αποχώρησή του δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί κρίμα. Ανεξαρτήτως αξιωμάτων, παλιοσύνης και οτιδήποτε.spy είπε:Αρχηγέ μου, τα είπες όλα. +1000Ας εχουμε ολοι ως γνωμονα οτι καταθετουμε/διαβαζουμε αποψεις και οχι αξιωματα (οσο "παλιοι" και "εμπειροι" ενδεχομενως ειμαστε) και τα πραματα θα κυλανε πιο ομαλα.
Ξεχωριστές επειδή ήταν προσβλητικός και είρωνας? Ευχαριστώ δεν θα πάρω.Alchemist είπε:Ακριβώς επειδή οι απόψεις που διαβάζαμε από τον Wow! ήταν ξεχωριστές, η αποχώρησή του δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί κρίμα. Ανεξαρτήτως αξιωμάτων, παλιοσύνης και οτιδήποτε.Αρχηγέ μου, τα είπες όλα. +1000Ας εχουμε ολοι ως γνωμονα οτι καταθετουμε/διαβαζουμε αποψεις και οχι αξιωματα (οσο "παλιοι" και "εμπειροι" ενδεχομενως ειμαστε) και τα πραματα θα κυλανε πιο ομαλα.
Συμφωνώ ότι ο eye είχε μια ομολογουμένως απότομη και απόλυτη στάση σε κάποια θέματα. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων όμως, μάλλον γινόταν αυτό που περιέγραψε ο fleamail καμιά δεκαριά post παραπίσω...animae είπε:Ξεχωριστές επειδή ήταν προσβλητικός και είρωνας? Ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Mα δεν περιγράφει κάτι ο fleamail ???Alchemist είπε:Συμφωνώ ότι ο eye είχε μια ομολογουμένως απότομη και απόλυτη στάση σε κάποια θέματα. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων όμως, μάλλον γινόταν αυτό που περιέγραψε ο fleamail καμιά δεκαριά post παραπίσω...Ξεχωριστές επειδή ήταν προσβλητικός και είρωνας? Ευχαριστώ δεν θα πάρω.
http://www.noiz.gr/index.php?topic=158232.msg218288#msg218288animae είπε:Mα δεν περιγράφει κάτι ο fleamail ???
Nαι, αυτό είδα και γω, αλλά εν τέλει δεν περιγράφει κάτιAlchemist είπε:
Mενέλαε, αυτά τα θρέντ για αυτό το σκοπό είναι. Αν καποιος θελει να αποχωρήσει, μπορεί είτε να το κάνει ησυχα και ωραία, είτε να ανοίξει θρεντ όπου θα ακουστούν διάφορα. Θυμάσαι πόσες σελίδες είχε φτάσει αυτό τοu sf ?Καλά μην το διαλύσουμε το thread
Αυτές οι εκρήξεις έφτασαν κάποιες φορές στο όριο όχι μόνο της υπερβολής αλλά και της προσβολής...Κάποιοι με έχουν κατηγορήσει για εριστική συμπεριφορά ή απόλυτες θέσεις (το αντίθετο του "σχετικές", υποθέτω), αλλά ας γνωρίζετε (πλέον) ότι οι περισσότερες από τις "εκρήξεις" μου ήταν πολύ καλά μελετημένες και ελεγχόμενες, έτσι για να νοστιμίσει η συζήτηση (και θεέ μου, πόσο ανάγκη το είχε μερικές φορές...).
νομιζω οτι πολλες φορες ηταν προφανες.longshadow είπε:Ενδιαφέροντα όσα υποστηρίζει ο eye...
Είπε όμως και κάτι που εμένα προσωπικά με πείραξε...
Αυτές οι εκρήξεις έφτασαν κάποιες φορές στο όριο όχι μόνο της υπερβολής αλλά και της προσβολής...Κάποιοι με έχουν κατηγορήσει για εριστική συμπεριφορά ή απόλυτες θέσεις (το αντίθετο του "σχετικές", υποθέτω), αλλά ας γνωρίζετε (πλέον) ότι οι περισσότερες από τις "εκρήξεις" μου ήταν πολύ καλά μελετημένες και ελεγχόμενες, έτσι για να νοστιμίσει η συζήτηση (και θεέ μου, πόσο ανάγκη το είχε μερικές φορές...).
Μαθαίνουμε λοιπόν τώρα ότι έγιναν όχι γιατί ένιωθε θιγμένος απο κάποιον αλλά... "έτσι για να νοστιμίσει η συζήτηση "
Δεν μπορώ να πω βέβαια ότι χαίρομαι με την αποχώρηση του eye...
Το φόρουμ σίγουρα χάνει απο αυτήν ,δεν κερδίζει...
Να είναι πάντα καλά του εύχομαι...
Τι περίμενες; Έτσι δεν γίνεται πάντα, και στην κοινωνική μας ζωή; Κλασική συμπεριφορά τύπων που θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο και να μονοπωλούν συζητήσεις.longshadow είπε:Αυτές οι εκρήξεις έφτασαν κάποιες φορές στο όριο όχι μόνο της υπερβολής αλλά και της προσβολής...
Μαθαίνουμε λοιπόν τώρα ότι έγιναν όχι γιατί ένιωθε θιγμένος απο κάποιον αλλά... "έτσι για να νοστιμίσει η συζήτηση "
Mια χαρά περιγράφω κάτι απλά εσύ δεν το πιάνεις. Πάντα διασκέδαζα με τα post του eye ακόμη και αν δεν συμφωνούσα με αυτά. Ο τρόπος όμως ήταν μοναδικός και πάντα έξω από τα δόντια. Πάντα έλεγε την γνώμη του και πάρα πολλές φορές έχω διαβάσει αλήθειες στα ποστ του που εγώ προσωπικά αν και είχα σκεφτεί ποτέ δεν θα πόσταρα, αυτό εννοούσα ποιο πάνω. Όσοι διαφωνούσαν τον κατηγορούσαν ότι είναι υπερβολικός, κακός, προσβλητικός, είρωνας κτλ κτλ αλλά όπως παραδέχεται ο ίδιος στο αρχικό του ποστ το έκανε τις περισσότερες φορές για να δώσει άλλη τροπή στο θέμα, ένα μοναδικό στίγμα ρε παιδί μου, λίγο μπούκοβο στην σάλτσα. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί και να υιοθετεί μια περσόνα τέτοια, κανείς δεν μπορεί να είναι ο πραγματικός εαυτός του πίσω από ένα πληκτρολόγιο και μια οθόνη και πόσο μάλιστα σ ένα φόρουμ.animae είπε:Nαι, αυτό είδα και γω, αλλά εν τέλει δεν περιγράφει κάτι![]()