Πιο Marshall δε γινεταιppanousos είπε:Παδια καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις.Ψαχνω κατι budget και value for money.Το ηχοχρωμα που εχω στο μυαλο μου ειναι marshalloχροια.
στο τσακ είμαι να πουλήσω τον engl να παω για δαυτον.....BillTrantos είπε:Ενισχυτάρα ο club 40,συμφωνώ με τον παικταρά τον Γιάνναρο!
για μένα πριν πάς σε μία τόσο μέτρια λύση όπως αυτος ο πολύ μέτριος marshalSuperfunk είπε:
Πάρε αυτόν:ppanousos είπε:To αν θα ειναι λαμπα η οχι δεν με ενδιαφερει.
ακριβως...degdekis είπε:για μένα πριν πάς σε μία τόσο μέτρια λύση όπως αυτος ο πολύ μέτριος marshal
τσέκαρε και τον blackstar και τους bugera
στην περίπτωση των marshal σε αυτά τα λεφτα πληρώνεις μόνο όνομα
τραγικά overdrive κανάλια για το δικό μου γουστο
gdevelek είπε:O OP δεν προσδιόρισε ούτε budget ούτε, το κυριώτερο, τι εννοεί με τον όρο "αξιόλογο distortion", δινοντας ένα παράδειγμα. Όπως είναι γνωστό και μόλις απεδείχθη, το καλό του ενός είναι το μάπα του άλλου.
Στο περίπου, τα προσδιόρισεΠαδια καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις.Ψαχνω κατι budget και value for money.Το ηχοχρωμα που εχω στο μυαλο μου ειναι marshalloχροια.
Ναι στο περίπου και μια μέρα μετά φίλε μου, αυτά γράφονται στο 1ο ποστ... για κοινή λογική πρόκειται...mustafank είπε:Στο περίπου, τα προσδιόρισε
έχεις δίκιο σε αυτό, καθώς και ότι οι παρεχόμενες πληροφορίες είναι, το λιγότερο, ελλιπείς, μιας και πχ δεν αναφέρεται στο είδος μουσικής, που παίζει.gdevelek είπε:Ναι στο περίπου και μια μέρα μετά φίλε μου, αυτά γράφονται στο 1ο ποστ... για κοινή λογική πρόκειται...
+100 για τον dslSuperfunk είπε:
Υπαρχει marshall dsl601? Δεν ειμαι σιγουρος. Αν εννοεις τον tsl601, δεν ανεβαζεις gain στο καθαρο. Προσαρμοζεις το gain εκει που το θελεις σα χροια και μετα δινεις απο το master. Αν δεν μπορουσες να πετυχεις ενα συνδιασμο gain+master ωστε να ειναι πολυ δυνατος και καθαρος ενας ενισχυτης 60watt, σημαινει μαλλον οτι ειχε καποιο προβλημα.roussos είπε:Εγώ π.χ. είχα τον dsl (601) και τον έδωσα, όχι γιατί με χάλαγε τόσο το βρώμικο, αλλά το καθαρό κανάλι, στο οποίο για να δώσεις ένταση ανεβάζεις το gain, οπότε βρωμίζει.
Έχεις δίκιο, tsl ήταν. Μα αυτό ήταν που δεν μου άρεσε, ότι το gain έδινε χροία και βρώμιζε το 'καθαρο' κανάλι.Gianniss είπε:Υπαρχει marshall dsl601? Δεν ειμαι σιγουρος. Αν εννοεις τον tsl601, δεν ανεβαζεις gain στο καθαρο. Προσαρμοζεις το gain εκει που το θελεις σα χροια και μετα δινεις απο το master. Αν δεν μπορουσες να πετυχεις ενα συνδιασμο gain+master ωστε να ειναι πολυ δυνατος και καθαρος ενας ενισχυτης 60watt, σημαινει μαλλον οτι ειχε καποιο προβλημα.
Οταν λες ''βρωμιζε'' εννοεις το παραμορφωνε? Ο tsl ειναι ενας ενισχυτης που θα σου βρωμισει το καθαρο καναλι περιπου μετα τη μεση της διαδρομης του gain knob και περα. Μεχρι τη μεση του gain, ομως, μπορεις να εχεις πολυ μεγαλη και καθαρη ενταση χρησιμοποιωντας το master volume του ενισχυτη.roussos είπε:Έχεις δίκιο, tsl ήταν. Μα αυτό ήταν που δεν μου άρεσε, ότι το gain έδινε χροία και βρώμιζε το 'καθαρο' κανάλι.
Παδια καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις.Ψαχνω κατι budget και value for money.Το ηχοχρωμα που εχω στο μυαλο μου ειναι marshalloχροια.
Πράγματι, αφού θέλει μαρσαλοχροιά ο άνθρωπας, εμεις περισσεύουμε.Gianniss είπε:Οταν λες ''βρωμιζε'' εννοεις το παραμορφωνε? Ο tsl ειναι ενας ενισχυτης που θα σου βρωμισει το καθαρο καναλι περιπου μετα τη μεση της διαδρομης του gain knob και περα. Μεχρι τη μεση του gain, ομως, μπορεις να εχεις πολυ μεγαλη και καθαρη ενταση χρησιμοποιωντας το master volume του ενισχυτη.
Sorry για τα off topic...