Βλέπω ότι έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.. Φίλε digisilence δεν τον καταστρέψαμε, είναι νέος και θέλει να μάθει 5 πράγματα.
Εγώ ήμουν αυτός που του είπε για Bugera 120 watt για την ακρίβεια και εγώ ήμουν πάλι αυτός που του είπα να μείνει τώρα όπως είναι με τον line6 ή να πάρει κάρτα ήχου για vst καταστάσεις. Επίσης του είπα αν θέλει το κάτι παραπάνω και να προχωρήσει σε αυτό. για να μην παρεξηγούμαστε... :
Οι ενισχυτές που έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής παίζουν όλοι καταπληκτικά και σε χαμηλές εντάσεις (κάτι που οι recto δεν το κάνουν για παράδειγμα) και εκτός από αυτό, όταν με καλό θα χρειαστεί θα του δώσουν και το κάτι παραπάνω που ψάχνει.
Επίσης οι ενισχυτές με τα 5 watt και 20 watt λάμπα είναι θεριά και για να αποδώσουν και αυτοί θέλουν τουλάχιστον το 75% της δύναμης τους άρα μην το ψάχνουμε από θέμα έντασης.. φιλικά πάντα
Εγώ αυτό που θα σου προτείνω είναι μια μέρα να πας να ακούσεις 5watt λάμπα σε combo και μετά τον ιδιο σε καμπία 212 και 412 για να καταλάβεις μερικές διάφορες..
πχ ενα blackstar που μπορείς εύκολα να τον βρεις
Παραθέτω και ενα βιντεάκι με ενα μικρούλη και ταπεινό fender 15 watt τρανζίστορ vs mesa boogie roadster 100 watt σε μια 412 mesa boogie
βγάλτε συμπεράσματα :-*