Ενα οργανο multimixer κιθαρα η μπασο no problem mate !

Πω,πω....αν δεν προσεξει ο παικτης με αυτο το πραγμα μπορει και να..ανατιναχθει! ;D

Φανταζομαι χρειαζεσαι τουλαχιστον μεταπτυχιακο στην πυρηνικη φυσικη για να το χειρισθεις αυτο το πραγμα ετσι δεν ειναι?  ;D

ωραιο ειναι αλλα οχι για εμενα που εχω συνηθισει να παιζω με...ΕΝΑΝ ηχο.... ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τα βιντεάκια που συνοδεύουν είναι καταπληκτικά...ειδικά εάν έχεις δεί πρίν το video του Superfunk για το παλιό εργοστάσιο της Fender :D ;D

Όταν υπάρχει μια παραπάνω δυνατότητα παραμετροποίησης του ήχου στο μπάσο μου χωρίς να μου στερεί κάτι άλλο, την θεωρώ καλοδεχούμενη.

Άσε που το μπάσο οπτικά είναι όνειρο.

Και μάλλον θα παραμείνει όνειρο.

9 million sonic possibilities...Δηλαδή θες...μιά ζωή για να βρεις ποιες σου αρέσουν και...μπόλικες δόσεις αισιοδοξίας και πίστης στη...μετενσάρκωση για να αρχίσεις να τη χρησιμοποιείς...Nice... ;D

Έχω την εντύπωση πως κάτι τέτοιο απευθύνεται πολύ περισσότερο στον επαγγελματία/ σεσιονά τέλος πάντων όποιον ασχολείται ΠΑΡΑ πολύ με το όργανο που παίζει κ όχι με τον ερασιτέχνη.

Πάντως πολύ ενδιαφέρον προϊόν, αν και προσπαθώ να μειώσω τις "ευκολίες" ή την πληθώρα δυνατοτήτων.

το feel ειναι ενα αλλο θεμα που δεν μπορεις να το καλυψεις βεβαια :)

αλλα αυτα ειναι για βρουβες παντως δεν εχει καμοια σχεση με το line 6 εδω μιλαμε για ποιοτητα

KERMITT είπε:
αλλα αυτα ειναι για βρουβες παντως δεν εχει καμοια σχεση με το line 6 εδω μιλαμε για ποιοτητα
Το θέμα είναι πόσο κάνει αυτή η ποιότητα σε σχέση με τη line6...

Σίγουρα, οπτικά τουλάχιστον, είναι πιό ωραία από τις 6 ;)

Evilnye είπε:
Έχω την εντύπωση πως κάτι τέτοιο απευθύνεται πολύ περισσότερο στον επαγγελματία/ σεσιονά τέλος πάντων όποιον ασχολείται ΠΑΡΑ πολύ με το όργανο που παίζει κ όχι με τον ερασιτέχνη.

Πάντως πολύ ενδιαφέρον προϊόν, αν και προσπαθώ να μειώσω τις "ευκολίες" ή την πληθώρα δυνατοτήτων.
+1 στο bold

Cool μεν, αλλα κατα τη γνωμη μου προκειται για κλασικη περιπτωση solution looking for a problem. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρησιμο σε ελαχιστους θα φανει πιστευω.

αμα την κιθαρα κολλωνεις να την καψεις στο τζακι επειδη δεν σου βγαινει μια κλιμακα δεν λεει ;D ;D

στο 1ο βιντεο (δεν αντεξα να δω παραπανω ξενερωσα) προς το τελος λεει ο dudley gimple οτι μαζεψαν πολλες ιδεες και σκεφτονταν τι να διαλεξουν και τι θα ηταν cool και τι θα ηταν βλακεια - για μενα λοιπον κυριε dudley ειναι ολο το project βλακεια γιατι ενω η music man ειχε αναπτυξει μια απο τις ποιο ομορφες και καλες κιθαρες στον κοσμο(μιλω για την john petrucci)  θελεισε να κανει 1 βημα ποιο περα και να χτυπησει την dusk tiger της gibson (αλλη πατατα απο κει) και αντι να κανει 1 βημα εκανε 9 εκκατομυρια - οκ - να δω ποιος θα την αγορασει - κοστιζει δεν κοστιζει ακριβα - ο χρηστης θελει ευκολα γρηγορα και πανω απ 'ολα "ποιοτικα" τον ηχο του (δεν ξερω τι ηχο θα βγαζει με ολο αυτο το digital επανω της) τουλαχιστον εγω ειμαι αυτης της αποψης

Trending...

Νέα θέματα

Back